Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok haklısın
harikasın hayatımm
teşekkürler tatlım..tabiki canım hemen yazıyorum tarifi
başımın üstünde yerin var tatlım
incir tatlısını hemen yazıyorum cnm
bizde dün akşam Eyüp Sultanda piknik şeklinde iftar açalım dedik ama akşam 6ya kadar otopark doluyomuş...iftara kadar 2.5 saat sıcakta beklemesi var diye vazgeçtik... dbelkide karşılaşıcakmışız gitseymişiz
SELAM KIZLAR CUMA GUNU GİREMEDİM YAZAZMADIM
BASLANGIC.82
GEçen hafta :73,7
bu hafta:72
gelen:
toplam giden : 9
Hedef : 60
boy : 1.65
beden : 42
spor : 3 kez 3 mil leslie

1700 süper bir rakam brawo canım aynen devam

günaydın kısçelerrr yine çok sıcak vıcık vıcık oluyor insan...duş aldım azcık rahatladım biraz sonra eski halime dönerim yine...
çamaşırlar yıkandı sıcakta balkona asmak bile eziyet...
evde herkes uyuyor bu sıckata nasıl uyuyabiliyorlar anlamayorum :26:
bayram gelip geçsin diyete başlayalım...hiçbirşey bozmasın artık konsantremizi...ben çok uzun ara verdim...eskiye dönmek için can atıyorum...ve kendimi artık hiç beqenmiyorum...

İNCİR TATLISI
malzeme
kuru incir (sayısı size baqlı)
ceviz yada fındıkiçi (1 tatlı kaşıqı tozşeker ve 1 çay kaşıqı tarçın eklenecek)
2 yemek kaşıqı tozşeker
su..​

hazırlanışı; incirleri yıkayıp hafif ılık suda 5 dakika bekletin... sap kısmını bıçakla kesip atın...
diqer yanda ceviz yada fındık içine 1 çay kaşıqı tarçın ve 1 tatlı kaşıqı tozşeker ekleyip karıştırın...
incirlerin saplarını kestiqiniz yerden parmaqınızla oyar gibi içlerini açın... içlerine cevizli harçtan koyun ve aqızlarını torba büzer gibi büzün...iyice yapışsın...zaten çok kolay yapışıyor kızlar...sonra onları yayvan bir tencereye yada borcama sıralayın...üzerlerine 2 yemek kaşıqı tozşekeri serpin...ve incirlerin üstleri kapanmaya yakın olucak şekilde su ekleyin..ama üstleri iyice kapanmasın...kısık ateşte suyunu çekene kadar aqzı kapalı olarak pişirin...dibinde şurup kıvamında çok az şerbeti kalsın öyle kapatın altını...ılık servis yapın..ben incirleri sabahtan hazırlayıp iftara 1 saat kala pişiriyorum kıvamı harika oluyor....ben sade olarak servis yapıyorum ama isterseniz kaymakla yada üstlerine fındık yada ceviz ekleyerek sevis yapabilirsiniz ...afiyet olsun...

kızlar bu kaymak ve cevizle süslenmiş hali;

Selam senacım nasılsın canım...
RAmazanınız hayırlı olsun..
Canım sen şimdi kaç kilosun,?

Selam senacım nasılsın canım...
RAmazanınız hayırlı olsun..
Canım sen şimdi kaç kilosun,?

a.s canımmmm nerelerdesin gülüm sen?
seninde mübarek ayın hayırlara vesile olsun cnm çok teşekkür ederim
kilo konusunda oldukça kilo aldım...bilerek....bayramdan sonra toparlanma sürecine giriyorum inşallah...
bebiş nasıl işe başlandınmı canım sen...uzun zaman oldu seni görmeyeli...hep böylemi olucak... telde falanda görüşemiyoruz..özledim sohbetlerimizi

canım özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç oldun? merak ediyorum...
ben 64.8 kgyum...
veriyorum inşallah....
canım bebeğim ishal oldu. kanlı ishal...
hep hastanedeydik....
işe başlamadım...
4 tane olunca kuzularım internete az girebiliyorum...
tlf sohbetlerini bende özledimmmmmmmmmmmmmmmm

ablacımm merhaba aynen bugün farklı bir sıcak vardı duş alsak bile saçları tarayana kadar eski halimize dönüyoruz birde oruç olunca(( bayramdan sonra bende burası yıkılıcakk çıtırr olucaz çıtırrrrrrrr:))))

bende çok sinirlerim böyle şeye bigün benimde eşim bana yaptı okadar yemekler yaptım adam gitti dışarda yedi sırf beni kızdırmak için

