Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Valla şaka maka yapmamış resmen ortaya dökmüş. Bu sözlerin şaka olduğuna inanacak kadın hakediyordur başına gelecekleri. Kimse kusura bakmasın. Gece dışarı su mu döktün bacım ekmek kırıntısına mı bastın ne yaptın böylesi adam anca beladır yani.

Bu adamla evlenirsen burada cok konu acarsin. Erken teshis hayat kurtarir.

Edit:Hala kaldi mi bu tiplerden ya?
Kalmaz mı benim hödük eşim de bunlardan biri, babaannesi bi adım öndeymiş çünkü erkek tarafıymış ben senin yerinde olsam kaçardım keşke kaçsaymışım konu sahibi zihniyet değişmiyor

28 yaşında ki bi adam dolduruşa gelmemeli iyiyi kötüyü ayıra bilmedi çok üzüldüm böyle konuşmasına bu düşüncelerde olmasına. Ben benim annem gibi onun annesine yakın olmaya çalışıyorum. Ilımlı olmaya çalışıyorum böyle düşünmesi bunu iğrenç bi şekilde dile getirmesi çok çok üzdü beni Devam etmemeye karar aldım. Senin benim olmamalı

Doktor kendi haline bırakın demiş , ne diye uğraşıyorsunuz böyle adamlarla bilmem ki
2 gün sonra buraya konu açacaksın , boşanıyoruz diye

Ne güzel kendini belli etmiş işte.
Şaka bile olsa gerçeklik payı var onun emin ol sen.
Kaç kurtar bacım kendini.

Arkadaşlar şaka bi yana bayanın kafasını da karıştırmayalım ya sonuçta kendi hayatı hani beyefendi ile iyi anlaşıyor da olabilir sakalasabildiklerine göre. İyi anlaştığı biriyle de sırf kaynanası erkek istiyor diye evlenmemesi çok saçma olur yani elle tutulur bişey yok ki evlenmemesi için. Kız çocuğu da olsa eşi öyle bi sever ki kızını. Şimdi öylesine konuşuyorlar evlat sevilmez mi.

Kalmaz mı benim hödük eşim de bunlardan biri, babaannesi bi adım öndeymiş çünkü erkek tarafıymış ben senin yerinde olsam kaçardım keşke kaçsaymışım konu sahibi zihniyet değişmiyor
Allah kolaylik versin canim ya zor gercekten. Konusunca bir degisiklik olmuyor mu acaba zaman icinde?

Sen arkanı dön ve koşa koşa git ordan. Şimdiden öyleyse ilerde ohooo

hiç böyle saçma sapan kıyaslama duymamıştım... inşallah şaka yapmıştır...

Anan seni kadir gecesi doğurmuş kiiii
Yüzüğü takmadan gerçekleri görmüşsün

trol değilsen iyi dinle,kendini yakarsan yanında kimseyi bulamazsın evlenmek için adım atmaya çalıştığın kişi adam olmayan familyadan ,senin yerinde olsam o gerçeklik payı olan şakaları göz ardı etmez o erkek arkadaşa tekmeyi geçirirdim.

Neymiş bu erkek tarafı takıntısı anlamadım ya. Saçmalık resmen. Cahillik başka birşey değil

bu adamdan korkulur, evlendiğine evleneceğine pişman edecek bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…