- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
-
1,5 aylık sevgili için mi bu kadar dert edindiniz?
Çekmek zorunda değilsiniz, bir ilişkiden beklentilerim bu değil deyip ayrıl . Odun adam çok ama bunu cekemeyen de ayrılmalı. Daha yolun başındasınız. Şimdi böyleyse ilerde hiç uğraşmaz, üzülürsün.
Bu durumu kendine yasatan boyle biseye bırıne sabreden insan, kendini sevmiyordur.
Şöyle, size vakit ayırmayan birine vakit ayırmaya calısıyor ondan da bunu istiyorsunuz ama o yapmiyor.kendimi sevmemeyle alakası nedir kielhamdülillah kendimi seviyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Kızlar herkese merhaba erkek arkadaşım part time bir işte çalışıyor ve gercekten aman aman yorucu bir is degil hatta yoruculugu 0 15.00 da başlıyor 21.00 da çıkıyor. Insan hiç mi konuşmak istemez yazdıkları çıktım hayatım geldim napiyosun bu kadardir ister istemez bende istiyorum bana biseyler söyle anlat boş boş oturuyor anca ve uyuyor canin kıymetini aşırı iyi bilen birisi 2 gündür sinirliyim incelik desen yok iki birşey diyim desen yok bunu ona söyledim hala bana ne diyim diye soruyor dediğimde kötü birşey yok konuşmadan kastım bir nasılsın de yaptığını anlat benim yaptığımı sor düşüncelerini söyle yani yok tam bir odun odun odun ben hergün sosyal medyadan falan güzel hoş sözler yollarım romantik şeyler atarım bazılarına gülen emoji falan atar bir yazı atsam okumaz hep üşendim der . Haftada 2 3 saat görüşüyoruz artık eskiden çok nadir çıkardık . Onda bile napacaz ne edecez der oturunca yüzüme bakar çevreme bakıyorum herkes çok romantik çok ilgili . Illa benim birşey demem gerekiyor adama oda belki anlarsa kütükkibarlık bile göstermiyor yani en ufak şeyde. kendi abime bakıyorum haftaiçi ful çalışıyor 6 7 aylık bir ilişkisi vae başka şehirde sevgili 5 6 saatlik yok en az 4 5 sefer gitti gitmediği zamanlar kız arkadaşı buradaydı birşeyler yaptılar ettiler neden ben böyle şeyler göremiyorum özen göstermiyor hiçbirşeye adam ağzını açmıyor ne diyim diyor ya dışarı çıkıyoruz kafeye gidiyoruz adam afedersiniz mal gibiya ben konuşursam konuşur bir zamandan sonra konuşacak bende de bitiyor 2 çift laf söyle giderken bile sarilmaz birşey yap biraz romantik ol ya dusuncesiz birisi maddi imkanlardab yakiniyor arada ama aksam arkadssi cagirsa gidiyor disarida yemek yiyor ediyor surekli eger cok kotuyse derler ya onu yemeyip cebine koyabilirsin birikir 2 3 olsa bile gecen haftalarda 3 tane ayakkabi aldi ben en son 14 subatta hediye aldim kendisinden onda da kargoya gittim aldim hicbirsey anlamiyorum bazen herkesin sevgilisi eşi vs çok mu romantik çok mu düşünceli ilgili sosyal medyada görüyorum çiftleri inanılmaz derecede özenmeye başladım sürekli içime atıyorum alttan alıyorum maddi acıdan hiç bunu al bunu yap bile demedim hep motive ettim onu böyle birileriyle birlikte olan birliktelik yaşayanvar mı böylelerini nasıl yola getirebiliriz Kısaca odunları bu durum yaklaşık 1.5 aylık falan yada ben mi çevremden etkileniyorum bilmiyorum kafam çok karışık sizden çözüm istiyorum nasıl davranmalıyım mesela ne yapabilirim
Lütfen ayrıl falan vs demeyin sadece ne yapabilirim davranış olarak etkili olacak birşey Bunu soruyorum
