• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini anlamak

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
597
270
123
Iliskiniz nereye gidiyor? Sevgiliniz sizinle ciddi düşünüyor mu nasıl anlarsınız

Kendi hayatınıda düzene koymaya çalışıyorsa mesela bu en büyük belirtidir erkek için..

Kendisi söyler zaten bin kez.
Anlamak için ekstra çabaya lüzum olmaz ki.
Konuşulur bunlar. Mutlaka konusunu açar.

eğer kadına dokunmaya kıymıyorsa onu herkesten herşeyden sakınıyorsa ciddidir heralde.bide direk olaya girer evlilik teklifinde bulunur.

Bi gün evlilik gelecek diyor. Bi gün hic orali degil. Acikcasi biraz dengesiz sevgilim cozemiyorum tam olarak

Bi gün evlilik gelecek diyor. Bi gün hic orali degil. Acikcasi biraz dengesiz sevgilim cozemiyorum tam olarak

Bunun denge ile alakası yok. Seninle sevgili oldu diye evlilik düşünmez ...
Sonuçte yıllarca aynı evi paylaşcaksın. Sadece aşk-sevgi ile olmuyor... YÜrümüyor..

Öyle olsaydı Emre Altuğ- Çağla Şıkel Boşanma kararı almazdı...
Sadece aşk-tutku yeterli değilmiş...

Bir yuva kurmak için o ne özelliklere sahip..
Seni tanımaya açlışıyor mu...
Özelliklerini soruyor mu...
Bir insanı kısa sürede az özelliğini tanırsın. Çok iyi asla tanıyamazsın.
Belli isteklerin vardır... Ortak nokta, yaşama şekli ... birbirlerine denk olma...Uyum...
Önce sen seç o evlenebileceğin erkek mi...

ciddi demek = evlilik istemesi diye baktığın sürece yanılırsın evlendikten 2 gün sonra evi terkeden çekip giden çok erkek var bu ciddi ilişki masalını kızlara kim öğrettiyse artık..
Evlilik olarak da değil de seni ara basamak olarak gormediginden emin olmak gibi daha çok. Konu evlilikse daha ben bile hazır değilim ama gelecekte o noktaya gelmek isterim.

gelecek planlarından anlaşılır.gelecekten bahsederken mutlaka sizinle ilgili ortak planları olur ve paylaşır.geçinicek düzeyde kazanıyosa, ilişkisi de varsa seninle ciddi düşünüyosa evlilik düşünür.yok bunlar tamamlandığı halde sallıyosa ya da bunları tamamlamak için yeterince çaba göstermiyosa ciddi düşünmüyodur derim.konuşmalarından anlaşılır.ağzını yokllarım ben bahsetmese de zaten.

Ben bu "ciddi düşünmek" tabirine ayrı bir hastayım :)

İlişkide ciddi düşünmek ne demek? Evlenmek istemek mi? Arada büyük bir sevgi olsun, cinsellik mümkünse yaşanmasın ama yaşanacaksa da sevgiden emin olduktan sonra yaşansın mı?

Ben bu "ciddi düşünmek" tabirine ayrı bir hastayım :)

İlişkide ciddi düşünmek ne demek? Evlenmek istemek mi? Arada büyük bir sevgi olsun, cinsellik mümkünse yaşanmasın ama yaşanacaksa da sevgiden emin olduktan sonra yaşansın mı?
Benim icin tam olarak 'bu kizla günümü gün edeyim gezeyim tozayim' diye düşünmek demek. Sonucta ayrılık da olabilir ama en bastan olaya bu gözle bakmaması demek

az bucuk zekasi olan anlar.
bu kabak gibi kendisini gosteren bir durumdur.
acaba ciddi dusunuyor mu ne dersiniz diye baskalarina soruyorsaniz, erkek arkadasiniz ciddi dusunmuyor demektir. zorlamayin, kendinizi kandirmayin.

Ailesiyle tanıştırıyor ve her türlü ona yaşattığım zorluğa kavgalara sorunlara rağmen hala yanımda oluyorsa evlilik konularını açıyorsa ciddi düşünüyordur bence

ay çok basit sorarak öğrenilir amaaa biz aşıkken soramıyoruz,kaçar dıye,hele yaşta 30 altında ise hiç soramayız,arkadaşım sormuştu ve terk edilmişti,bende o kadar teklif etti kabul etmedım,en son ettim ilişkimiz bitti

kızlar erkeklerın kullanım klabuzu yok,ve her durum kendı içinde bir paket,
zaman mekan mevsim,ekenomık durum,yanı ıkı ınsanı nıkaha götüren mesele faktörlerdir,aşk değil,aşk olsa herkes aşkıyla evlenır

takma kafana,ama abla olarak sadece şunu derim eğer hemen evkenıp yada bu adam vaktımı almasın derse aileyi devreye sok,tanış ve tanıştır,işte erkek o zaman farklı bakabiliyor tatlım

Back
X