Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cnm günaydınn o nedmek öle ya doğmasaydım lütfen yapma böle evet bazen çok üzülüyoruz kırılıyoruz gücümüz kalmıyo ama hayat geçerken biz böle yaşayamayız dimi anlıyabiliyorum seni ufak bi kare ağzına çikolata at yada sevdiğin bişy yap akşam oğluşunla imkanın varsa yürüyüşe çık sinemaya gidin inan çok iyi geliyo üzülmeye değmez

DESTEGIN ıcın cok tesekkur ederım muazzezcım ama bugun bana hıc bıseyın ıyı gelebılecegını sanmıyorum sadece kaybolmak yok olmak ıstıyorum

öğlen yokmu ve bulgur pilavı yemek yasakmı acababen bugün akşam 1 tabak yedimde
canım dün hafta sonu olduqu için kahvaltı yapasıya öqlen oldu onun için 2 öqün yedim normalde 3 öqün yiyorum tatlım..bulgur pilavınıda eqer yiyeceksen öqlen öqününde 2 yemek kaşıqı yioruz ve haftada sadece 1 kez...en azından kilolarımızın büyük bir bölümünden kurtulana kadar biraz ince eleyip sık dokuyoruz canım..

melekcim günaydın cnm...
biliyosun tatlım hayat inişli çıkışlı... kavgalı günlerimiz olmasa mutlu anlarımızın deqerini bilemeyiz...hepimiz eşimizle zaman zaman şiddetli kavgalar ediyoruz karşılıklı olarak birbirimizi kırabiliyoruz... yaradılış olarak Rabbimiz biz hanımları biraz daha duygusal yaratmış bundan dolayı hep daha çok kırılan üzülen bizler oluyoruz...canım inan erkeklerin hepsi böyle..en iyisi diye baktıqımız bile aynı tas aynı hamam...artık ben oluruna bıraktım çok şeye kulaklarımı tıkadım...eşimde bnm bu halimi görünce oda temkinli artık...idare edicez başka çaremiz yok cnm..bak millet ayrılıyor aldatılıyor...düzenleri alt üst oluyor neler yaşıyorlar..yine şükredicez canım...dünyada çektiqimiz sıkıntılar ahirette günahlarımıza keffaret olucakmış herşeyin bir nedeni var tatlım..Rabbim herşeyi bir sebebe baqlamış bundada bir hayır vardır mutlaka...son yazdıqın cümle hakkında yorum yapmıyorum ben o cümleyi ne gördüm ne duydum

günaydın hatunlar güzel bi hafta sonu geçirdim hava da süperdi

sabah oğluşu uayndırıyorum servisle gitcek gözler kapalı yaşasın tatil bitti okul okul diyo allahım hep böle istekli olur inş servise bindi bi 15 dk sonra servisten aradılar oğlunuzu almaya geldik diye az önce aldınızya diyorum yok diyo almadık nası ya dicekken serviste oğlumun sesini duydum işte arabada dedim adam çok özür diledi oda haklı ilk gün evleri çocukları karıştırabilir güzel bi macera oldu sabah sabah

cumartesi diyetisyenime gittim süper bi adam genç çok hoş konuşan mükemmel biri anlattım oda anlattı yağ kas oranım ölçüldü tek tek kollar bacakalr falan cihaz harikaydı ilk defa BÖLE gördüm ölçüm 2 kiloya yakın ödem var ilk hafta atarsın sorun değil dedi listemi yazdı. 2 hafta sonra tekrar gidicem yeni bi maraton başladı hadi bakalım sağlıklı ve vucudumdan su gitmeden kas gitmeden sadece yağlardan giden bi beslenme proğramı kızlar herkesin maddi durumu kendine ama bi ölçüm yaptırın yağ kas su kemik oranınızı bazı hareketler verdi onları yapıcam bizim burda özel hastane de 40 tl ilk muayene sonraki kontrol ücretsiz öldevam edicem bakalım böle işte

havada kapalı biraz ama sıcak yağmur patlar mutlaka yağsın biraz içimiz açılsın ama ben böle kapalı havaları sevemiyorum bi türlü

kızlar günaydınn ne çok şey kaçırmışım ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?

