Erkeği yolunacak kaz gibi görmek?

Ama bunları istemiyor değilim veya onlar da yapmıyor değiller ki? Konunun bahsettiğiniz şeylerle hiç alakası yok. Benim düşüncelerime arkadaşımın tepkisi, sorunum bu. İstemediğim tek şey de düğün. Çünkü sevmiyorum.

Ne diyeyim, ben öyle olmam umarım. Teşekkür ederim yorum için. :)

Şöyle baska bir örnek vereyim
Siz 14 şubat kutlamalarini sevmiyorsunuz ama doğum günü kutlamalarini seviyorsunuz

Eşinize yada sevgilinize dediniz ki ben 14 subatlari sevmiyorum kutlamayalim adam da tamam diyor
Ama sonra nasıl olsa süpriz hediye sevmiyor diye sizin doğum gününüzu de kutlamamaya önemsememeye başlıyor
Mesele bu

Tam bu dediğiniz durumdayız, 14 Şubat kutlamıyoruz ama bunu bir güne indirgendiği için yapmıyoruz, bunun dışında doğum günlerini de çok önemsemem kutlanmasa oturup ağlamam neden kutlanmıyor diye ama o veriyor ve henüz hiç boş geçmedi. Böyle şeyler içten gelmeli, ha istiyor o zaman devamını getireyim demekle, istemiyor demek ki yapmamalıyım demenin benim için hiç bir farkı yok. Alınan hediyeye kimse neden aldın demez. İki kişilik düşünüyorum ben de o da, kendime alıyorsam ona da alıyorum, o da aynı şekilde. Dediğim gibi yaptırdığım masraf değerimi belirleyecekse değersiz olmayı tercih ederim.

Siz sabit düşünüyorsunuz ne diyeyim umarım mutlu olursun

Ne diyeyim, ben öyle olmam umarım. Teşekkür ederim yorum için. :)

Umarim o konuma düşmezsin.
Karşındaki insanin ve en önemlisi ailesisin ayni kafa olmasi gerek.

Benim nişanlım yabanci ve ikimiz senin düşüncelerinde olan insanlariz ama müstakbel kv laf sokma cabasinda ve eşinin ona zamandinda 5 gün düğün yaptığını anlatiyor :) oysaki nişanlım kendi OĞLU

Düğüne yapilan masraf bir kenara konulsa herkes ev sahibi olur bu bir gercek.. Dugun neyse ama her sene yeni yeni adetler , kiyafetler, masraflar cikartiliyor. Erkekler evlenmeye korkuyor. Askerlik yapip ise girip para biriktirmeye basliyorlar bu seferde yas oluyor 30.. Arkadasinizin üslubu cok yanlis oyle konusmak yerine arkadasim hayatta bir kere evleniyor insan keske yapsaydin sonra pisman olma icinde kalmasin deseydi makul olurdu..

Uslup cirkin olmus ama bana da evlenirken boyle denmesine ragmen ben dinlememistim. Sonucta sanirim karsi tarafin gozunde bir emek harcanmadigi icin hic de kiymetim olmadi. Kendimi yamiyormusum gibi hissettiler galiba ben birsey istemedikce. Hic degerim olmadi. Bosandik.
Sonradan ogrendim ki erkekler deger verdikleri kadina para harciyorlarmis ya da para harcadiklari kadini seviyorlarmis. Boyle olmayanlar da vardir belki ama cogu sanirim ne kadar yatirim yaptigi ile olcuyor degeri.
Biz kadinlar onlara gore daha duygusaliz. Tek bildigim insan emek verdigi seyden vazgecemiyor. Sanirim erkekler de ne kadar para harcarsa o kadar emek verdigini dusunup vazgecemiyor. Sanirim onlarin mantiklari boyle calisiyor. O yuzden annelerimiz erkeklerin iki kasigi varsa birini kır diye bu yuzden diyorlar sanirim. Uzduysem ozur dilerim ama ben de senin gibi dusunuyordum ama evlence hic de bekledigim gibi olmadi. Bir tek ben de degilim, burada bir suru konu var bu durumu yasayan. Cok da sacini supurge etmemek gerekiyormus.

40 geldim sana diyecegim tek sey canin nasil istiyorsa oyle yap.keufini cikar kimseye de izahat verme

Yanlış anlama ama ben senin bu dediğin gibi yaptım ve evlendik. Pismanmisin desen kesinlikle. Eger tek gelinsen sikinti yok ama benden once evlenen geline cok yapmislar. Bu sefer sanki ucuz gibi salak gorgusuz gibi yani bi nevi gercekten evde kalmış dul gibi davraniyorlar ama diger geline sanki o yeni ben eski . altın esya almadigimicin şimdi ne yapsalarda ne alabilirim oyle kolay kolay ceke çeke. Dert yana yana kavga ede ede hatta yeri geldimi keske ozaman bizimkilere aldirsaydiniz. Bir yandan onlar bu sikintilara girince biz ozaman alsaydik en azindan simdiki parayi farkli seyler icin harcadık. Yani eksikler bitmez. Ama illaki somureceksin diye de değil. Simdi yeni evlileri görünce çoook k kotu hissediyorum. Agladigim zaman oluyor. Esim de diyorki isteseydin icinde kalmazdı. Bide 22 yaşındayım suan

Size hak verdim ben. Birde yok bazi aileler boyle gelin hak ediyor diyenlere katilmiyorum ben neden fitratimdan baska insanlar icin vazgeceyim ? Varsin onlar oyle olsun siz kendi cizginizi bozmayin sizi takdir ediyorum..

Yaa yapmak istemıyorsanız yapmayın.İnsanları ılgılendırmez.Onlar illa konuscak bırsey bulurlar.Benim erkek arkadasımda dugun ıstemıyor.Sebebı 2 saat ıcın neden okadar para harcıyayım dıyor.O parayla evıme daha ıyı bırsey alayım dıyor.Bende dugun yapmazsa onun yerıne bilezik taksın fazladan dıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…