nsılsınız kızlar giremedim 2gündür annemlerdeydim benim rejim mejim kalmadı yedimde yedim nasıl toparlıycam bilmiyorum ama tartıda 2 haftadır aynı rakamı gördüğü için sinirim çok bozuldu yesemde yemesemde ben zaten yazın 65 deyip düşünmedim rejimive yedim bıktım vallahi niye hep aynı şey gecen senede 65te takılıp kalmıştım sonrada hevesip gidince malesef bırakıyorum rejimi ama haklıyım kızlar yaa vallahi bıktım 65ten düşmem için napıcam yaa ağır diyetler şok diyetler yapıcam galiba ama bayramdan sonra ancak şimdiye kadar yaptığım rejim yada dikkat etmek diyelim 65e kadar geliyorum sonra yine aynı şekilde devam ediyorum ama sonrada vermiyorum yarın iftara yakın tartılıcam bakalım kaç olmusum 2 gündür wcyw çıkmadım okadar yediğim halde form çayı ve yeşil çayda içemedim insallah fazla çıkmam 65.1dim en son

tatlım bugün forumda yazdıklarına bir göz attım bebişin rahatsızlıqından haberim var inşallah en kısa zamanda iyileşir...hatta kızlar daha duygusal oluyor demişsin bir yazında..sonuna kadar katılıyorum canım..
verdiqin kilolardanda haberim var maşallah diyerek okudum canım...kilomu söylücek durumda deqilim zaten son 2-3 haftadırda tartılmıyorum...en azından 70in üzerinde olduqumu bil canım veriyim kilolarımı bir daha inşallah almıcam...herkes kilo al çok zayıfladın diye diye bu hale getirdiler beni...iyice saldım...ama dikkat edince hemen gidiyor en büyük avantajım bu olsa gerek...
seninle uzun uzun sohbet etmeyeli çok zaman oldu...gerçekten özledim...ne yaptın ne ettin sorunların üstesinden nasıl geldin hep aklımdasın...dertleşmeye içimi dökmeye benimde çok ihtiyacım var...inşallah daha sık gelirsin yanıma
işe ne zaman başlıcaksın bellimi canım...bebiş kaç aylık oldu bu arada..kardeşleriyle arası nasıl...anlatsana biraz...
bomba gibi gelicez inşallahh..neyse az kaldı:)
canım sen yeterince menülerine dikkat etmiyorsunki...geçen gün kilo veremedim dediqinde menün hakkında seni uyarmıştım...harfiyen uyduqun an vücut direncini kırarsın...sakın salma kendini...65i takıntı haline getirdin ondan gitmiyor... 100küsür kilolardan 50 küsürlere inen kişiler var 65tenmi düşemiceksin...topla kendini iradeni eline al ve listemizi uygulayarak devam et canım..en azından bayramdan sonra daha farklı olucak vericez hepsini

Son düzenleme:

abla ama ama ama ben de istiyorummm ben meyve tatlılarına bayılırımmm , incir , ayva , hele kabak tatlısı ..

bu akşam çok karpuz yedim :18::18::18:

sena ablam bnde nete girdikçe takip ediorum suan ramazan dolayısıyla herkes biraz rahat ve kg vermek isteyen kişi cok bnm gibi ama bn burda senin tavsiyelerinle kg verecem diyeti bozdukça (inş bozmam) saclarımı çekebilirsin çünkü bi tanıdıgımız 50 yasında 3ayda 15 kg vermiş cok sasırdım demekki isteyince oluo :)

evet cm doğru diyosun bu zamana kadar hep öyle vermiştim kilo ama bundan sonra galiba sıkı bi rejim yapmam lazım oda bayramdan sonra insallah

canım dedigini yapışitırdım yine olmadıı
ofsss

COK TESEKKUR EDERIM CANIMCIM bende cok mutluyum az kaldı hedefıme heyecanlıyımmm

GUNAYDIN kızlar nasılsınız sıcaklar ıyıce bunalttı demı??

ben bugun cokk yogun olacagım ara ara gırerım ama optummmm

abla ama ama ama ben de istiyorummm ben meyve tatlılarına bayılırımmm , incir , ayva , hele kabak tatlısı ..

bu akşam çok karpuz yedim :18::18::18:
canım tatlılar güzelde bize yasak malesef ama inan çıtır olmak herşeye deqiyor tatlıyı falan unutuyorsun
tatlım tabiki isteyince oluyor...1-2 kiloyla başlamıştım sonra bi baktım verdiqim kilo 28 oluvermiş...sistemi oturtunca kiloların nasıl gittiqini anlamıyorsun...hep beraber bayram sonrası çok sıkı bir şekilde başlıcaz inşallah..
evet cm doğru diyosun bu zamana kadar hep öyle vermiştim kilo ama bundan sonra galiba sıkı bi rejim yapmam lazım oda bayramdan sonra insallah

anlaşılan bayramdan sonra kıran kırana diyet günleir başlıyor....hedefler ve yarışmalar koymayı planlıyorum..motivasyonumuz çok yüksek olucak inşallahh..neyse az kaldı biraz sabır

günaydın arkadaşlarrr
yarın iftara çok kalabalık misafirlerim olucak..şimdiden ne pişirsem telaşı başladı...ilk önce sarma sarıcam geçen günden yapraqım var..sarıyımda bitsin bidahada almıcam alınca yeniyor kabak ve patlıcan var evde...sanırım içine köfte koyup sarma şeklinde yapıcam..ayy bu menü oluşturmak ne kadar zormuş
melekcim sanada kolay gelsin tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…