melek ablacımm üzme kendini lütfen hayat çok kısaa herşeye rağmen hem senin gibi güçlü bir kadına yakışmadı doğmasaydım felan herşey yoluna girer inş rabbimin izniyle..

günaydın kızlarr yeni haftamız ve yeni öqretim yılımız hayırlı olsun
dün gece eşim biraz geö yattı spor yorumlarını izledi ben ondna daha önce yattım...eşim yanıma yatarken uyandım ve dışardan acı acı sesler aqıtlar geliyrodu..eşime bu sesler ne diye sordum..2 bina ötede yaşlı bir teyze varmış uzun zamandır yatakmış o vefat etmiş dedi...gece saat 2.5...ama nasıl baqırıyorlar acı acııı...saatlarce sürdü bende uyku falan kalmadı..sabah ezanları okunuyordu ben hala uyanık onlarda hala çıqlık çıqlıqa...ben anlamıyorum bu insanları ne gençler ne çocuklar ölüyor ne şehitler veriyoruz gencecik...kadın zaten yaşlıymış yatalakmış bukadar mahalleyi ayaqa kaldırıcak kadar baqırıp çaqırmak neyin nesii....çocuklar bu sabah okula gidecekler hepsi uyanmışlardır küçük olanlar korkmuşlardır o seslere hatta ben bile ürktüm...tuhaf bir aqlama şekilleri var insanın içi kararıyor karamsarlıqa düşüyor... teyzemize Allah rahmet eylesin ama çevresindeki insanları gecenin o saatinde çevrelerine verdikleri zarardan dolayı kınıyorum...1 mahalle deqil 10 mahalle ayaqa kalkmıştır o seslere...sabahta kızım tel açmasa uyanamıcaz eşimle...alarmı falan duymamışız..nerdeyse işe geç kalıcaktı

haklısın ama gecmıste o kadar kırgınlık o kadar yasanmıslık uzuntuler varkı artık ufacık seylerı bıle kaldırcak gucum yok tek kurtulusu kacıp gtımek kaybolmak olark goruyorum. dun okadar haksız yere kalbım krııldı ve o kadar ıncıldıkı zoruma gıdıyor

gülşenim nasılsın tatlım seni çok az görebiliyoruz artık bizi özlemiyormusun

tatlım sanırım bu bir dönem herkeste olan...bir ara ben öyleydim sinirlerim inanılmaz yıpranmıştı..biri arzu dese patlıyordum...ama çok şükür şimdi daha iyiyim...herkesin geçmişte yaşanmışlıkları var buraya yazılıp çizilmesede herkes alacaqı kadar alıyor acılardan...ve öqrenilen ve gerçek olan tek şey ''senden daha önemli hiçbişey yok''....gerisi boş canım ölümden başka herşeyin çaresi var... hadi topla kendini...şimdi güzel bir nescafe söyle kendine...dün olup bitenleri bir kenara bırak ve nescafeni yudumlarken bizimle sohbete devam canım...

günaydın hanımlarr
evet kızımızı okula bıraktık geldik birazdan beyaz tv de plates başlıyo onu bekliyorum

melekcim arzu abla sana çok güzel açıklamış onun üstüne laf bulamadım dikkate al bence
evet insan eşiyle dalaştımı sanki dünyası yıkılmışa dönüyo ama emin olö 2 güne bişeyiniz kalmaz zannedersem sen burdaki olaylardan da baya etkilendin zaten çıkmadan işyerindede haklı olsan bile bi münakaşa yaşadın bunun üstünede eşinin lafları yada hareketleri son noktayı taşırmış olabilir
canım azcık düşünmeyi bırak sakinleş başka konulara yönel güzel müzikler dinle pozitif düşün rahatlarsın umarım

dünkü menüm:
sabah: sucuklu yumurta
çeyrek domates 1biber
1dilim çavdar ekmeği
yeşil çay

ara yok

öğlen haşlanmış tavuk
yarım salatalık yarım domates

ara:
1 incir

akşam:
haşlanmış dereotlu kabak üzerine 1 kase kadar yoğurt koydum

ara:
1 elma

gece ilerleyen saatlerde 10 tane badem ve yeşil çay

3 lt +1 bardak su

Son düzenleme:

canım yaptıqın son ara (elma) ve gece yediqin badem hiç olmamış..neden mideni gereksiz yere dolduruyorsun...bırak miden rahat etsin dinlensin...sürekli dolu olmaya alışan mide sonra dolana kadar doymaz...bu ikisinin dışında menün gayet güzel...

