ablacım ben suyu içtikçe daha cok susuyorum sizdede mi öyle oluyor ??? birde ben kilo çizelgesi yaptım ama kg verdikçe nerden degiştircem onu bilmiyorum
canım menünü bütün olarak görebilirmiyim..
hemen yazıyorum canım
kahvaltım
1.5 dil.tam buğday ekmeği
peynirli omlet
maydanoz
öğlen
1 kase nesfit
akşam
1 kase şehriye çorba
1 kase yoğurt
közde patlıcan biber salata
suyu bugün ölçemedim ama 2.5dan az değildir ilk gün için nasıl
tatlım çook güzel birgün olmuş gerçekten..zaten işin içinde piknik varsa deniz havuz varsa heşey mükemmel oluyor...ceydanın mutluluquda ayrı bir güzellik katmış...kızlar ben geldim
çok güzel bi gündü yüzdük koştuk eğlendik yedik :) içtik :)
hele kızım öyle mutlı olduki epeydirki böyle gülmemişti cadım benim çoooookkk mutlu oldu
suyun içinden çıkmak istemedi zorla çıkarttım onun mutluluğunu görünce tüm yorgunluğum uçtu gitti iyiki gitmişiz dedi babamlar
sizler nasılsınız neler yaptınız
günaydın kızlar eh iznin sonuna geldik yarın iş başı
bugün bi evleri temziliyeyim tarhanayı kuruttuk yerine gşrecek bademleri kabuğundan soyduk onlar serilecek dolaba közlenmiş biber koyucam biber közleyecem onun için annem taze fasülye toplamış sabah onları halledicem dolaba koyucam çok iş var çoookkkk
kızlar,ben de zayıflamak eski güzel,kendine güvenen biri halime dönmek istiyorum.6 yaşındaki oğlumun doğumundan sonra aldığım kiloları vermek istiyorum,fakat,her diyete başladığımda kilo veremedikçe vazgeçiyorum.tiroid sorunum vardı,ama geçen yaptırdığım tahlillerde düzeldiğini öğrendim.hemen arkasındanda özelde diyetisyene gittim.ama diyetime tam başlamadım daha.sadece dikkat ediyorum yediklerime.yürüyüş bandımı da kurdum tekrar.tam bir kararımı verebilsem,iyice adapte olacağım ama,bu topiği gördüm ve eğer benide aranıza alırsanız başarabilirim gibi geliyor.
bende verdim önceleri kilo ama,zayıflama hapı ile,maalesef geriye aldım aynı kiloları.evet diyetisyenimin menüsü kabarık ama öyle abartılı değil.sabah bildiğimiz menü kibrit kutusu falan,aralarda da meyve yada badem ceviz.öğle hep ya dalıhoşgeldin canım tabiki alırız
bendede troit sorunu var canım ama oldukça güzel kilo verdim...sonra tekrar aldım ama bilinç bir şekilde...isteyerek yani...şimdi tekrar başladım..korkacak bişey yok isteyince veriliyor cnm...menülerini paylaş ve burdaki menülerden örnek al..bu arada diyetisyenler kabarık menüler veriyorlar...daha az kilo veriliyor onların menüleriyle..muhtemelen seninkide öyledir...istersen paylaş bizimle...
slm kızlar bugünkü menüm;
sabah;2 dilim tam buğday ekmeği.1çökelek,domates,biber.
ara;1 fincan tarçınlı yeşil çay
öğle ;tavuk ızgara,domates.
ara; 4 y.k bulgur pilavı (yengemlere gitmiştim,çok yiyesim geldi)
akşamda,8 y.k kurufasulye,salata olacak ama ekmek yiyecek miyim belli değil
1 şişe soda.
canım istanbul çok güzel çok özel bir yer...ve seni özlemişgünaydın hanımlarr hayırlı pazarlar herkese kahvaltıya oturmadan bi slm vereyim dedim
kahvaltımı birazdan edicem eşimi bekledim ist. geldi
arzuuuuu nasıl istanbul çok özledim gelemedim bu sene inş.. seneye gelicemm
canım ekmeqin dışında menün güzel görünüyor....sen boşver diyetisyeni beni dinle...biz sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyoruz onun dışında ekmek yok..bende verdim önceleri kilo ama,zayıflama hapı ile,maalesef geriye aldım aynı kiloları.evet diyetisyenimin menüsü kabarık ama öyle abartılı değil.sabah bildiğimiz menü kibrit kutusu falan,aralarda da meyve yada badem ceviz.öğle hep ya dalı.ama genelde protein ağırlıklı olanları yapıyorum hep.akşamda aynı.yoğurt mutlaka öğle akşam 1er kase.günde bir kere mutlaka soda,ekmekde günlük 5 dilim çavdar yada tam buğday ekmeği.ben genelde tam buğday tercih ediyorum.regl dönemlerimde belli olmayınca bazen 2 ayda bir oluyorum,onunda etkisi var diye düşünüyorum.
canım bizim beslenme şeklimizde zaten hep faydalı ve vitaminli şeyler var...4. ayda zaten bebeqe ek gıdalarada başlıcaksın çok sorun olacaqını sanmıyorum...listemizi bir incele istersen yine doktorunada danış cnaım..selam kızlar bende doğum yapalı 3 ay oldu 1 düşükten sonra kullandığım kan hapları hormon ilaçları derken 75 kiloda hamile kaldım doğuma doğru kilom 98 i buldu şuan 85 kiloyum gerisi gitmedi emzirdiğim içinde diyet yapamıyorum ama benim hızlı kilo vermem lazım giydiğim hiç bişeyi kendime yakıştıramıyorum kilomu belli etmiyorum neyseki ama ben biliyorum nekadar olduğumu buda beni rahatsız ediyor ne yapsam nasıl başlasam bilemiyorum
slm kızlar bugünkü menüm;
sabah;2 dilim tam buğday ekmeği.1çökelek,domates,biber.
ara;1 fincan tarçınlı yeşil çay
öğle ;tavuk ızgara,domates.
ara; 4 y.k bulgur pilavı (yengemlere gitmiştim,çok yiyesim geldi)
akşamda,8 y.k kurufasulye,salata olacak ama ekmek yiyecek miyim belli değil
1 şişe soda.
merhaba fıstıklarr
bugün çok yoqundum dışarı çıktık alışveriş yaptık eve geldik yemek yedik sonra ütü yaptım kızımla oqlum yurda gittiler ben haftaya koçişle başlıyorum...
ve pazar menümü paylaşıyorum..nasıl bir iradeyle başladıysam diyete hafta sonu bile kaçamak yapmadım hatta aklımdan bile geçmedi
menüm
kalkınca (birlikte kahvaltı yapalım diye ev halkının kalkmasını bekledim o arada yedim)
1 incir
kahvaltı
2 kaşık pastırmalı yumurta
1/4 domates
1/4 salatalık
peynir
ara
1 kase yoqurt
akşam
1 tane karnıyarık
3 biber turşusu (acaip canım istiyor son zamanlarda :26:)
ayran
3litre su..
öğlen yokmu ve bulgur pilavı yemek yasakmı acababen bugün akşam 1 tabak yedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?