Anladım o zaman uzun zamanlı bir ilişkiniz var. Peki eskiden böyle değilse şimdi bir şeyler değişti ki adamın da tavırları değişti. Kimi insan mesajlaşmayı yada telefonda konuşmayı çok sevmez, yüz yüze görüşmeyi tercih eder. O yüzden sık arayıp sormuyorsa huyu buysa bunu sorun etmemek lazım. Adam uzun zamandır hayatınızda sonuçta, onu siz daha iyi tanırsınız. Hep böyle olsa derim ki demek karakteri bu ama 1,5 buçuk aydır böyleyse değişmesinin nedenini bulmak lazım. Kimi erkek romantiklik sevmiyor, o sosyal medyadaki ilişkilere çok aldanma. Böyle yapışık ikiz gibi aşk böceği gibi görünüp sonra boşanan bir sürü çift var. Orası bir vitrin gibi geliyor bana. Hatta fazla paylaşım yapmayıp eşiyle sevgilisiyle çok mutlu olduğunu bildiğim bir sürü insan var. Benim de eşimle sevgiliyken benzer sorunlar az çok oldu ama o hep öyleydi. O yüzden adamın tarzı bu dedim geçtim. Baştan fazla ilgili ve romantik olup sonra değişse bende ne oluyor derdim belki. Konuşmaya çalışın sorun neden böyle değiştiğini. Bende uzun bir sevgili sürecinden sonra evlendim, hala bu romantiklik yüzünden bazen sorun yaparım ama kendimce de çözümler buldum. Mesela sevgiliyken özel günlerimizde bir şeyler planlasın diye beklerdim yapmasa üzülürdüm. Sonra zamanla niyeti kötü değil alışkın olmadığı için öyle olduğunu anladım. Şimdi evliyiz özel bir gün varsa ben plan yapıyorum mecbur dahil oluyor eşim de. Yemeğe mi çıkmak istiyorum söylüyorum ayarlıyoruz. Bu süreç belki çok yıpratıcı ama eğer karşınızdakinin değecek biri olduğunu düşünüyorsanız çaba sarf edebilirsiniz.Hayır yanlış anlaşılmış 1.5 aydır böyle uzun süreli bir ilişkimiz var
Hickimse göründüğü kadar 7/24 romantik,mutlu ilişkiler içerisinde değil. İçini görsen sizden fazla dertleri var ama göstermiyorlar. O yüzden kimseyle kendinizi karsilastirmayin. İletişimsizlik gerçekten çok zor belki size alıştıkça açılır . Baktınız olmuyor ,bakmayın yol verin derim. İleride büyük sorun evlenip aynı eve girince tv karşısında beyaz atletiyle göbeğini kaşıya kaşıya uyuya kalır bir hoş sohbete mahrum kalırsınız .
Anladım o zaman uzun zamanlı bir ilişkiniz var. Peki eskiden böyle değilse şimdi bir şeyler değişti ki adamın da tavırları değişti. Kimi insan mesajlaşmayı yada telefonda konuşmayı çok sevmez, yüz yüze görüşmeyi tercih eder. O yüzden sık arayıp sormuyorsa huyu buysa bunu sorun etmemek lazım. Adam uzun zamandır hayatınızda sonuçta, onu siz daha iyi tanırsınız. Hep böyle olsa derim ki demek karakteri bu ama 1,5 buçuk aydır böyleyse değişmesinin nedenini bulmak lazım. Kimi erkek romantiklik sevmiyor, o sosyal medyadaki ilişkilere çok aldanma. Böyle yapışık ikiz gibi aşk böceği gibi görünüp sonra boşanan bir sürü çift var. Orası bir vitrin gibi geliyor bana. Hatta fazla paylaşım yapmayıp eşiyle sevgilisiyle çok mutlu olduğunu bildiğim bir sürü insan var. Benim de eşimle sevgiliyken benzer sorunlar az çok oldu ama o hep öyleydi. O yüzden adamın tarzı bu dedim geçtim. Baştan fazla ilgili ve romantik olup sonra değişse bende ne oluyor derdim belki. Konuşmaya çalışın sorun neden böyle değiştiğini. Bende uzun bir sevgili sürecinden sonra evlendim, hala bu romantiklik yüzünden bazen sorun yaparım ama kendimce de çözümler buldum. Mesela sevgiliyken özel günlerimizde bir şeyler planlasın diye beklerdim yapmasa üzülürdüm. Sonra zamanla niyeti kötü değil alışkın olmadığı için öyle olduğunu anladım. Şimdi evliyiz özel bir gün varsa ben plan yapıyorum mecbur dahil oluyor eşim de. Yemeğe mi çıkmak istiyorum söylüyorum ayarlıyoruz. Bu süreç belki çok yıpratıcı ama eğer karşınızdakinin değecek biri olduğunu düşünüyorsanız çaba sarf edebilirsiniz.
Ne zamandır sevgilisiniz? 1.5 aydır böyle demişsiniz ya öncesinde normal miydi?
