- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Arzucum benimde buzdolabım çok eskidi..benim bütün beyaz eşyalarım arçelik ,ancak buzdolabı konusunda kararımı değiştirdim..çok pahalı geldiler bizde geçen gün eşimle vestele gittik baktık çok hoşuma gitti..hem taksitleri çok uygun...
benim beğendiğim
Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com
dondurucusu altta benim tercihim dondurucunun altta olması birde çok kullanışlı geldi....
kızlar dışarda işlerim var ben çıkıyorum...bitirince gelirim...çıkmadan menümü paylaşayım;
kahvaltı
kıymalı omlet
peynir
domates
salatalık
tahinli bal
bitki çayı
ara
incir
akşam
ızgara balık
salata
3 litre su..
kahvaltımızı daha yeni yaptık kızlar bugün herkes evde onun için bu saate kaldı...
hala çok sinirliyim elime silah alıp sıkasım var...
muazzez geçmiş olsun...
ayselcim hoşgeldin...neden kızlar şuan yurttalar canım pazar günü gidicek bizimkiler?
kiko.. diyet tarzı çorba istiyorsan şehriye ve tarhanayı tek geçerim arada mercimekte yapabilirsin
melekcim sakin ol sinir hepimizin baş düşmanı...millet ne dertlerle uqraşıyor...kendine zarar verme cnm..
unuttuqum kimse yoktur inşallah alıntı yapmadım...
kızalr buzdolabımı deqiştiricem...alırken özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı önerebileceqiniz...
günaydın kızlarrrr...
kahvaltım
1.5dilim tam buğday ekmeği
peynirli omlet
domates maydanoz
5 adt zeytin
haftasonu geç kalktım bu saate kaydı kahvaltım artık öğünlerin biri iptal olacak
kızlar az once patronumla ufak caplı bır tartısma yasadım sonuna kadar haklı oldugum ıcın cevapta verdım elbet susmadımama cokk uzuldm ve gerıldım ve hıc yapmadıgım bısı yaptım o kadar sınırlıydımkı bufeye gıdıp dıdo aldım
ve yarısını yedımnedense pısman deılım cunku hala sınırım gecmedı ve bugun saat 4 olmazzzzzzz artık
canım ben kızıma 7-8 tane seccade işledim..1-2 tanede yaptırmak istiyorum...gösterdiklerin hafif ve klasik... ben farklı olsun istiyorum..ama o zaman gösterdiqin 2 modelde çok süperdi cnm...ama netten alıntı yapmıştın...ben bir ara kaydetmiştim ama sonra silmişim..neyse saqlık olsun cnm...herşey nasip kısmet
canım madem 8 tane ısledın ve farklı seccade ıstıyorsun boyamadan dusundunmu cok guzel oluyorlar ben yapmıstım kendım ıcın ama hedıye verdım sevdıgım arkadaslarıma elımde kalmadı malesef olsaydı bır tanede sana gonderırdım
AKŞAM MENÜM
1 kase şehriye çorba
közde pat.biber salata
yoğurt
arzuu nasılım bugün menülerime yorum yapmadıno dediğim listeye başlayamadım hemen ilk günden bu hafta böyle devam edicem sanırım
arzuu kurdele işi seccadelerde çok güzel oluyo biliyorsundur muhtemelen ben kızlarıma yaptımama çokk masraflı bana göre emeğii bende 30 mal ettim oda hafifi örnekler di ben zaten çok ağır modeli tasfip etmiyorum seccadede dikkat dağıtabilir diye:26::26:
MENÜM
sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir 1 domates
ara yok
öglen 1 kase corba
ara 1 adet elma
akşam salata haslanmış tavuk kavun nasıl olmuş sena abla
gerçekten mi :):):) pardon ablam unutmusum 2lt su içtim acayip tok tutuyo ac olsamda yiyemiyorum :) birde ablacım hangi meyveler yasak bn onları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?