Erkek arkadas

1,5 aylık sevgili için mi bu kadar dert edindiniz?
Çekmek zorunda değilsiniz, bir ilişkiden beklentilerim bu değil deyip ayrıl . Odun adam çok ama bunu cekemeyen de ayrılmalı. Daha yolun başındasınız. Şimdi böyleyse ilerde hiç uğraşmaz, üzülürsün.

Hayır yanlış anlaşılmış 1.5 aydır böyle uzun süreli bir ilişkimiz var

kendimi sevmemeyle alakası nedir ki elhamdülillah kendimi seviyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Şöyle, size vakit ayırmayan birine vakit ayırmaya calısıyor ondan da bunu istiyorsunuz ama o yapmiyor.
Fakat sizde ısrarla duruyor istiyorsunuz.
Kendini seven biri neden kendisine boyle eziyet etsin ki?

Hickimse göründüğü kadar 7/24 romantik,mutlu ilişkiler içerisinde değil. İçini görsen sizden fazla dertleri var ama göstermiyorlar. O yüzden kimseyle kendinizi karsilastirmayin. İletişimsizlik gerçekten çok zor belki size alıştıkça açılır . Baktınız olmuyor ,bakmayın yol verin derim. İleride büyük sorun evlenip aynı eve girince o tv karşısında beyaz atletiyle göbeğini kaşıya kaşıya uyuya kalır sizde bir hoş sohbete mahrum kalırsınız .

Ayrılma çek.
(İnsanlar değişmez yer çekimi gibi kuvvetli bir kanundur.)

Hayır yanlış anlaşılmış 1.5 aydır böyle uzun süreli bir ilişkimiz var
Anladım o zaman uzun zamanlı bir ilişkiniz var. Peki eskiden böyle değilse şimdi bir şeyler değişti ki adamın da tavırları değişti. Kimi insan mesajlaşmayı yada telefonda konuşmayı çok sevmez, yüz yüze görüşmeyi tercih eder. O yüzden sık arayıp sormuyorsa huyu buysa bunu sorun etmemek lazım. Adam uzun zamandır hayatınızda sonuçta, onu siz daha iyi tanırsınız. Hep böyle olsa derim ki demek karakteri bu ama 1,5 buçuk aydır böyleyse değişmesinin nedenini bulmak lazım. Kimi erkek romantiklik sevmiyor, o sosyal medyadaki ilişkilere çok aldanma. Böyle yapışık ikiz gibi aşk böceği gibi görünüp sonra boşanan bir sürü çift var. Orası bir vitrin gibi geliyor bana. Hatta fazla paylaşım yapmayıp eşiyle sevgilisiyle çok mutlu olduğunu bildiğim bir sürü insan var. Benim de eşimle sevgiliyken benzer sorunlar az çok oldu ama o hep öyleydi. O yüzden adamın tarzı bu dedim geçtim. Baştan fazla ilgili ve romantik olup sonra değişse bende ne oluyor derdim belki. Konuşmaya çalışın sorun neden böyle değiştiğini. Bende uzun bir sevgili sürecinden sonra evlendim, hala bu romantiklik yüzünden bazen sorun yaparım ama kendimce de çözümler buldum. Mesela sevgiliyken özel günlerimizde bir şeyler planlasın diye beklerdim yapmasa üzülürdüm. Sonra zamanla niyeti kötü değil alışkın olmadığı için öyle olduğunu anladım. Şimdi evliyiz özel bir gün varsa ben plan yapıyorum mecbur dahil oluyor eşim de. Yemeğe mi çıkmak istiyorum söylüyorum ayarlıyoruz. Bu süreç belki çok yıpratıcı ama eğer karşınızdakinin değecek biri olduğunu düşünüyorsanız çaba sarf edebilirsiniz.

2.5 yıldır birlikteyiz sorar anlatırdı normalde.ama 1.5 2 ay gibi bir sürede iletişim sorunu yaşıyoruz bundan önce çok kavga ediyorduk onu hallettik konuştuk ve

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok iyi tavsiye vermişsiniz birazda aileden görmesi lazım herhalde romantiklik düşünce için yetiştirilme tarzıda etkili

Rica ederim , umarım yardımı olur söylediklerimin. Ve dediğin o kadar doğru ki ailesini tanıdıkça sevgilinin niye böyle olduğunu da anlayacaksın. Benim de kardeşim sevgilisine karşı abin gibidir . Özellikle annelerin yetiştirme tarzıyla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Annesi mesafeli ,soğuk yada ilgisini fazla göstermeyen biriyse babasından bu tarz şeyler görmediyse erkek de böyle biraz odun olabiliyor.

Cnm sen böyle hep verici ol egosunu okşa o kaçsın sen kovala.kolay birisin gözünde.sen ilgisiz kal bakalım biraz atma mesaj falan arama işgilenme bakalım ne yapcak.daha şimdiden böyleyseniz evliliğinizi düşünemiyorum.erkekler zaten kuyruk kaldırmays müsait.egoları okşandıkça vay be ben neymişim diyip ikinci üçüncünün peşine giderler.krndini çok yakışıklı çekivi ilgilrnilen bir erkek olarak görmeye başlarlar.hep krndinden ödün vermek bir insanın kendine yapabileceği en büyük düşmanlıktır.ben sana söyliyim böyle devam edersen öz güvenin gidicek eleştirilere maruz kalıcaksın aşalanıcaksın.tablo o kusura bakma.tecrübe.

Seni sevdiğini gerçekten düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…