Bir gülme. geldi anlatamam birde aynı kişi çıkıyormuş ne gülerim :))30 yaşında tam evlilik yaşı aslında :) burcu oğlak :)
Yeterince supheci oldugum icin hala okudum okuyorum ve okumaya devam edecegim zaten. size de vakit bulursam hangi kitap olduguna bakarim dedim.
Acik acik kitap adi verildigi halde kitapta olmayan seylerin yazildigini da cok gorduk o sayfalara. Nasil bir sistem isledigini biliyorum.
Neyse gereksiz uzadi.
Yok artik derim :):):)Bir gülme. geldi anlatamam birde aynı kişi çıkıyormuş ne gülerim :))
Eskisehir değil dimiYok artik derim :):):)
Yok yok Eskişehir değil :):):):)Eskisehir değil dimi
Cevremde yuzuklu olsa bile kendini cevreye acan erkekler var!Kizlar peki Çevrenizde çok yakışıklı olan ya da ne biliyim kendini çevreye kapatan yuzuk takan kişiler var mi
Allah herkesi korusun oylelerdenCevremde yuzuklu olsa bile kendini cevreye acan erkekler var!
Ahlaksizlik diz boyu, hayir bogaz boyu.
Cok ilginc! Demek ki halk inanislari bazi seyler.Pilav Hanımcım,
dini niteliği tartışılır tabi ama, mesela babannem de seneler önce sol ele takılmaz o sağa takılır derdi. Erkek için.
Nedenini sorunca da günahkar olsa bile gideceği yerde sağ elinin yanmayacağını ileri sürerdi.
O buna inanıyordu.
Umarım fikir verebilmiştir, bana da birçok şeyde olduğu gibi yozlaşmış kültürden ileri gelen bir durum gibi geliyor. Dini bir niteliği olduğunu sanmıyorum.
Hic sormayin. Sistem cok bozuk sistem. Gucu eline geciren bu tur erkekler de sonuna kadar kullaniyorlar ve kimse bir sey diyemiyor.Allah herkesi korusun oylelerden
Bir.şey sorabilir miyim size ? bunun yanında masum kalır tabi ama ben makine Mühendisliğinde okuyorum mesela bir kaç tane genç hocamız var kızlara bakiyorlar ama kötü niyetle değil gibi .yani demek istedigim farklı bir şey tarif de edemiyorum.acaba kız az gördükleri icin mi ama dedigim gibi kötü bir bakış değil.ya da mesela kız olduğumuz için tanıyorlar başka burr yerde de o yüzden mi bakiyorlar.hani sanki birini tanıyor muyum diye yüzüne bakarsın ya o tarz bir bakma oluyor sanki ama çözemedim. ya da hocalari iyi saniyordum da aslında değiller mi anlayamıyorumHic sormayin. Sistem cok bozuk sistem. Gucu eline geciren bu tur erkekler de sonuna kadar kullaniyorlar ve kimse bir sey diyemiyor.
Bir de normalde mesela hoca sonuçta kız bakınca kafasını çevirir ama bunlar sanki dalmış gibi oluyorlar ama.yine dediğim gibi kötü bjr şey sezemedim ama nedenini de acayip merak ediyorumBir.şey sorabilir miyim size ? bunun yanında masum kalır tabi ama ben makine Mühendisliğinde okuyorum mesela bir kaç tane genç hocamız var kızlara bakiyorlar ama kötü niyetle değil gibi .yani demek istedigim farklı bir şey tarif de edemiyorum.acaba kız az gördükleri icin mi ama dedigim gibi kötü bir bakış değil.ya da mesela kız olduğumuz için tanıyorlar başka burr yerde de o yüzden mi bakiyorlar.hani sanki birini tanıyor muyum diye yüzüne bakarsın ya o tarz bir bakma oluyor sanki ama çözemedim. ya da hocalari iyi saniyordum da aslında değiller mi anlayamıyorum
Bir.şey sorabilir miyim size ? bunun yanında masum kalır tabi ama ben makine Mühendisliğinde okuyorum mesela bir kaç tane genç hocamız var kızlara bakiyorlar ama kötü niyetle değil gibi .yani demek istedigim farklı bir şey tarif de edemiyorum.acaba kız az gördükleri icin mi ama dedigim gibi kötü bir bakış değil.ya da mesela kız olduğumuz için tanıyorlar başka burr yerde de o yüzden mi bakiyorlar.hani sanki birini tanıyor muyum diye yüzüne bakarsın ya o tarz bir bakma oluyor sanki ama çözemedim. ya da hocalari iyi saniyordum da aslında değiller mi anlayamıyorum
