eşim amelıyat gecırmek zournda kaldı esımden kaynaklı sorun cıktı bebek sahıbı olmak durumunda.. esımde cok sıtedıgı ıcın denedık ıkı kez olusmuz olduDogal yolla veya tüp bebek, hic bir sekilde aniden ortaya cikan bir zorunluluk degildir.
Sartlar musait olunca karar verilir, dogal yolla olmuyorsa diger yol denenir.
Siz ilk adimi henuz halletmemissiniz ki, bi imkaniniz olsun bekleyin. Muhtemelen bi bebeginiz olunca onun masraflari + siz isten ayrilir veya ucretsize cikarsaniz iyice dipleri goreceksiniz. Veya ise devam edip bakiciya da butce ayirip aynen dipleri goreceksiniz.
Kv kp onu aldi bunu almadi hesabini birakin. Kendi butcenizle planli ilerleyin.
Olabilir amca yapmış olabilir bu kpederiniz de yapmak zorunda demek değil ki.. iki tane evladım var ikisine de ben yaşarken aldığım evleri vermek istemem benden sonra miras hukuku ne derse o..söyleki yanlış anladınız o kısmıı babası bize evlenmeden önce babama demişki oğlumun evi var yanlış anlamayın sıkıntımız yok demiş..!!cok kötü durumda ıcı falan ama satabılrıım cok zor durumda kalırlarsa demiş eşimede demiş bunu arkadaşlar yanlıs anlamayın... ayrıca aynı zamnda amca cocukları evlendi eşimle aynı yasıt o kayınpederın evının yan tarafına yıne aynı buyuklukte ev kaldı amcası, kayınoederımede bu ev kaldı..amcası ogulna verdı evi mesela bızımle aynı durumda onlarda karı koca calısıyorlar ama amcası ogluna gecın oturun dedi..bızımle aynı donemde evlendı esımın kuzenı onlar mesela hıc ama hıc ev sıkıntısı cekmedıler esımın amcası ogluna gecın oturun durumunuz toparlanana kadar dedi mesela ..
eşim amelıyat gecırmek zournda kaldı esımden kaynaklı sorun cıktı bebek sahıbı olmak durumunda.. esımde cok sıtedıgı ıcın denedık ıkı kez olusmuz oldu
ya neden bu kadar sinirlisiniz ki
bu şekilde konu açanlara hep empatiyle yaklaşmaya çalışıyorum
sonra hepsi bu şekilde kavgaya meyilli oluyor
sonra ister istemez hatanın sizde olduğu düşünülüyor
turnağın varsa başını kaşıycan/ ayağını yorganına göre uzatıcaksın bu devirde demenin nesi hadsizlik ki?
bızım ki 3. tüp bebek denemsi olacak arkadasım! sızın gıbı 15 mılyar vermedıkBen konuyu anlamadım cidden size destek olmalarını mı beklediniz maddi anlamda?
Yıl olmus 2021 herkes alsın kendi evini barkını.
Kendileri yardım etmek ister anlarım,ama yardım etmiyor diye kötü olmaları bilemedim.
Tüp bebeği de nekadr abartıyor insanlar ya sanki 100 milyar bi tüp bebek.
15-20 bin tutuyor normal biyerde,yani hep gectik bu yoldan bilmesek.
15 bin kenarınızda yoksa ev almayın kirada oturun bi süre daha.
Bilmiyorm siz bana yanlı geldiniz.
Adamlar düğün dernek yapmıs iyi kötü,takısını takmıs.
Daha ne gerek var bisyler beklemeye.
Onlarınki görülmemis,kendi babanıza metiyeler düzmüssünüz masallah:)
Ben de bazı şeyleri çok istiyorum ama önce bir maddi durumuma bakıyorum sonra plan yapıyorum şu zaman uygun deyip o zamana erteliyorum. Çocuk gibi çok istedim hemen olsun deyip plan program yapmadan başkalarına sırtımızı dayayarak atlamıyoruz her şeye.eşim amelıyat gecırmek zournda kaldı esımden kaynaklı sorun cıktı bebek sahıbı olmak durumunda.. esımde cok sıtedıgı ıcın denedık ıkı kez olusmuz oldu
esım asşla ıstemedı o evde kalmamı hırsız gıren evde eşim kabul etmedıEvine hırsız giren herkesin 3 ay baska biyerde yasadıgını düsünüyorsanız,gercek hayat sizi üzer:)
Yok yani öyle bi dünya,aksamına evi temizleyip oturuyor millet.
