Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

anlaşılan o ki anneciyiz ve biraz geri kafalıyız,sende benim annem benim annem diye konular ac yıldır adamı bak bida diyebiliyor mu annem de annem

Allah kolaylik versin canim ya zor gercekten. Konusunca bir degisiklik olmuyor mu acaba zaman icinde?
Ben kendimi ezdirmiyorum ezdirsem tepeme çıkar, onların istediği böyle sürekli dibdibe olmak, ama yaşadığım şeylerden bende artık onu yapmıyorum mesela ücretsiz iznim bitecek çocuğa annemle kv ortak bakacak yoksa direk ben bakıyım havalarındaydı annemde bakacak tek senin annenin torunu değil dedim yada mesela ben hasta oluyum annem gelsin mi diyo doğumda bile annesi daha çok kaldı, ben o zaman ses etmiyordum ama şimdi kendi annem bakar sen hastalanırsan annen sana baksın diyorum

Neymiş bu erkek tarafı takıntısı anlamadım ya. Saçmalık resmen. Cahillik başka birşey değil
Ben yaşadım yaşıyorum sevgili ve nişanlı dönemleri hiç bişey evlilik çok zor bu zihniyetle yol yakın vazgeç kandırmasın seni kaç yaşındasın bilmem ama bana çok farklı göründü eşim evlendikten sonra tanıdım ve şimdiki aklım olsa Böyle bi aileye gelin olmazdım

anlaşılan o ki anneciyiz ve biraz geri kafalıyız,sende benim annem benim annem diye konular ac yıldır adamı bak bida diyebiliyor mu annem de annem

Bu şekilde sorunlar yaşamak istemiyordum. Elimden geldiği sürece ılımlı olmaya çalıştım ama anladım ki iyi niyetten maraz doğarmış. Ben daha fazla taviz veremiycem kendisi bilir

Toruna babaanne daha iyi bakarmış, bak sen. Anneciği böyle böyle aklına işleyerek büyütmüş bunu demek ki.
Kadının düşmanı yine kadın diyorum.

Allah'ın sevgili kulusun ki daha ortada bişey yokken gerçekleri görmüşsün işte.

Bu şekilde sorunlar yaşamak istemiyordum. Elimden geldiği sürece ılımlı olmaya çalıştım ama anladım ki iyi niyetten maraz doğarmış. Ben daha fazla taviz veremiycem kendisi bilir
aynen ne kadar taviz verirsen bu erkeklere o kdr üstüne gelir , hep sen ılımlı olursan yıpranan da sen olursun,üstün olan tarafı yanlış biliyorsun kız evi naz evi kız evi olarak biz daha üstünüz de

Erkek arkadaşınız her şeyin sinyalini size vermiş. Kimse size ayrıl diyemez ama bu adamla evlenirseniz ilerde yaşayacağınız hiç bir sorun süpriz değil. Ve o sorunların mimarlarından biri de sizsiniz. Kesinlikle düzelir diye düşünerek evlenmeyin. Bu tip düşüncelerini sık sık dile getireceği ve çocuğunuzu da aynı kafayla yetiştirmeye çalışacağı bir evililik istiyorsanız buyrun.
Yalnız nacizane biraz üsluba dikkat edelim. Bir insan ne kadar geri kafalı olursa olsun "annen nah iyi bakar" falan çirkin söylemler. Atrılmıyorsunuz bari saygıyı yitirmeyin.

Mumlamı aradin?
Konu acman bile sacma
Bekarsiniz dert yaniyorsunuz ayrilmak gibi cozumler varken
Dertmi ariyosunuz anlamiyorum ki.

Kaç kaç kaç. Hemeeen kaç. Koşarak kaç. Arkana bakmadan kaç. Evlendikten sonra burda "kv herşeye karışıyor" "kocam annesinin sözünden çıkmıyor" "kv bize yerleşiyor" "kv çocuğuma annemin bakmasına karışıyor" "kv yüzünden boşanıyorum" diye konu açmamak için kesinlikle kaç.

Cevap veriyorum bir adım önde değil üç adım geride olmalı
Öyle herseye maydanoz olmamalı kaynana kişişi
Konu sahibi sana sözüm oğlu böyleyse anasını beşle çarp iki ekle sorunları bekle
Hemen kaçarak uzaklaş ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…