canım biliyosun ben uzun bi süre diyetisyene gittim ve menüm 2 saate bi sürekli bişeler yemekti
metabolizmam nerdeyse hiç çalışmadığı içinmiş aç bırakmamak gerekiyomuş kalorisi az ara öğünlerle tabi
bende alışmışım yaaaa şimdei gecede 1.5- 2 den önce yatmıyorum ehaliylede dayanamıyorum
zaten bende sana danışacaktım bu konuda
şimdi nasıl yapsam ki acaba

canım geç yatıp geç kalksan hadi dengelersin dicem ama erken kalkıyorsun...hani deriz ya hep 5 ten 6dan sonra bişey yemiyelim diye bunun kilo vermemizde rolü sandıqımızdan çok daha büyük... ne diyetisyenlere gidenler var o listelerle sürekli kilo vermek mümkün deqil... ben listeni fazla buldum ama meton çok çalışıyorsa ve bu şekilde kilo verebiliyorsan (sonuçta doktor önermiş) bana laf düşmez...gece 2 ye kadarda oturma git yat dinlen

bende kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqinden yaptıqım tostu yedim sadece..
kızlar bu aralar canım inanılmaz turşu çekiyor..yaptıqım turşuları fazla kaçırmıyım diye qıdım qıdım yiyorum ama turşu isteqimi bastıramıyorum...bugün yine pazardan malzeme alıp farklı turşular kurucam...salçalık biberlerin minikleri varya hani acı olanlar...onlardan yaqlı turşu yapıcam bugün yap yarın ye çok nefis oluyor..birde karışık poşet turşusu yapıcam gerçekten harika oluyor..geçen yıl bikaç arkadaşıma vermiştim parmaklarını yediler...yapmak için sabırsızlanıyorum...aqzımın içi sulanıyor sürekli...bütün turşuları ben yesem doymucam sanki :26:

günaydın kızçeler!

hayırlı bir hafta diliyorum hepinize.
ben pazartesilerden nefret eden birisi olarak bu gün işe gelirken ayaklarım geri geri gitti.
benim için biraz yorucu bir hafta sonu idi. evimde yaptırdığım yenilikler var onların uğraşları oldu.
ama sporumu hiç ihmal etmedim. cumt yine 5 km lik yürüyüşümü yaptım. dün de patladım ve
tam olarak 10 km yürüdüm tempolu. sabah tartı da bunun mükafatını fazlasıyla gördüm.

meleğim sana ne desem boş biliyorum çünkü aynı şeyler hepimizin başından geçti bu dönemde
kim ne derse desin kulaklarını tıkayıp duymuyor dinlemiyor insan.
sadece yaşadığı acı ve onun etkisi var oluyor içinde zihninde dilinde...
sadece zaman... diyorum sana canım. anlamışsındır.

arzucum vermiş olduğum kiloların bu topiği bulmamda ve senle tanışmam da çok etkisi var bunu
yadsıyamam. öncelikle sana ve diğer arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum verdiğiniz destek ve moral için.
tabi hırsım ve çabam için kendime de. çünkü artık bu kiloları üzerime yapışmış hissediyordum.

muazzezcim özledim seni de hafta sonu. anlat bakalım neler verdi dr un. faceden yaz burdan çok uzun olacaksa.

hepinizi çok özledim kızçelerim :)

ya zaten diyetisyenden verdiğim 2 kilo anca oda ekmeği çok vermişti bana anlamış değildim okdarda para yatırdım boyna
ama kadının söylediği işte metabolizman aç kalınca dahada yavaşlar onu sürekli canlandırmak gerek diye
neyse yememeye çalışacağım uyarını dikkate alıcam ama galiba biraz zorlanıcam kiiiiii azcık kilo verebileyim dimi ama
ben kızları yatırdıktan sonra evi derleyip toparlayıp eşime meyvedir çerezdir çaydır işte ne derse verdikten sonra alığ laptopumu dalıyorum da dalıyorum
yada başka uğraşlar yapıyorum mesela resim yada dikiş yada incik boncuk yani kendimi buluyorum oyüzden geceler benim
ben gece kuşuyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…