- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
konuya farklı yorumum olacaktıAlys :))
resmen damardan girdin olaya,fikrim değişti dermişim.
ne münasebet erkek anası nasıl üstün olurmuş diyecekken geldiğim duruma bak:))
Kalmaz mı benim hödük eşim de bunlardan biri, babaannesi bi adım öndeymiş çünkü erkek tarafıymış ben senin yerinde olsam kaçardım keşke kaçsaymışım konu sahibi zihniyet değişmiyorBu adamla evlenirsen burada cok konu acarsin. Erken teshis hayat kurtarir.
Edit:Hala kaldi mi bu tiplerden ya?
Sinyalleri fena veriyor.
İleride Bayramlarda önce erkeğin anasının eli öpülür de der, erkeğin annesi oğluyla yaşamalı da der, toruna annem bakacak da der, der oğlu der yani...
Yol yakınken dön bu laflar muhtemelen annesi tarafından senelerce içine işlenmiş belli ki dolduruşa getiren de bir annesi var. Ömrünü yerler senin.
Şuncacık şeyden nişan atılmaz deme hem anneci olduğunu gösteriyor hem de anneler arasında ayrım yapacağını kendi tarafını kayıracağım gösteriyor sana.
Nişan olmasın ayrıl hatta cidden zorlar seni
Doktor kendi haline bırakın demiş , ne diye uğraşıyorsunuz böyle adamlarla bilmem kiMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Allah kolaylik versin canim ya zor gercekten. Konusunca bir degisiklik olmuyor mu acaba zaman icinde?Kalmaz mı benim hödük eşim de bunlardan biri, babaannesi bi adım öndeymiş çünkü erkek tarafıymış ben senin yerinde olsam kaçardım keşke kaçsaymışım konu sahibi zihniyet değişmiyor
Sen arkanı dön ve koşa koşa git ordan. Şimdiden öyleyse ilerde ohoooMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Zekasizmis kendisi. Hemde ta kendisi.
Niyee benim de annemin bi kizi bi oglu var. Bi ileri bi geri mi oluyo
trol değilsen iyi dinle,kendini yakarsan yanında kimseyi bulamazsın evlenmek için adım atmaya çalıştığın kişi adam olmayan familyadan ,senin yerinde olsam o gerçeklik payı olan şakaları göz ardı etmez o erkek arkadaşa tekmeyi geçirirdim.Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Ayril desek ayrilcan mi yoksa bosuna mi konu actin
Kalmaz mı benim hödük eşim de bunlardan biri, babaannesi bi adım öndeymiş çünkü erkek tarafıymış ben senin yerinde olsam kaçardım keşke kaçsaymışım konu sahibi zihniyet değişmiyor
bu adamdan korkulur, evlendiğine evleneceğine pişman edecek bi tipMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?