Pek iyi şeyler düşünmüyorum ben. Buna benzer şeyler yaşadım zamanında daIlk zamanlar aslında çok iyiydi sonradan azalmaya başladı hatta çok kavga ediyorduk ilgisizdi bazı konularda konuştuk hallettik ama odunluga çare yoksanırım iletişim sorunu yaşıyoruz şu ara
Pek iyi şeyler düşünmüyorum ben. Buna benzer şeyler yaşadım zamanında da
Rica ederim , umarım yardımı olur söylediklerimin. Ve dediğin o kadar doğru ki ailesini tanıdıkça sevgilinin niye böyle olduğunu da anlayacaksın. Benim de kardeşim sevgilisine karşı abin gibidir . Özellikle annelerin yetiştirme tarzıyla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Annesi mesafeli ,soğuk yada ilgisini fazla göstermeyen biriyse babasından bu tarz şeyler görmediyse erkek de böyle biraz odun olabiliyor.2.5 yıldır birlikteyiz sorar anlatırdı normalde.ama 1.5 2 ay gibi bir sürede iletişim sorunu yaşıyoruz bundan önce çok kavga ediyorduk onu hallettik konuştuk ve
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok iyi tavsiye vermişsinizbirazda aileden görmesi lazım herhalde romantiklik düşünce için yetiştirilme tarzıda etkili
Çok yorgunum demeye başlamalar, sohbet edecek bir şey yok konu bulamıyorumlar. Sonuç aldatıldımNe gibi
Cnm sen böyle hep verici ol egosunu okşa o kaçsın sen kovala.kolay birisin gözünde.sen ilgisiz kal bakalım biraz atma mesaj falan arama işgilenme bakalım ne yapcak.daha şimdiden böyleyseniz evliliğinizi düşünemiyorum.erkekler zaten kuyruk kaldırmays müsait.egoları okşandıkça vay be ben neymişim diyip ikinci üçüncünün peşine giderler.krndini çok yakışıklı çekivi ilgilrnilen bir erkek olarak görmeye başlarlar.hep krndinden ödün vermek bir insanın kendine yapabileceği en büyük düşmanlıktır.ben sana söyliyim böyle devam edersen öz güvenin gidicek eleştirilere maruz kalıcaksın aşalanıcaksın.tablo o kusura bakma.tecrübe.Kızlar herkese merhaba erkek arkadaşım part time bir işte çalışıyor ve gercekten aman aman yorucu bir is degil hatta yoruculugu 0 15.00 da başlıyor 21.00 da çıkıyor. Insan hiç mi konuşmak istemez yazdıkları çıktım hayatım geldim napiyosun bu kadardir ister istemez bende istiyorum bana biseyler söyle anlat boş boş oturuyor anca ve uyuyor canin kıymetini aşırı iyi bilen birisi 2 gündür sinirliyim incelik desen yok iki birşey diyim desen yok bunu ona söyledim hala bana ne diyim diye soruyor dediğimde kötü birşey yok konuşmadan kastım bir nasılsın de yaptığını anlat benim yaptığımı sor düşüncelerini söyle yani yok tam bir odun odun odun ben hergün sosyal medyadan falan güzel hoş sözler yollarım romantik şeyler atarım bazılarına gülen emoji falan atar bir yazı atsam okumaz hep üşendim der . Haftada 2 3 saat görüşüyoruz artık eskiden çok nadir çıkardık . Onda bile napacaz ne edecez der oturunca yüzüme bakar çevreme bakıyorum herkes çok romantik çok ilgili . Illa benim birşey demem gerekiyor adama oda belki anlarsa kütükkibarlık bile göstermiyor yani en ufak şeyde. kendi abime bakıyorum haftaiçi ful çalışıyor 6 7 aylık bir ilişkisi vae başka şehirde sevgili 5 6 saatlik yok en az 4 5 sefer gitti gitmediği zamanlar kız arkadaşı buradaydı birşeyler yaptılar ettiler neden ben böyle şeyler göremiyorum özen göstermiyor hiçbirşeye adam ağzını açmıyor ne diyim diyor ya dışarı çıkıyoruz kafeye gidiyoruz adam afedersiniz mal gibiya ben konuşursam konuşur bir zamandan sonra konuşacak bende de bitiyor 2 çift laf söyle giderken bile sarilmaz birşey yap biraz romantik ol ya dusuncesiz birisi maddi imkanlardab yakiniyor arada ama aksam arkadssi cagirsa gidiyor disarida yemek