İlknur seni soramadım nasıl oldun iyisindir inş.
her 10 dkda 1 özel mesaj atılabiliyor, o yüzden buraya yapıştırıyorum gülsen:
canım bunu yapıştır çizelge bölümüne
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4Mx/weight.png
nasıl olduğunu kısaca anlatayım , http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3 adresine giriyosun , alttaki sayfalardan birinden şablon seçiyorsun , next diyorsun , ikinci olarak göstergelerden birini seçiyorsun (ben kolaylık olsun diye hep ilk sayfalardakileri seçiyorum) , next diyorsun .password yazıyor çıkan sayfada mesela 1111 yap , altındaki public data ,altındaki weight change DEĞİL WEGHT olacak.weight units yanındaki kutucuğu kilograms gir , altındaki hedef kilon , altındaki başlangıç kilon,current dediği de şimdiki kilon onları gir.weight date bugünün tarihini giriyor kendisi,ona tıkla.waist bölümünü boş bırak , altta height units var onu kutucuktan metric seç , your height bölümü de boyun ilk kutucuğa 1 , diğer kutucuğa 61 gir.next yap. altta kutucukların birinin üstünde bbCode yazar,orada 2. satırdaşöyle bişey yazar, bunun başındaki ve sonundaki yazan yerleri silip kalan yazıyı kopyala , çizelgene yapıştır canım .. umarım anlatabilmişimdir.
DÜZELTME YAPTIM BUNU DİKKATE ALIRSIN GRŞRZ[/INDENT]
bişeyler yaptım ama:) oldumu bilmiyorum..
her 10 dkda 1 özel mesaj atılabiliyor, o yüzden buraya yapıştırıyorum gülsen:
canım bunu yapıştır çizelge bölümüne
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4Mx/weight.png
nasıl olduğunu kısaca anlatayım , http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3 adresine giriyosun , alttaki sayfalardan birinden şablon seçiyorsun , next diyorsun , ikinci olarak göstergelerden birini seçiyorsun (ben kolaylık olsun diye hep ilk sayfalardakileri seçiyorum) , next diyorsun .password yazıyor çıkan sayfada mesela 1111 yap , altındaki public data ,altındaki weight change DEĞİL WEGHT olacak.weight units yanındaki kutucuğu kilograms gir , altındaki hedef kilon , altındaki başlangıç kilon,current dediği de şimdiki kilon onları gir.weight date bugünün tarihini giriyor kendisi,ona tıkla.waist bölümünü boş bırak , altta height units var onu kutucuktan metric seç , your height bölümü de boyun ilk kutucuğa 1 , diğer kutucuğa 61 gir.next yap. altta kutucukların birinin üstünde bbCode yazar,orada 2. satırdaşöyle bişey yazar, bunun başındaki ve sonundaki yazan yerleri silip kalan yazıyı kopyala , çizelgene yapıştır canım .. umarım anlatabilmişimdir.
DÜZELTME YAPTIM BUNU DİKKATE ALIRSIN GRŞRZ[/INDENT]
bişeyler yaptım ama:) oldumu bilmiyorum..[/QUOTE]
canıımmm çoookk teşekkür ediyorumm:)) yaptımmm
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar .Malum ramazan gün yetmiyor bu yüzdende eskisi gibi oturamıyorum pcnin başına .kilo veren herkesi tebrik ediyorum.inş herkes tez elden hedefine ulaşır....Melekciğim çok güzel kilo vermişsin arkadaşım.Arzu sana da geçmiş olsun evinin işleri bitmiş sayılır artık .akşam için de kolaylıklar versin...Bende pazar günü kayınvalidem ve eltimi iftara davet ettim .Menü konusunda kararsızım .Menüyü oluşturmak inan yapmaktan daha zor bence...Arzu geçen haftada kilo bildirimi yapmamıştım .İnan ramazanda oturamıyorum pc nin başına k.bakma arkadaşım koşturmakla geçiyo inan...
Kızlar çok iyi gidiyorsunuz sizleri sadece
İlknur seni soramadım nasıl oldun iyisindir inş.
gunaydın sebnemcımmgünaydın kızlar..
