Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor.
Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Yol.yakinken donmek lazim simdi bunlari diyen yarin oburgun erkek cocuk dogurmadin diye sizi ezer kac tane anneanne tanimisda toruna nasil bakip bakmadiklarini biliyomus annesi dolduruyodur muhtemelen valla bana benim annem onde olur diyen adama hadi kapi orda bas git derim:)
Anneci,bi erkekle berabersin. Eğer evlenirsen annesini yaninada alır senden üstünde tutar benim eski sevglm böyleydi bu sebepten ayrldm. Ne demek erkek annesi bi adım öndedir. Annemin tırnağı olamaz ilerde kaynana olacak insan. Saygı ayrı ama herkes yerini bilecek .Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
hımm bu açıdan düşününce benim de evet evet evet demem gerek galibaaaa:))Evet evet evet
(İmza iki erkek anası )
Oooooowwwww. Bu size çok şey anlatıyor olmalı. Kafasında kurmuş bile. Yerinizde olsam bu cümleyi anneme babama söylerdim, böyle böyle plan yapıyor, annesi bizimle yaşayacakmış derdim. Bakalım benim ailem ne diyecek bu işe!
Onun dışında bazı kültürlerde evet, erkek annesi çok daha baskın oluyor. Hatta derler ki kadın bir kere kendi annesine gittiyse, üç kere de kaynanasına gidecek. Sevgiliniz de bu kafada demek ki. İşiniz zor görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hımm bu açıdan düşününce benim de evet evet evet demem gerek galibaaaa:))
konuya farklı yorumum olacaktıAhaha pis gelinler, hem oğuluşlarımızı alıyorlar bir de eşitlikmiş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?