Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Evlendikten sonraki derdin erkek doğurmak olucak Yüksek ihtimal

Cahil! Erkek torunu annene sen verebilirsin benden her turlu X geliyor sen Y verirsen erkek X verirsen kiz olur. Bunuda bilmiyorsan ogren de..

Ama kafa yapisi bu ise ben bir daha dusunmeni oneririm. Bu oglan annesinin evinden cikmaz yada kadin gelir size yerlesir ondan sonra gelsin burada konular..

Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor.

Oooooowwwww. Bu size çok şey anlatıyor olmalı. Kafasında kurmuş bile. Yerinizde olsam bu cümleyi anneme babama söylerdim, böyle böyle plan yapıyor, annesi bizimle yaşayacakmış derdim. Bakalım benim ailem ne diyecek bu işe!

Onun dışında bazı kültürlerde evet, erkek annesi çok daha baskın oluyor. Hatta derler ki kadın bir kere kendi annesine gittiyse, üç kere de kaynanasına gidecek. Sevgiliniz de bu kafada demek ki. İşiniz zor görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ne önceliği varmış annesinin altın mı yumurtluyor muş? he öyleyse tamam..
şaka falanda yapmıyor ..

olacakları söylüyorum
evin tek erkeği
evleneceksiniz bi zaman sonra, seninki annesini alcak ve beraber yaşayacaksınız
tecrübeye sabit
arkadaşım şuan kv ile yaşıyor aynı sebepten

Korkutucu bir erkek tipi.
Şaka ile karışık dediği herşeyi ilerde size dikte ettirecektir.

Aynen sonuç bu olacak çekemem onun geri kafalılığını insan da hiç mi akıl mantık olmaz anlamıyorum ya

Anneci,bi erkekle berabersin. Eğer evlenirsen annesini yaninada alır senden üstünde tutar benim eski sevglm böyleydi bu sebepten ayrldm. Ne demek erkek annesi bi adım öndedir. Annemin tırnağı olamaz ilerde kaynana olacak insan. Saygı ayrı ama herkes yerini bilecek .

Abla adresini ver dövelim hemen enişteyi

Bu konu dile gelmişti zaten ailemin onaylamadığını gayet iyi biliyor, biliyorlar ki bende en başta resti çektim kesinlikle kabul etmediğimi dile getirdim. Sinir olduğumu bildiği için arada takılıyor sözde bana ama bu bile acaba evlenince değişir mi sorusunu direk getiriyor aklıma. Ben ailemden görmedim, duymadım böyle bi olay erkeği bayanı yok bizde

Evlenince 1.aydan sonra annemi yanıma alacağım, uyuyamıyorum, benim ondan başka neyim var bıdı bıdı diyecek ve yanına alacak. Başlasın eziyet yuppi, en sevdiğim! Bi de kız çocuk doğurdun mu vuhahahah tam çılgınlık! Sanırım bu tarz aksiyonları seviyorsunuz! O zaman kocaman mıtlılıklaaaaaaar!

Gerçekten düşünce yapısı bozuk belki ŞUAN bu sebepten ötürü ayrılmak istemeyeceksin kendince farklı iyi yönlerini ön plana atacaksın ama bu gözardı edilecek bi mesele değil ileride çok çok daha iyi anlayacaksın...

Ahaha pis gelinler, hem oğuluşlarımızı alıyorlar bir de eşitlikmiş falan
konuya farklı yorumum olacaktı Alys :))
resmen damardan girdin olaya,fikrim değişti dermişim.
ne münasebet erkek anası nasıl üstün olurmuş diyecekken geldiğim duruma bak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…