Canım çok teşdkkür ederim şimdi daha iyim allanın izniyle... Sen nasılsın şebnemcim..
canıımmm çoookk teşekkür ediyorumm:)) yaptımmm
güle güle kullan canım :)
gunaydın sebnemcımm
Canım allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah....iyiyim ilknurcum oruç işte, dün gece sahurda ezana 2 dk kala uyandım sadece su içebildik, bugün biraz leyla olabilirim
Canım allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah....
Canım senin blogu bırz göz attım foundoten felan alıcaktım bende bana fikir vermiş oldun ama ha la git gellerdeyim...
Herkese merhaba topicin sahibi arkadaşımı tebrik ediyorum azminden dolayı kutluyorum bravo valla :)
Diğer arkadaşlarımı da kutluyorum çabalarından dolayı :)
Kasım ayında düğünüm var boyum 1.69 kilom :65 olmak istediğim kilo 52
şuan ramazan nedeniyle bir şey yapmıyorum bu zamana kadar hiç diyet yapmadım..
ama yapmak istiyorum çünkü düğünüm var ve sonrasında da almak istemiyorum..
hoşgeldin canım aramıza..
uyulacaklar listesi önceki sayfalardadır, ramazanda da dikkat ediyoruz yediklerimize..
geldim canım bak seni dinledim..yoklıyım yoklamasına ama yoklucak kimse yokkolay gelsın arzucum arada yokla burayı ama taammı ıs bıtmez nasılsabu arada menune bayıldımmm her nekadar kayınvalıdene cokkk bıle olsa
haklısın canım hepimiz aynı konumdayız..inşallah bayram sonrası mazaretsiz devamherkese hayırlı cumalar arkadaşlar .Malum ramazan gün yetmiyor bu yüzdende eskisi gibi oturamıyorum pcnin başına .kilo veren herkesi tebrik ediyorum.inş herkes tez elden hedefine ulaşır....Melekciğim çok güzel kilo vermişsin arkadaşım.Arzu sana da geçmiş olsun evinin işleri bitmiş sayılır artık .akşam için de kolaylıklar versin...Bende pazar günü kayınvalidem ve eltimi iftara davet ettim .Menü konusunda kararsızım .Menüyü oluşturmak inan yapmaktan daha zor bence...Arzu geçen haftada kilo bildirimi yapmamıştım .İnan ramazanda oturamıyorum pc nin başına k.bakma arkadaşım koşturmakla geçiyo inan...
tatlım takıl peşimize ver kiloları ama beyaz ekmek yemeHerkese merhaba topicin sahibi arkadaşımı tebrik ediyorum azminden dolayı kutluyorum bravo valla :)
Diğer arkadaşlarımı da kutluyorum çabalarından dolayı :)
Kasım ayında düğünüm var boyum 1.69 kilom :65 olmak istediğim kilo 52
şuan ramazan nedeniyle bir şey yapmıyorum bu zamana kadar hiç diyet yapmadım..
ama yapmak istiyorum çünkü düğünüm var ve sonrasında da almak istemiyorum..
selam kizlarr nasilsinizz
dün misafirlikteydim yemegi cok kacirdim yaa
bi sürü hazirlik yapmis sagolsun ama kirmamak icinde hayir diyemedim off
bu sabahta hemen yürüyüse ciktim havalarda cok sicak baya bi terledim
haftaya 67yi görmek istiyorummmm spora ve yürüyüse devam etmeye calisicam insallah
herkese kolay gelsinn
ilknurcum sağol , bugün biraz susuzluk etkileyebilir akşama doğru.. Allah yardımcımız olsun..
ben loreal true match fondöten veya daha uygun fiyatlı essence fondötenleri önerebilirim,eğer bütçen daha yüksekse farklı markalar da önerebilirim. ama bana sorarsan yaz için en ideali daha light olduğu ve spf içerdikleri için BB krem, o da eğer yurtdışındaysan missha ara, eğer türkiye'deysen pure beauty'nin jasmine water'ı fena değil.. daha fondötenlerle ilgili post yazamadım blog çok yeni , hepsini detaylı yazacağım bir ara..
çok yoruldumm....bide yatıcaklar yaa bitmez artıkı bu gecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?