İğrenç gerçekten.nasıl ayırt edicez iyilerle kötüleri . yani bakanlar ne oluyorsa olsun namaz kötü mudur.instagramda tanimadiklarini takip etmeyenler ve istek kabul etmeyenler dahil moBakmak? Tanidigim akademisyenlerden basarili olan kadinlar profesorlerin metresleri oldugu icin fon aldilar, firma kurdular, basaridan basariya kostular. Mesela diyelim akademisyen A, B ile evli , cocugu var. Kadina siddet uyguluyor ve aldattigini iddia edip onu bosuyor. Arkasindan zengin bir kadin buluyor, o kadini bas taci yapiyor, okulda is buluyor ona. Sonra ona da siddet ve kovuyor hayatindan. Kadin da ondan cocuk istiyor, cocuk oluyor ama onu evlat saymiyor. Sonra adam bir genc ve zengin ogrenciyle yasamaya basliyor evet kendi ogrencisi. Bu arada ofisinde daha onceden sevgili olup su an onun icin bos duran ve onun icin casusluk yapan kadinla iliskisi var. Iliskisi olan ogrencisi inanilmaz hizda yukseliyor, o fon benim bu fon senin, simdi beraber sirket kuruyorlar. Bu duzenden haberi olan bir arkadasi konsumasin diye yedi diyardan kovduruyorlar. Bu arada baska bir arkadasim su an iliskisi oldugu halde konferans icin gidilen yerin otelinde baska bir kadin ogrencinin sabah hocanin odasindan ciktigini soyluyor. E
Ah bir de gay sevgili edinenleri anlatsam akliniz durur. Penceredn bakip su senin bu benim diye paylasiyorlar aralarinda. Bunlar daha masumlari. Cok, cok fena seyler yapip hapse grmeyeni var.
Evet cok masumsunuz ve dunyayi tanimanin sirasi geldi.
Ne demek istediginizi anlayamadim? Eline fazla guc verilen her insan bunu sonun kadar kullanir, o yuzden denetlemek lazimdir. Bu bir duzen bozuklugudur.İğrenç gerçekten.nasıl ayırt edicez iyilerle kötüleri . yani bakanlar ne oluyorsa olsun namaz kötü mudur.instagramda tanimadiklarini takip etmeyenler ve istek kabul etmeyenler dahil mo
Yani bakanın amacı kötü mudur daima.benim dediğim gibi iyi bakma diye bir de olmaz sanirim.Ne demek istediginizi anlayamadim? Eline fazla guc verilen her insan bunu sonun kadar kullanir, o yuzden denetlemek lazimdir. Bu bir duzen bozuklugudur.
Ama ben bahsettigim kisileri ahlaklariyla degerlendirmem. Benim icin cikardiklari isin kalitesi daha onemlidir.
Yan
Yani bakanın amacı kötü mudur daima.benim dediğim gibi iyi bakma diye bir de olmaz sanirim.
Peki söyle bir şey var .mesela facebookta tanımadığı insanları eklemiyor . başka biri olsa eklerdi kötü niyeti olsaIyi veya kotu bakma diye bir sey yok. Erkeklerin elinde bir guc var, o da mevki/otorite ve para. Onu kullanarak genc kadinlari denetim altina almayi ve kullanmayi cok iyi bilirler. O yuzden cevabi, su, kullanacak kadina bakiyorlar elbette. Hic ama hic saf dusunduklerini zannetmeyin yok oyle bir sey bu dunyada.
onlar yaşli canim..eşim nişan yüzüğümüzü takmıyor onun yerine gümüş yüzük kullanıyor.
kararması sebebiyle yanlış hatırlamıyorsam 3 kere falan değiştirdi.
ve hep sağa takar.
bense evlilik yüzüğümü takmam.tektaşla dolanırım çoğunlukla.
nişanlıyken heves edip aldığım kalın yüzük günlük kullanıma hiç uygun değil bu yüzden kıl kadar ince bir alyans alacağım: ))
hatta eşim izin verse takmam bile: )
yani bu duruma göre değişir.
evli olup takmayan,bekar olup takan çok.
mesela annem,babam,kp takmaz
ya canim sorgulariz da..600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?
Ya ne olur biraz sorgulsak, biraz skeptik olsak kotu olmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?