Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu cum hayirdir tursular felan neler oluyor bakalim yoksaaaaaaa......... bende bu ay birseey yok acaba sende varmi diyorum.ayrica ramazandan buyana benimde adet zamanlarim kisaldi normalde heray bir onceki aydan uc dort gun once gelirdi . ramazanda iki haftada bir oldum.belki ramazandandir dedim. ama bu ayda oyle oldu.

En hafifi ne olur abla?

YANI kacamagın en hafıfı ıcınde seker olmayan bısı olabılr mesela 3 -4 kasık mantı ye yada 1 adet cogkofte

canım ben mutfak tartısı aldım onda tarttım 9 adet 10 gr yapıyor

Kizlar bisey soracagim sizdede oyle oluyormu . bu karbon diyetinde cok cabuk kilo verdim ama ayni hizla geri aldim. Mesela ilk gunde 1,5kilo vermisstim.ikincci gundede bir kkilo daka uc gunde toplam 3,1 kilo verdim. sonrasinda iki uc gun icindede geri aldim.yani bazi arkadaslarada bakiyorum bugun kucuk bir kacamak yapsa yarin hemen 400, 500gr. fazla cikiyorlar. yani ayni hizla alacaksak o zaman kotu hani hayat boyu diyet yapamayiz demi

Selam çıtır hatunlar ben geldim kızlar bayadır bakamıyorum çok yogun okul filan telası fırsat bulmadım umarım iyiinizdır ben bu aralar pek diyete uyamıyorum üfs şebnemm ordamısın canım ya şu çizelgeyi tekrar yaz her degiştikce unutuyom 67 oldum duzeltecem

Bugunki menum sabah yarım koy ekmegi ince yufka gibi oluyo ya kızlar ondan recel peynir çay ögle yok ara bir kaç kaçık çorba iki tane ciger akşamda çorba dolma yiycem

SABAH 2dilim tahıllı ekmek yeşil zeytin 1domates sekersiz cay.
ARA 1avuc kadar fındık
ÖGLEN haşlanmış tavuk but salata çok az üzüm
ara yapmadım ac degildim...
AKŞAM taze fasulye yogurt
yine 2lt su içtim ama yatana kadar dahada içerim :)

bunu onceden yazmıstım ya buraya kalmıs cevızı yedım sındırdım bıle

topıgnızın yenı tursucusu geldıııı bu arada carsamba pazarı bızım oranın ılk ısım alıp yapmakkk
bende bugün karışık turlu yaptım canım şimdiden aqzımın suyu akıyor
arzu ablam şu turşularının tariflerini verirmisin benide heveslendirdin valla
veririm tabiki canım.. hangisinin tarifini istiyorsun...
bende bu ay bişey varmı yokmu bilmiyorum canım birkaç güne belli olur..ama her ne hikmetse turşulara fena taktım... bir taraftan yenilerini yaparken diqer yandan yiyorum ama gözüm doymuyor...aqzımın içine hep turşu tadı geliyor..hepsini ben yicemmm
canım ilk günlerde ödem gider ondan bu kadar fazla veriyorsun...aynı hızla geri almak derken eqerki kilo aldırıcak şeylerden yersen hangi diyeti yaparsan yap yine alırsın...diyet olarak deqilde beslenme tarzı olarak bakmamız lazım...doyduktan sonra fazlasını hiçbir zaman yemicez...kilo verip ideal kilona ulaştıktan sonra eski beslenme tarzına dönersen yine kilo alırsın...koruma moduna geçince 3 aşaqı 5 yukarı dengeleyerek gidicez..zaten midemiz alıştıqı için fazlasını istemicek...ben 30 kilo verdim eski beslenme düzenime dönünce 1 sene içinde 20 kilo aldım şimdi sil baştan başladım...sende diyetin bitince eski beslenme şekline dönersen hangi diyeti yaparsan yap geri alırsın cnm..
toplamda verdiqin kilo çok çok güzel canım
Bugunki menum sabah yarım koy ekmegi ince yufka gibi oluyo ya kızlar ondan recel peynir çay ögle yok ara bir kaç kaçık çorba iki tane ciger akşamda çorba dolma yiycem
reçel ve dolma

çok güzel tatlım

iyiakşamlar kızlar
bugün pazara çıktım karışık turşu için bütün malzemelerimi aldım eve gelincede turşumu kurdum..Rabbim aqız tadıyla yemeyi nasip etsin..ama belim çok aqrıdı çok ayakta kaldım...birde alt kattaki komşuma geçen yıl yaptıqım turşudan tattırmıştım bugün demezmi banada pazardan malzeme al banada kuralım diye çok afedersinizde ohaaaa yaniiii.......yok artık senin pazarınıdamı ben yapıcam..pess yaniii neymiş akşam yazlıktan gelmiş çok yorgunmuş evdede yapılıcak işleri varmış ben senin hizmetçinmiyim...kendi işini kendin gör...siniiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr .....hatta gerizekalıııııı............

menüm kızlar;

kahvaltı
2 dilim buqdaydan kaşarlı tost

ara
1 incir

öqlen
ızgara palamut
yarım domates

ara

akşam
tavuk suyuna kıymalı tarhana çorbası
3 biber turşusu

3 litre su..

sena ablacım menülerimi düzene koymaya basladım tok ve dinçim inş istediğim kilolarıda verebilirm ... annem diyor ki: sen ne cok sey yiyorsun böle diyet mi yapılır bende dedim diyet listemizde bi dolu sey var

sena ablacım menülerimi düzene koymaya basladım tok ve dinçim inş istediğim kilolarıda verebilirm ... annem diyor ki: sen ne cok sey yiyorsun böle diyet mi yapılır bende dedim diyet listemizde bi dolu sey var

evet canım menüler düzene girince psikolojimizde düzeliyor keyfimizde yerine geliyor...anneciqine çok çok selam söyle senin bu halini kısa zaman sonra göremicek çıtırlar sınıfına alıcaz seni

merhaba kızlar nasılsınız

menüm

sabah
çeyrek simit şekersiz çay

ara
yarım incir (büyüktü yarısını yedim)

öğle
karnıyarık
cacık

ara
3 tane fındık

akşam
haşlanmış tavuk
salata

3 litre suyun bitti

bugün işin ilk günü olunca çok yoğundu birikmiş işler baya bi yoruldum

canım menün çok güzel olmuş...canım çekti simittenn :18:

canım benim üzülme olur böyle şeyler her evde bazen insan kaldıramıyor işte keşke doğmasaydım filan deme sakın sen güçlü bi annesin kaadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…