En hafifi ne olur abla?
melekcim ya ben sana bişi sorucam hani 10gr badem yedin dedinya galiba okadar tarttırarak almışsındır diye düşündüm
şimdi bende bugün badem yedim de acaba o 10gr da kaçtane oluyodu saydın mı hiç?
bende hesabımı ona göre yapayım bari
YANI kacamagın en hafıfı ıcınde seker olmayan bısı olabılr mesela 3 -4 kasık mantı ye yada 1 adet cogkofte
canım ben mutfak tartısı aldım onda tarttım 9 adet 10 gr yapıyor
bende bugün karışık turlu yaptım canım şimdiden aqzımın suyu akıyorbunu onceden yazmıstım ya buraya kalmıscevızı yedım sındırdım bıle
topıgnızın yenı tursucusu geldıııı bu arada carsamba pazarı bızım oranın ılk ısım alıp yapmakkk
veririm tabiki canım.. hangisinin tarifini istiyorsun...arzu ablam şu turşularının tariflerini verirmisin benide heveslendirdin valla
bende bu ay bişey varmı yokmu bilmiyorum canım birkaç güne belli olur..ama her ne hikmetse turşulara fena taktım... bir taraftan yenilerini yaparken diqer yandan yiyorum ama gözüm doymuyor...aqzımın içine hep turşu tadı geliyor..hepsini ben yicemmmArzu cum hayirdir tursular felan neler oluyor bakalim yoksaaaaaaa......... bende bu ay birseey yok acaba sende varmi diyorum.ayrica ramazandan buyana benimde adet zamanlarim kisaldi normalde heray bir onceki aydan uc dort gun once gelirdi . ramazanda iki haftada bir oldum.belki ramazandandir dedim. ama bu ayda oyle oldu.
canım ilk günlerde ödem gider ondan bu kadar fazla veriyorsun...aynı hızla geri almak derken eqerki kilo aldırıcak şeylerden yersen hangi diyeti yaparsan yap yine alırsın...diyet olarak deqilde beslenme tarzı olarak bakmamız lazım...doyduktan sonra fazlasını hiçbir zaman yemicez...kilo verip ideal kilona ulaştıktan sonra eski beslenme tarzına dönersen yine kilo alırsın...koruma moduna geçince 3 aşaqı 5 yukarı dengeleyerek gidicez..zaten midemiz alıştıqı için fazlasını istemicek...ben 30 kilo verdim eski beslenme düzenime dönünce 1 sene içinde 20 kilo aldım şimdi sil baştan başladım...sende diyetin bitince eski beslenme şekline dönersen hangi diyeti yaparsan yap geri alırsın cnm..Kizlar bisey soracagim sizdede oyle oluyormu . bu karbon diyetinde cok cabuk kilo verdim ama ayni hizla geri aldim. Mesela ilk gunde 1,5kilo vermisstim.ikincci gundede bir kkilo daka uc gunde toplam 3,1 kilo verdim. sonrasinda iki uc gun icindede geri aldim.yani bazi arkadaslarada bakiyorum bugun kucuk bir kacamak yapsa yarin hemen 400, 500gr. fazla cikiyorlar. yani ayni hizla alacaksak o zaman kotu hani hayat boyu diyet yapamayiz demi
toplamda verdiqin kilo çok çok güzel canımSelam çıtır hatunlar ben geldim kızlar bayadır bakamıyorum çok yogun okul filan telası fırsat bulmadım umarım iyiinizdır ben bu aralar pek diyete uyamıyorum üfs şebnemm ordamısın canım ya şu çizelgeyi tekrar yaz her degiştikce unutuyom 67 oldum duzeltecem
reçel ve dolmaBugunki menum sabah yarım koy ekmegi ince yufka gibi oluyo ya kızlar ondan recel peynir çay ögle yok ara bir kaç kaçık çorba iki tane ciger akşamda çorba dolma yiycem
SABAH 2dilim tahıllı ekmek yeşil zeytin 1domates sekersiz cay.
ARA 1avuc kadar fındık
ÖGLEN haşlanmış tavuk but salata çok az üzüm
ara yapmadım ac degildim...
AKŞAM taze fasulye yogurt
yine 2lt su içtim ama yatana kadar dahada içerim :)
sena ablacım menülerimi düzene koymaya basladım tok ve dinçim inş istediğim kilolarıda verebilirm... annem diyor ki: sen ne cok sey yiyorsun böle diyet mi yapılır bende dedim diyet listemizde bi dolu sey var
merhaba kızlar nasılsınız
menüm
sabah
çeyrek simit şekersiz çay
ara
yarım incir (büyüktü yarısını yedim)
öğle
karnıyarık
cacık
ara
3 tane fındık
akşam
haşlanmış tavuk
salata
3 litre suyun bitti
bugün işin ilk günü olunca çok yoğundu birikmiş işler baya bi yoruldum
canım menün çok güzel olmuş...canım çekti simittenn :18:
mecburiyetten canım ya sabah servise zor yetiştim gel beraber yarın sabah yiyelim :)
harbi canım çok istedi canım ya...sabah bende simit alayım
şimdiden afiyet olsun
herkeze gunaydın kızlar bugun olabılecek en kotu pıskolojıdeım dunden berı aglamaktan gozlerım sısmıs durumda kendımı berbat hıssedıyorumdun sabah esımle cok sıddetlı bı kavga ettık halada konusmuyoruz sanırım artık butun bunları tek bır yuksek sesı kaldıramıyorum keske hıc ama hıc dogmasaydım
saqol canım
tatlım ben namaz kılıp gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?