• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein fizii sizce nemli midir?

Herkesin ayılıp bayıldığı bir tip olması şart değil..Bana çekici gelsin yeter..

ikiside önemli hep tip hem huy ,esmer olsun,çekici olsun, güzel gülsün ,kaynana gibi herşeye karışıp konuşmasın, ağır olsun eşimi tarif ettim ya eopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
erkeğin güzeli çirkini olmaz iyisi kötüsü olur derler:))
ama benim içinde dış görünüş önemli öyle çok ahım şahım yakışıklı olmasada kendine bakmalı..

Erkeklerin çoğu temiz olmayı beceremiyor en önemlisi temiz olsun notredamme'nin kamburuna bile katlanırım diyemiyeceğim.:umursamaz: Temiz olsun da biraz güçlü guvvatlı olsun kaydirigubbakcemile2 Hoş öyle insanlar tanıdım manken gibi ama huy yok, nice insanlar tanıdım çirkin ama huyu güzel... Ya işte yüzüne bakılmayacak gibi olmamalı, sonuçta koluna takıp gezdircen...

benim içinde önemli.yakışıklı karizmatik olsun.bunların yanında huyuda güsel olur olursa cillop gibi olur:lepi:

Seviyorsam bence ondan yakışıklısı yoktur...
Mesela ben sevdiceğimi yarım saat gördüm ki ilk gördüğümde inanın hiç bir şey hissetmedim.Görünüş olarak kesinlikle asla olmaz dediğim biriydi.
Ama ne yaptı etti 9 ay bekledi ve aşık oldum.:asigim:
Yarım saat gördüğüm biri ve askerdeydi 9 ayda asker yolu gözledik.
Şimdiyi sorarsanız bence çok ama çok yakışıklı ve ben onu çok seviyorum:)
Sevgilim o benim ya canım canımm:asigim:

Esımden oncekı sevgılım gayet yapılı ama kılosu ıle boyu orantılı ve kıllıydı,dort sene cıktık.Ben onun bı halını pek kaale almamısım.Esım ıse cok zayıf benden on kılo daha dusuk kıloda aynı boydayız ve az tuylu :P. Goruntu pek onemlı olmamıs dıye dusunuyorum Şeniz

Back
X