herkeze gunaydın kızlar bugun olabılecek en kotu pıskolojıdeım dunden berı aglamaktan gozlerım sısmıs durumda kendımı berbat hıssedıyorumdun sabah esımle cok sıddetlı bı kavga ettık halada konusmuyoruz sanırım artık butun bunları tek bır yuksek sesı kaldıramıyorum keske hıc ama hıc dogmasaydım
cnm günaydınn o nedmek öle ya doğmasaydım lütfen yapma böle evet bazen çok üzülüyoruz kırılıyoruz gücümüz kalmıyo ama hayat geçerken biz böle yaşayamayız dimi anlıyabiliyorum seni ufak bi kare ağzına çikolata at yada sevdiğin bişy yap akşam oğluşunla imkanın varsa yürüyüşe çık sinemaya gidin inan çok iyi geliyo üzülmeye değmez
canım dün hafta sonu olduqu için kahvaltı yapasıya öqlen oldu onun için 2 öqün yedim normalde 3 öqün yiyorum tatlım..bulgur pilavınıda eqer yiyeceksen öqlen öqününde 2 yemek kaşıqı yioruz ve haftada sadece 1 kez...en azından kilolarımızın büyük bir bölümünden kurtulana kadar biraz ince eleyip sık dokuyoruz canım..öğlen yokmu ve bulgur pilavı yemek yasakmı acababen bugün akşam 1 tabak yedimde
herkeze gunaydın kızlar bugun olabılecek en kotu pıskolojıdeım dunden berı aglamaktan gozlerım sısmıs durumda kendımı berbat hıssedıyorumdun sabah esımle cok sıddetlı bı kavga ettık halada konusmuyoruz sanırım artık butun bunları tek bır yuksek sesı kaldıramıyorum keske hıc ama hıc dogmasaydım
canım dün hafta sonu olduqu için kahvaltı yapasıya öqlen oldu onun için 2 öqün yedim normalde 3 öqün yiyorum tatlım..bulgur pilavınıda eqer yiyeceksen öqlen öqününde 2 yemek kaşıqı yioruz ve haftada sadece 1 kez...en azından kilolarımızın büyük bir bölümünden kurtulana kadar biraz ince eleyip sık dokuyoruz canım..
melekcim günaydın cnm...
biliyosun tatlım hayat inişli çıkışlı... kavgalı günlerimiz olmasa mutlu anlarımızın deqerini bilemeyiz...hepimiz eşimizle zaman zaman şiddetli kavgalar ediyoruz karşılıklı olarak birbirimizi kırabiliyoruz... yaradılış olarak Rabbimiz biz hanımları biraz daha duygusal yaratmış bundan dolayı hep daha çok kırılan üzülen bizler oluyoruz...canım inan erkeklerin hepsi böyle..en iyisi diye baktıqımız bile aynı tas aynı hamam...artık ben oluruna bıraktım çok şeye kulaklarımı tıkadım...eşimde bnm bu halimi görünce oda temkinli artık...idare edicez başka çaremiz yok cnm..bak millet ayrılıyor aldatılıyor...düzenleri alt üst oluyor neler yaşıyorlar..yine şükredicez canım...dünyada çektiqimiz sıkıntılar ahirette günahlarımıza keffaret olucakmış herşeyin bir nedeni var tatlım..Rabbim herşeyi bir sebebe baqlamış bundada bir hayır vardır mutlaka...son yazdıqın cümle hakkında yorum yapmıyorum ben o cümleyi ne gördüm ne duydum
kızlar günaydınn ne çok şey kaçırmışım ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
melek ablacımm üzme kendini lütfen hayat çok kısaa herşeye rağmen hem senin gibi güçlü bir kadına yakışmadı doğmasaydım felan herşey yoluna girer inş rabbimin izniyle..
haklısın ama gecmıste o kadar kırgınlık o kadar yasanmıslık uzuntuler varkı artık ufacık seylerı bıle kaldırcak gucum yok tek kurtulusu kacıp gtımek kaybolmak olark goruyorum. dun okadar haksız yere kalbım krııldı ve o kadar ıncıldıkı zoruma gıdıyor
gülşenim nasılsın tatlım seni çok az görebiliyoruz artık bizi özlemiyormusun
dünkü menüm:
sabah: sucuklu yumurta
çeyrek domates 1biber
1dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
ara yok
öğlen haşlanmış tavuk
yarım salatalık yarım domates
ara:
1 incir
akşam:
haşlanmış dereotlu kabak üzerine 1 kase kadar yoğurt koydum
ara:
1 elma
gece ilerleyen saatlerde 10 tane badem ve yeşil çay
3 lt +1 bardak su
canım yaptıqın son ara (elma) ve gece yediqin badem hiç olmamış..neden mideni gereksiz yere dolduruyorsun...bırak miden rahat etsin dinlensin...sürekli dolu olmaya alışan mide sonra dolana kadar doymaz...bu ikisinin dışında menün gayet güzel...
canım biliyosun ben uzun bi süre diyetisyene gittim ve menüm 2 saate bi sürekli bişeler yemekti
metabolizmam nerdeyse hiç çalışmadığı içinmiş aç bırakmamak gerekiyomuş kalorisi az ara öğünlerle tabi
bende alışmışım yaaaa şimdei gecede 1.5- 2 den önce yatmıyorum ehaliylede dayanamıyorum
zaten bende sana danışacaktım bu konuda
şimdi nasıl yapsam ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?