Arkadaslar 100 tl icin kavga edilir mi,işten çıktım hem de birden ve aldığım hediyenin taksidini nasıl ödücem derken bi de borç istedi diyorum anlamıyor musunuz100 tl için mi kavga ettiniz yoksa kavganın sebebi başka mıydı
İşten çıktım hanfendi ve param yoktu zaten 20 gün önce hediye almışım ailesinden istemek yerine bana söylüyorSevgiliye guvenle alakali bence . Sevgilim benden isteseydi ben verirdim.100 lira zaten cok değil , gerekirse ben annemden alirdim. He cok sikisiksam , soylerdim yok diye .
Para lafi olmadi aramizda hic. Zaten esim oldu, kendisi simdi.
ben anlıyorum da sizin tavrınızı anlamıyorum. işten çıktım verebilecek durumda değilim demeniz yeterli olurdu. verdikten sonra lafını yapmanın anlamı yokArkadaslar 100 tl icin kavga edilir mi,işten çıktım hem de birden ve aldığım hediyenin taksidini nasıl ödücem derken bi de borç istedi diyorum anlamıyor musunuz
Kıyamadım annemden borç aldım sonra da öfkelendim annemden isteyip onun ailesinden istememesi zoruma gitti ailesinin de durumu gayet iyi benim ne kardeşim ne babam yok,ama ailesine el açmak istemiyorum diyor fakat bence kıyamıyorben anlıyorum da sizin tavrınızı anlamıyorum. işten çıktım verebilecek durumda değilim demeniz yeterli olurdu. verdikten sonra lafını yapmanın anlamı yok
ailesi paranın lafını yapıyorsa ailesinden istemek yerine size güvenip sizden istemiş demek ki
3 tane hediye aldım 3 ünü de değiştirdi onda zaten bi bozuldum600 tl hediye al ama 100 tl cok gör . Ayip etmişsiniz . 100 tl nedir ki . Ayrica 600 tl hediye almak ne ya,ne aldınız merak ettim .d.d
Evlilige prova olmus.. evliykende boyle olabiliyor.. senin ailen soyle benimki boyle: ) dusuncesizlik etmis belki.. sen kendi dusunsun istemissin ama erkeklere direkt olacaksin. Dusunemiyo cogu cunku..Kıyamadım annemden borç aldım sonra da öfkelendim annemden isteyip onun ailesinden istememesi zoruma gitti ailesinin de durumu gayet iyi benim ne kardeşim ne babam yok,ama ailesine el açmak istemiyorum diyor fakat bence kıyamıyor
Bu arada ben bu konuda cinsiyetçiyim
Bir erkek kızdan para istememeli .çok varoş bir hareket kusura bakmayın.biraz erkek olsunlar
Benimde bir flörtüm yapmıştı bunu bana.vermesine veririm ama adam gözümden düşer bütün duygum da biter .
sevgilisinden para isteyen kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Ailesine el acmayan sana niye el aciyo ben olsam vermezdim ustune birde ozurmudileyecegimSelam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim
Cherry ablam bu neslin erkegide ne bilim bi degisikKatiliyorum
Rezillik. Para isteyen erkekten daha da rezil bir duruma dusurmus oluyorlar kendilerini. Nisanli/nikahli olmadigim adamdan para isteyemem asla.
İsten cikmissiniz da 100 lira ne ki su zamanda allah askina . 600 liraya hediye alabiliyorsam , 100 lira kucuk para benim icin .İşten çıktım hanfendi ve param yoktu zaten 20 gün önce hediye almışım ailesinden istemek yerine bana söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?