Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım faceden uyarmasan mesajı farketmicem...
tatlım bende dundurucusu altta olsun istemiştim ama kullananlar hiç memnun deqil...arka tarafında kocaman motoru oluyormuş ve yer kaybı çok fazla oluyormuş..

kızlar dışarda işlerim var ben çıkıyorum...bitirince gelirim...çıkmadan menümü paylaşayım;

kahvaltı
kıymalı omlet
peynir
domates
salatalık
tahinli bal
bitki çayı

ara
incir

akşam
ızgara balık
salata

3 litre su..

ben dün götürdüm canım kızları bir gün önce gidip dolaplarını yerleştirsinler istedim bugün yarın alışma ve dinlenime anca alışırlar bu sene uzun bi tatil yaptılar bende kafamı dinleyim biraz aralarında 2 yaş var ondanmı ne çok kavga ediyorlar
günaydın kızlarrrr...

kahvaltım
1.5dilim tam buğday ekmeği
peynirli omlet
domates maydanoz
5 adt zeytin

haftasonu geç kalktım bu saate kaydı kahvaltım artık öğünlerin biri iptal olacak

alışverişe çıktım okul ihtiyaçları bitmiyo eşimde istanbulda bana kaldı öğlen yemeğim bu saate sarktı

öğlen yemeğim

1 kase nesfit

canım haklıymışsın işte ötesi varmı boşver germe kendini hatalarını ergeç anlayacaklardır

öğlen yemeğim :
ton balıklı salata

ama sonrasında kızlara erişte haşlamıştım makarna gibi yesinler diye üzerine şeker döktük ondan birazcıcık yi-ye-bil-dimm
ve şimdi de çok pişmanımmmmm:18:
son pişmanlıkta işe yaramaz tabikide

canım madem 8 tane ısledın ve farklı seccade ıstıyorsun boyamadan dusundunmu cok guzel oluyorlar ben yapmıstım kendım ıcın ama hedıye verdım sevdıgım arkadaslarıma elımde kalmadı malesef olsaydı bır tanede sana gonderırdım

Son düzenleme:

almış kadar oldum canım jestin için çok teşekkür ederim

AKŞAM MENÜM

1 kase şehriye çorba
közde pat.biber salata
yoğurt

arzuu nasılım bugün menülerime yorum yapmadın o dediğim listeye başlayamadım hemen ilk günden bu hafta böyle devam edicem sanırım

arzuu kurdele işi seccadelerde çok güzel oluyo biliyorsundur muhtemelen ben kızlarıma yaptımama çokk masraflı bana göre emeğii bende 30 mal ettim oda hafifi örnekler di ben zaten çok ağır modeli tasfip etmiyorum seccadede dikkat dağıtabilir diye:26::26:

canım efnanın söz ve nişan takımını kurdeleden işlicem çok süper oluyor

MENÜM
sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir 1 domates
ara yok
öglen 1 kase corba
ara 1 adet elma
akşam salata haslanmış tavuk kavun nasıl olmuş sena abla

gerçekten mi :):):) pardon ablam unutmusum 2lt su içtim acayip tok tutuyo ac olsamda yiyemiyorum :) birde ablacım hangi meyveler yasak bn onları bilmiyorum

gerçekten mi :):):) pardon ablam unutmusum 2lt su içtim acayip tok tutuyo ac olsamda yiyemiyorum :) birde ablacım hangi meyveler yasak bn onları bilmiyorum

en az 2.5 litre canım yoksa az kilo verirsin..
ben meyvelere yasak getirmek istemiyorum canım...genelde muzu yasaklar doktorlar ama ben ölçülü olmak kaydıyla canım hangisini isterse onu yiyorum

peki ablacm :) suyu daha cok içmeye calışacagım hayatım boyunca hiç bu kadar su içmemiştim yeni yeni alışıorum...Bu güzelmiş cünkü meyvelerin hepside güzel

ablacım ben suyu içtikçe daha cok susuyorum sizdede mi öyle oluyor ??? birde ben kilo çizelgesi yaptım ama kg verdikçe nerden degiştircem onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…