- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
- Konu Sahibi birgunbelki
Iliskiniz nereye gidiyor? Sevgiliniz sizinle ciddi düşünüyor mu nasıl anlarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gün evlilik gelecek diyor. Bi gün hic orali degil. Acikcasi biraz dengesiz sevgilim cozemiyorum tam olarak
Evlilik olarak da değil de seni ara basamak olarak gormediginden emin olmak gibi daha çok. Konu evlilikse daha ben bile hazır değilim ama gelecekte o noktaya gelmek isterim.ciddi demek = evlilik istemesi diye baktığın sürece yanılırsın evlendikten 2 gün sonra evi terkeden çekip giden çok erkek var bu ciddi ilişki masalını kızlara kim öğrettiyse artık..
Benim icin tam olarak 'bu kizla günümü gün edeyim gezeyim tozayim' diye düşünmek demek. Sonucta ayrılık da olabilir ama en bastan olaya bu gözle bakmaması demekBen bu "ciddi düşünmek" tabirine ayrı bir hastayım :)
İlişkide ciddi düşünmek ne demek? Evlenmek istemek mi? Arada büyük bir sevgi olsun, cinsellik mümkünse yaşanmasın ama yaşanacaksa da sevgiden emin olduktan sonra yaşansın mı?