Erkeğin parmağındaki yüzük her zaman nişan yzüğümüdür

Tesekkur ederim Akaibu.
Evet, internette sadece kitap olmuyor. Mesela her tur ticari ve magazin yayin, yanlis bilgiler de olabiliyor. Bazi siteler daha itibarli, bazilari tam bir safsata yuvasi. Ayirt etmek zor olabiliyor. Ama mesela wikipedia icerigi cok yanlis bilgi vermiyor cunku yazarlar kaynak sunmazsa uyari aliyorlar. Bazen dogru bilgilere erisim mumkun olamiyebiliyor ama, AB bazi kanunlari degistirip akademik yayinlara acik erisim saglayacak boylece teyit edilmis bilgilere olan ulasim artacak.

Ya peki bir de şey dicem böyle kaslari falan çatık mi ya da ne biliyim çok Gülmez mi? geçen bjr soru sordum ama görceksin ikimizde aglayacak gibiyiz kaslarimiz küçük emrah modunda.sonra da sınavda bana öyle kötü baktı ki anlatamam.sanki kopya cekecekmisim gibi .içime oturdu ozaman da beri böyle oldum zaten ben naptim da bu kadar kötü baktı diye mesela peçete hesap makinesi alcam dedim çantadan kendi cebinden verdi yüzünde böyle alaycı bir şey vardı hani kopya cekemeceksin der gibi.hesap makinesini alınca onu da aradı baktı üstüne. yani yuzume de masum derler pek kopya cekecek tipim yok ve o benle oyalanjrken arkadakiler mali götürdu

Cok ilginc! Demek ki halk inanislari bazi seyler.

Hic sormayin. Sistem cok bozuk sistem. Gucu eline geciren bu tur erkekler de sonuna kadar kullaniyorlar ve kimse bir sey diyemiyor.
Bir.şey sorabilir miyim size ? bunun yanında masum kalır tabi ama ben makine Mühendisliğinde okuyorum mesela bir kaç tane genç hocamız var kızlara bakiyorlar ama kötü niyetle değil gibi .yani demek istedigim farklı bir şey tarif de edemiyorum.acaba kız az gördükleri icin mi ama dedigim gibi kötü bir bakış değil.ya da mesela kız olduğumuz için tanıyorlar başka burr yerde de o yüzden mi bakiyorlar.hani sanki birini tanıyor muyum diye yüzüne bakarsın ya o tarz bir bakma oluyor sanki ama çözemedim. ya da hocalari iyi saniyordum da aslında değiller mi anlayamıyorum

Bir de normalde mesela hoca sonuçta kız bakınca kafasını çevirir ama bunlar sanki dalmış gibi oluyorlar ama.yine dediğim gibi kötü bjr şey sezemedim ama nedenini de acayip merak ediyorum

Bakmak? Tanidigim akademisyenlerden basarili olan kadinlar profesorlerin metresleri oldugu icin fon aldilar, firma kurdular, basaridan basariya kostular. Mesela diyelim akademisyen A, B ile evli , cocugu var. Kadina siddet uyguluyor ve aldattigini iddia edip onu bosuyor. Arkasindan zengin bir kadin buluyor, o kadini bas taci yapiyor, okulda is buluyor ona. Sonra ona da siddet ve kovuyor hayatindan. Kadin da ondan cocuk istiyor, cocuk oluyor ama onu evlat saymiyor. Sonra adam bir genc ve zengin ogrenciyle yasamaya basliyor evet kendi ogrencisi. Bu arada ofisinde daha onceden sevgili olup su an onun icin bos duran ve onun icin casusluk yapan kadinla iliskisi var. Iliskisi olan ogrencisi inanilmaz hizda yukseliyor, o fon benim bu fon senin, simdi beraber sirket kuruyorlar. Bu duzenden haberi olan bir arkadasi konsumasin diye yedi diyardan kovduruyorlar. Bu arada baska bir arkadasim su an iliskisi oldugu halde konferans icin gidilen yerin otelinde baska bir kadin ogrencinin sabah hocanin odasindan ciktigini soyluyor. E

Ah bir de gay sevgili edinenleri anlatsam akliniz durur. Penceredn bakip su senin bu benim diye paylasiyorlar aralarinda. Bunlar daha masumlari. Cok, cok fena seyler yapip hapse grmeyeni var.
Evet cok masumsunuz ve dunyayi tanimanin sirasi geldi.

İğrenç gerçekten.nasıl ayırt edicez iyilerle kötüleri . yani bakanlar ne oluyorsa olsun namaz kötü mudur.instagramda tanimadiklarini takip etmeyenler ve istek kabul etmeyenler dahil mo

İğrenç gerçekten.nasıl ayırt edicez iyilerle kötüleri . yani bakanlar ne oluyorsa olsun namaz kötü mudur.instagramda tanimadiklarini takip etmeyenler ve istek kabul etmeyenler dahil mo
Ne demek istediginizi anlayamadim? Eline fazla guc verilen her insan bunu sonun kadar kullanir, o yuzden denetlemek lazimdir. Bu bir duzen bozuklugudur.
Ama ben bahsettigim kisileri ahlaklariyla degerlendirmem. Benim icin cikardiklari isin kalitesi daha onemlidir.

Yan
Yani bakanın amacı kötü mudur daima.benim dediğim gibi iyi bakma diye bir de olmaz sanirim.

Yan

Yani bakanın amacı kötü mudur daima.benim dediğim gibi iyi bakma diye bir de olmaz sanirim.

Iyi veya kotu bakma diye bir sey yok. Erkeklerin elinde bir guc var, o da mevki/otorite ve para. Onu kullanarak genc kadinlari denetim altina almayi ve kullanmayi cok iyi bilirler. O yuzden cevabi, su, kullanacak kadina bakiyorlar elbette. Hic ama hic saf dusunduklerini zannetmeyin yok oyle bir sey bu dunyada.

Peki söyle bir şey var .mesela facebookta tanımadığı insanları eklemiyor . başka biri olsa eklerdi kötü niyeti olsa

onlar yaşli canim..
gençlere bakiyorlar genelde

600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?

Ya ne olur biraz sorgulsak, biraz skeptik olsak kotu olmazdi.
ya canim sorgulariz da..
su bir gercek ki dinde her iş sag elle yapilir bu yuzden yoksa bu gelenek falan degil..
yemek sag elle yenilir çogu sey sag elle yapilir sagla yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…