yiyor ediyor surekli eger cok kotuyse derler ya onu yemeyip cebine koyabilirsin birikir 2 3 olsa bile gecen haftalarda 3 tane ayakkabi aldi ben en son 14 subatta hediye aldim kendisinden onda da kargoya gittim aldim hicbirsey anlamiyorum bazen herkesin sevgilisi eşi vs çok mu romantik çok mu düşünceli ilgili sosyal medyada görüyorum çiftleri inanılmaz derecede özenmeye başladım sürekli içime atıyorum alttan alıyorum maddi acıdan hiç bunu al bunu yap bile demedim hep motive ettim onu böyle birileriyle birlikte olan birliktelik yaşayanvar mı böylelerini nasıl yola getirebiliriz Kısaca odunları bu durum yaklaşık 1.5 aylık falan yada ben mi çevremden etkileniyorum bilmiyorum kafam çok karışık sizden çözüm istiyorum nasıl davranmalıyım mesela ne yapabilirim
Lütfen ayrıl falan vs demeyin sadece ne yapabilirim davranış olarak etkili olacak birşey Bunu soruyorum
Seni sevdiğini gerçekten düşünüyor musun?Kızlar herkese merhaba erkek arkadaşım part time bir işte çalışıyor ve gercekten aman aman yorucu bir is degil hatta yoruculugu 0 15.00 da başlıyor 21.00 da çıkıyor. Insan hiç mi konuşmak istemez yazdıkları çıktım hayatım geldim napiyosun bu kadardir ister istemez bende istiyorum bana biseyler söyle anlat boş boş oturuyor anca ve uyuyor canin kıymetini aşırı iyi bilen birisi 2 gündür sinirliyim incelik desen yok iki birşey diyim desen yok bunu ona söyledim hala bana ne diyim diye soruyor dediğimde kötü birşey yok konuşmadan kastım bir nasılsın de yaptığını anlat benim yaptığımı sor düşüncelerini söyle yani yok tam bir odun odun odun ben hergün sosyal medyadan falan güzel hoş sözler yollarım romantik şeyler atarım bazılarına gülen emoji falan atar bir yazı atsam okumaz hep üşendim der . Haftada 2 3 saat görüşüyoruz artık eskiden çok nadir çıkardık . Onda bile napacaz ne edecez der oturunca yüzüme bakar çevreme bakıyorum herkes çok romantik çok ilgili . Illa benim birşey demem gerekiyor adama oda belki anlarsa kütükkibarlık bile göstermiyor yani en ufak şeyde. kendi abime bakıyorum haftaiçi ful çalışıyor 6 7 aylık bir ilişkisi vae başka şehirde sevgili 5 6 saatlik yok en az 4 5 sefer gitti gitmediği zamanlar kız arkadaşı buradaydı birşeyler yaptılar ettiler neden ben böyle şeyler göremiyorum özen göstermiyor hiçbirşeye adam ağzını açmıyor ne diyim diyor ya dışarı çıkıyoruz kafeye gidiyoruz adam afedersiniz mal gibiya ben konuşursam konuşur bir zamandan sonra konuşacak bende de bitiyor 2 çift laf söyle giderken bile sarilmaz birşey yap biraz romantik ol ya dusuncesiz birisi maddi imkanlardab yakiniyor arada ama aksam arkadssi cagirsa gidiyor disarida yemek yiyor ediyor surekli eger cok kotuyse derler ya onu yemeyip cebine koyabilirsin birikir 2 3 olsa bile gecen haftalarda 3 tane ayakkabi aldi ben en son 14 subatta hediye aldim kendisinden onda da kargoya gittim aldim hicbirsey anlamiyorum bazen herkesin sevgilisi eşi vs çok mu romantik çok mu düşünceli ilgili sosyal medyada görüyorum çiftleri inanılmaz derecede özenmeye başladım sürekli içime atıyorum alttan alıyorum maddi acıdan hiç bunu al bunu yap bile demedim hep motive ettim onu böyle birileriyle birlikte olan birliktelik yaşayanvar mı böylelerini nasıl yola getirebiliriz Kısaca odunları bu durum yaklaşık 1.5 aylık falan yada ben mi çevremden etkileniyorum bilmiyorum kafam çok karışık sizden çözüm istiyorum nasıl davranmalıyım mesela ne yapabilirim
Çok yorgunum demeye başlamalar, sohbet edecek bir şey yok konu bulamıyorumlar. Sonuç aldatıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?