Siz niye 2 ay baskasının evinde yasadınız ki:S
Tapusu babamın üzerine olan bir eve geçtim evlenince. Babam rahatsızlanınca kardeşler evi üzerine al babamız vefat ettiğinde tapu kağıt kürek işleriyle uğraşmayalım dediler, kabul etmedim. Dünyanın bin bir türlü hali var ben girmem o yükün altına dedim. Üç ay sonra babamız rahmetli oldu, şu an tapuda hepimizin ismi yazıyor.
eeee madem kendi baban yrdım etti kes o zaman kocanın ailesiyle görüsmeyi söz verip yardım etmeyen kayınpeder bence isterim basta etseydi ama etmemis uyanık kocan ne alemde ailesine ne diyo anacım anacım gibi kolaklık mı yapıyo yoksa senin yanındamıresmen öyle oldu hanımefendı aslında epey buyuk bır mıktar yardım etti..
hanımefendı hadsiz hadsiz konusmayın tüp bebek surecıne esım amelıyat olmak zorunda kaldıgı ıcın gırmek zorunda kaldık dıyorum..madııd manevı yıpratıcı zor bır surectır acıkcası ne kdr kredı cektıgımız ne odedıgımız bılıyormusunuzda bu konu sonradan basımıza geldı acıkcası dıyorum hakdız konusmanın anlamı yok hangı baba evlanını zor duurmda kalmasını kayınvalıdesınd ekalmasını ıster ya bu devırde yapmayın allah askına
hanımefendı hadsiz hadsiz konusmayın tüp bebek surecıne esım amelıyat olmak zorunda kaldıgı ıcın gırmek zorunda kaldık dıyorum..
Eminim sıkıntı olmazdı o konularda. Şu an hepsinin umumi vekaleti var mesela bende. Birbirine bağlı güvenen kardeşleriz.kardeş olunca sıkıntı çok oluyor. başta herkes güzel anlaşıyor ama işin içine para girince o işler hep değişiyor. hele de insanları evliyse, eşlerinin bile söz hakkı çıkıyor.
sız nasıl ne sekılde konusulduğunu bılmıyorsunuz kımse kımseye yardı sözunu mecburluk durumunda bırakmadı dereyı gecene kadar verılen sözler nerede hanımefendı hıcbırınıgoremedık malesf kendı yagımızda kavruuluyorz ayrıca esım cok skısıncaa babasıyla bekar ıken aldıgı ortak arabayı satmak ıstedı esıme satamazsın demıs kayınpederım buna ne dıyeceksınız..Adamın ağızından zorla yardım sözü almışsınız. Şimdi de sözünü tutmuyor diyorsunuz. Kimse kimseye ev vermek, krediye yardım etmek, tüp bebeğe sponsor olmak zorunda değil.
valla hıc boylke bsıy dusunmedık yalan olmasın esım dedı senın ustune olsun tamam dedım bende altınımın ne varsa hepsını sattık tabıkı kenrda hıcbsy kalmadıbaban da yardım ettiği evi kendi ya da senin üstüne yapsın
o da kızına ev almış olsun işte madem öyle?
esım ek ıs yapmayı ıstıyor bebek ıstıyor bende cok ıstıyorum ama olmuyor malesf gerekırse vı satarız ne yapalım dedık acıkcasıBen neden tup bebek demiyorum.
Bu sartlarda neden bebek diyorum :)
Erteleyin diyorum :)
2 maasla 2 kisi gecinemiyorsunuz.
Tek maasla 3 kisi gecinmeye bu kadar hevesli olmayin, planli olun bebeginiz sartlar olusunca saglikla gelsin hayirli evlat olsun insallah diyorum.
sız nasıl ne sekılde konusulduğunu bılmıyorsunuz kımse kımseye yardı sözunu mecburluk durumunda bırakmadı dereyı gecene kadar verılen sözler nerede hanımefendı hıcbırınıgoremedık malesf kendı yagımızda kavruuluyorz ayrıca esım cok skısıncaa babasıyla bekar ıken aldıgı ortak arabayı satmak ıstedı esıme satamazsın demıs kayınpederım buna ne dıyeceksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?