erkek ailesi aileme karşı rahatlığı söz verip maddi olarak destek vermekten vazgeçme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşin sevgilisi zenginmiş

bunu bizim aileye gelin giren kızın babası aynen böyle istemede herkesin içinde söylemişti
gerçi eniştemin de durumu vardı
ama garip bir sessizlik oluyor gerçekten komik oluyor yani

Aynisina bende sahit oldum bir kac defa. Mesela Oglu icin mallarini satip, kizlarinin kolundan bilezikleri alan babaya oglu bir gün dahi bakmadi. Adam kac yasinda hala calisip köyde öldü.

bizim bir akrabamızı oğlu evden attı yahu ev üzerine geçince. güya oturtacaktı anasını babasını. 1 sene olmadı evi sattım dedi sokakta bıraktı insanları.

bunu bizim aileye gelin giren kızın babası aynen böyle istemede herkesin içinde söylemişti
gerçi eniştemin de durumu vardı
ama garip bir sessizlik oluyor gerçekten komik oluyor yani
Kesinlikle başlık parası ima eder gibi bir şey ben çocuğumu düşünüyorum lafının altında. Düşünceli birisi orda yapmaz onu hatta hiç yapmaz da sanki herkeste çıkarıp tak diye yarı ev alacak para var. Demek ki erkek tarafının malını mülkünü iyi araştırmışlar

hanımefendı hadsiz hadsiz konusmayın tüp bebek surecıne esım amelıyat olmak zorunda kaldıgı ıcın gırmek zorunda kaldık dıyorum..madııd manevı yıpratıcı zor bır surectır acıkcası ne kdr kredı cektıgımız ne odedıgımız bılıyormusunuzda bu konu sonradan basımıza geldı acıkcası dıyorum hakdız konusmanın anlamı yok hangı baba evlanını zor duurmda kalmasını kayınvalıdesınd ekalmasını ıster ya bu devırde yapmayın allah askına

Kardeşin sevgilisi zenginmiş

Bir de bu ayrıntı var değil mi, tamam şimdi oldu. Nasıl olsa damat tarafı (Evlenecek olursa ki öyle niyet de yokmuş, ona kadar olayların içindeler maşallah) zengin, ne yapacak ya kız babasından gelecek evi, parayı, hakkı? Hibe etsin abiye yengeye tabii ya, bu kadar mal göz olmasın görümce de cağnım. :)

simdi gene yazıcam milley bana lar lar yapıcak ama yazıcam aynısını 2 sene önce yasadık kız kardesim evlenice ve cocuk tarafının istanbulda evi yok kardesim ögretmen bu arada damatta ögretmen neyse kardessimde ben bunca sene sevgili kaldım zaten atanma askerlık vs beklediler ev olmada evlnenme dedi babamda aynı sekılde yani öyle ayran budalası gibi ask olsun hersey olur deseydi simid cıplak cıplak oturuyolardı

evi olmayana durumu olmayana gene bisey demem ama varken almayan insandan suphe et burdada bizim damat cok iyidi yani o kendi ailesini cevirdi ve dedi ben ev olmadan evlenmem diye

simdi mis gibi evleri var takılıyolar maas bollugu

ayrıca baban neden demesi sislideki ev icin beni dedikodu ilgilendirez yaa zaten yeni tasınmıs olcak benim kı sevmez zaten komsu dicekti olup biticeksi senin kocadada is yok kusura bakma

Yahu vermez vermez ...benimde kayinpederimin 3 evi var.. bana demese gelin oturun bi tanesinde alinmam bile.. zorunda mi yahu adam.. degil.. zamaninda calismis almis benim ne soz hakkim olabilir.. konustukca batiyorsunuz

valla ben anlamiyorum kocaman kredilere girip cok erken yasta ev almayi.tup bebek durumumuz olur diye bebek tedavisi gorurken sadece birikim yaptim evi gectim araba almadim.5 6 kez tedavi gerekirse naparim diye .

bizim bir akrabamızı oğlu evden attı yahu ev üzerine geçince. güya oturtacaktı anasını babasını. 1 sene olmadı evi sattım dedi sokakta bıraktı insanları.
Tapusu babamın üzerine olan bir eve geçtim evlenince. Babam rahatsızlanınca kardeşler evi üzerine al babamız vefat ettiğinde tapu kağıt kürek işleriyle uğraşmayalım dediler, kabul etmedim. Dünyanın bin bir türlü hali var ben girmem o yükün altına dedim. Üç ay sonra babamız rahmetli oldu, şu an tapuda hepimizin ismi yazıyor.

şişlideki ev ıcın kayınvalıdem ıstememıs o mahalle cok dedıkoducu kızın orda zor durumda klmasını ıstemem oturmasınlar orda demıs ılk basta..sonra bır den bıre benım kızım var benım kızım calısmıyor ev kızı kızımı evlendırcem ben e dondu olaylar acıkcası..sebep buymuş pardon oğluu nasılsa kayınpederı alıyor yapıyor dıye olmasın bu rahatlıkları kızı calısmıyor evet epeydır evde unı mezunu

sey yanlıs anlamayın yorumunuzu cok dogru buldum ancak tüp bebek olayı zorakiliği yanii ev aldıktan sonra ortaya cıktı tamamen..

Dogal yolla veya tüp bebek, hic bir sekilde aniden ortaya cikan bir zorunluluk degildir.
Sartlar musait olunca karar verilir, dogal yolla olmuyorsa diger yol denenir.
Siz ilk adimi henuz halletmemissiniz ki, bi imkaniniz olsun bekleyin. Muhtemelen bi bebeginiz olunca onun masraflari + siz isten ayrilir veya ucretsize cikarsaniz iyice dipleri goreceksiniz. Veya ise devam edip bakiciya da butce ayirip aynen dipleri goreceksiniz.

Kv kp onu aldi bunu almadi hesabini birakin. Kendi butcenizle planli ilerleyin.

kuzum ben beklentı ıcıne durup dururken kendı kendıme gelın guvey olmadımmm kı bana soylenenelr bunlar esım ıcın evı var sıkıntısı yok sız hıc dert etmeyın bıze yakın otursunlar dendı hep bastan söyluyorum ya

ya neden bu kadar sinirlisiniz ki
bu şekilde konu açanlara hep empatiyle yaklaşmaya çalışıyorum
sonra hepsi bu şekilde kavgaya meyilli oluyor
sonra ister istemez hatanın sizde olduğu düşünülüyor
turnağın varsa başını kaşıycan/ ayağını yorganına göre uzatıcaksın bu devirde demenin nesi hadsizlik ki?

yok kuzum hepsı 5 sene ıcınde oldu tup bebek keyfı olmadı malesf.. eşim amlıyat olmak zounda kaldı acıkcası zorakı oldu..cocouk sahıbı olmayaınca ve olumsuz oldu ıkı kere

Zoraki tüp bebeği de hayatımda ilk kez duyuyorum. Gayet keyfi bir durumdur tüp bebek, isteğe bağlıdır. Gerçekten anlamadığım için soruyorum neyin zorunluluğu bu? Hamilelikte, bebek doğunca nasıl bakmayı, masraflarına yetmeyi düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…