evet canım menüler düzene girince psikolojimizde düzeliyor keyfimizde yerine geliyor...anneciqine çok çok selam söyle senin bu halini kısa zaman sonra göremicek çıtırlar sınıfına alıcaz seni
amiinnnn bitanemmallah kabul etsin canım
ayy ne güzel söylüyorsun ablam çıtır olmak suan bi hayal gibi :):) söyledim ablacım as sende selam söyle ablana dedi :)
Ne guzel herkes kis jazirliklari hazirliyor. benfe melemwnlik hazirladim. birde tarhanami yaparsam cok iyi olacak. biz burda genel olatak yas tarhana yapiyoruz. cocukken annem kuru tarhana yapardi ben jic sevmezdim kutu tarhana tuhaf kokuyo yas tarhana cok guzel oluyo. laf aramizda bende tarhanayi cok guzel yaparim. esim her yaptigimda mmmmmmhhh tarhanada ustune yok canim der. kisin soguk gunlerde cocuklar okuldan eve geldiginde sicak sicak iyi oluyo.
peki ablacım annemde senin yanaklarından öpüyor :):)
yaş tarhanayı bende çok severim canım ama hiç kendim yapmadım..annem yapıyor saqolsun...
yaş tarhanayı bende çok severim canım ama hiç kendim yapmadım..annem yapıyor saqolsun...
siz yaaprsanız tadından yenmez canım eminimbizim burlarda yaş tarhanayı bilmezler canım hep kuru tarhana yaparız
Ne demisler anali kiz kinali kiz diye... biz burda anneyi babayi bulamiyoruz. o yuzden herseyi kendimiz yapiyoruz.
siz yaaprsanız tadından yenmez canım eminim
başım kalsa nasıl yapılır bilmiyorum en kısa zamanda öqrenmem lazım..
Yalniz 4. ayda memleketteydim canim annem mantimi bukmus kislik fasulyemi biberimi domatesimi kurutmus recelimi pervedemi hazirlamisti. ama her zaman yanimizda olamiyorlar
senin elinden uçanla kaçan kurtulamaz öğrenirisin sen onu
kabarınca tekrar yoquruyorsun tekrar kabarıyor vs. biraz zahmetli gibi :26:
mantı biber ve domatese bittimmmm ve canım çektiiiiiii.....yolla bakalım şimdi onları bana
Canin sagolsun arkadasim yollarim nedemek. hem bunlari diyettede rahatlikla kullanabiliyoruz. birde kurutumus domatesten kahvaltilik bol sarimsakli bol kekik vezeytinyagli yapiyorum super oluyo parmaklarinizi yersiniz yanindada mozzerella peyniriyle mmmmhhhh . ya biz biraz aciktik galiba
Bende kizimi kadin doktoruna goturecegim. ya hic basima gelmemisti. kizim 15yasinda soylemesi ayiptir altinda kirmizi sis birsey cikmis bugun okuldan geldi yuruyemiyo oturamiyo anne cok aciyo diyo. bilmiyorum nedirki bu.buarada bunlari buraya yazdigimi bilse bittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?