- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Ah yok canim konu sahibi onu düsünürmü, amca oglu para aliyor, kp'erim niye vermiyor kafasinda. Görümcede gidip ilerde kendi kp'erinden istesin dimi?
Hayir zor duruma cidden düsersin, öngöremedigin ailenden yardim destek beklersin. Ancak bu ev ya, ucuzmu? Hem ev, hem tüp bebek istiyorlar. Hele konu sahibin babasi gidip kp'er ile böyle konusmasi. Yani adamlar yine saygiliymis, ben olsam çok agir konusurdum. Kolaysa adam gitsin kredisini ödesin, kendi kizina ev alsin. Yani adamlarin 1 kiralik evi var, konu sahibide onlari jeff bezos yapti ya.
Konu sahibin babasi gidip kizini borca soktu, ama yine kayin aile suçlu oluyor, trajikomik.
Ee tamam insanlar gucu yettigince elinden geleni yapmislar. Daha ne istiyorsunuz?butun esyamızı bız aldık düğün ve altın masraflarını esımın aılesı yaptı.. dıger herseyı esımle ben yaptık babamda elınden gelen herseyı yaptı kına gecesı yerı tuttu vs nısan hersey yanı aklınızas gelebılen
Ben babamin nerede neyi var bilmem bile. Sormam. Soramam. Herkes jensi calissin yapsin. Utanmadan sislide evi var bizi oturtmadi diye nasil dusunur insan, nasil bir kafadir ben de onu anlamiyorumbırakın yatalak kv ye bakmayı gelip 1 gece kalsa aynı şehirdeyiz neden kalıyor denir.
asla anlamıyorum anne babayı bir ömür kullanmayı. insan kendi anne babasından bile bir yerden sonra istemiyor. hele ki evlenene kadar hayatımın parçası olmamış insanlardan istemek..
Ben babamin nerede neyi var bilmem bile. Sormam. Soramam. Herkes jensi calissin yapsin. Utanmadan sislide evi var bizi oturtmadi diye nasil dusunur insan, nasil bir kafadir ben de onu anlamiyorum
Hakaret etmeyin lütfen, konu sahibi sizinle uğraşmaya karar verirse aklınızı alırBen babamin nerede neyi var bilmem bile. Sormam. Soramam. Herkes jensi calissin yapsin. Utanmadan sislide evi var bizi oturtmadi diye nasil dusunur insan, nasil bir kafadir ben de onu anlamiyorum
Off benim kuzeniminde öyle bir kayın ailesi var.Limoncu kardeşimin kayinailesi 2 tane ev verdi bir oğluna bir geline bir de yazın nereye gideceksiniz dedi pandemi patlayınca iki yazlık aldı. Şimdi tek yere bağlı kalmayın dedi bir Ege bir Akdenizden aldı. Artık temmuzda Akdeniz eylülde Ege. Çocuklar doğdu her çocuğa birer ev aldı bir de ağırlığınca altın neyse ki 4,5 kilo doğdular. Ne aileler var görüyor musun? Çok kendini bilen çok medeni aile ya
Hakaret etmeyin lütfen, konu sahibi sizinle uğraşmaya karar verirse aklınızı alır
Ee tamam olması gereken. Eşinizin ailesi düğün ve altınları almış. Babanız da nişan ve kına yeri tutmuş. Babanızdan bahsederken kına yeri ve nişan herşey yani diyorsunuz da. Eşinizin ailesini neden önemsiz gibi üstün körü geçiyorsunuz.butun esyamızı bız aldık düğün ve altın masraflarını esımın aılesı yaptı.. dıger herseyı esımle ben yaptık babamda elınden gelen herseyı yaptı kına gecesı yerı tuttu vs nısan hersey yanı aklınızas gelebılen
butun esyamızı bız aldık düğün ve altın masraflarını esımın aılesı yaptı.. dıger herseyı esımle ben yaptık babamda elınden gelen herseyı yaptı kına gecesı yerı tuttu vs nısan hersey yanı aklınızas gelebılen
Ee tamam olması gereken. Eşinizin ailesi düğün ve altınları almış. Babanız da nişan ve kına yeri tutmuş. Babanızdan bahsederken kına yeri ve nişan herşey yani diyorsunuz da. Eşinizin ailesini neden önemsiz gibi üstün körü geçiyorsunuz.
Isine nasil gelirse oyle davraniyor prensesimiz.kp çalışıyormuş zaten hala. belli ki ihtiyacı var ki çalışıyor. o kadar da mükemmel kira geliri olsa yada durumu olsa neden çalışsın adam ?
hem bir çocuğu daha var, onun da düğününe destek olacak.
el alemin malını hesaplarken tüm detaylar cin gibi hesaplanıyor da bu gibi detaylara gelince kör olunuyor demek
Keşke amcasının oğluyla evlenseydiniz, diyeceğim...amcasının ıkı oğlu daha var malını esırgemıyor esmın babasının durumu daha ıyı anlamında soylemek ıstemıstım tamamen aslında..
Kayınbabanız böyle demese evlenmeyecek miydiniz? Severek evlenmişsiniz zaten. Ne fark eder? Farz edin ki o sözleri hiç vermedi size. Benim kayınbabam da çok atıp tutar. Hiç oralı olmam. Başkalarına yaslanarak yaşayamazsınız. Siz kendi işinize bakın.söyleki yanlış anladınız o kısmıı babası bize evlenmeden önce babama demişki oğlumun evi var yanlış anlamayın sıkıntımız yok demiş..
Isine nasil gelirse oyle davraniyor prensesimiz.
Akil sahibi olmayan baskasinin aklini nasil alacak ki?Hakaret etmeyin lütfen, konu sahibi sizinle uğraşmaya karar verirse aklınızı alır
ne alaka ya bos konusma işine bak burda kızın konusunu cvp la ban yemek mi istiyorsunLimoncu kardeşimin kayinailesi 2 tane ev verdi bir oğluna bir geline bir de yazın nereye gideceksiniz dedi pandemi patlayınca iki yazlık aldı. Şimdi tek yere bağlı kalmayın dedi bir Ege bir Akdenizden aldı. Artık temmuzda Akdeniz eylülde Ege. Çocuklar doğdu her çocuğa birer ev aldı bir de ağırlığınca altın neyse ki 4,5 kilo doğdular. Ne aileler var görüyor musun? Çok kendini bilen çok medeni aile ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?