Erkek arkadaşa borç vermek

100 tl için mi kavga ettiniz yoksa kavganın sebebi başka mıydı

Sevgiliye guvenle alakali bence . Sevgilim benden isteseydi ben verirdim.100 lira zaten cok değil , gerekirse ben annemden alirdim. He cok sikisiksam , soylerdim yok diye .
Para lafi olmadi aramizda hic. Zaten esim oldu, kendisi simdi.

100 tl için mi kavga ettiniz yoksa kavganın sebebi başka mıydı
Arkadaslar 100 tl icin kavga edilir mi,işten çıktım hem de birden ve aldığım hediyenin taksidini nasıl ödücem derken bi de borç istedi diyorum anlamıyor musunuz

Sevgiliye guvenle alakali bence . Sevgilim benden isteseydi ben verirdim.100 lira zaten cok değil , gerekirse ben annemden alirdim. He cok sikisiksam , soylerdim yok diye .
Para lafi olmadi aramizda hic. Zaten esim oldu, kendisi simdi.
İşten çıktım hanfendi ve param yoktu zaten 20 gün önce hediye almışım ailesinden istemek yerine bana söylüyor

Arkadaslar 100 tl icin kavga edilir mi,işten çıktım hem de birden ve aldığım hediyenin taksidini nasıl ödücem derken bi de borç istedi diyorum anlamıyor musunuz
ben anlıyorum da sizin tavrınızı anlamıyorum. işten çıktım verebilecek durumda değilim demeniz yeterli olurdu. verdikten sonra lafını yapmanın anlamı yok

ailesi paranın lafını yapıyorsa ailesinden istemek yerine size güvenip sizden istemiş demek ki

Kıyamadım annemden borç aldım sonra da öfkelendim annemden isteyip onun ailesinden istememesi zoruma gitti ailesinin de durumu gayet iyi benim ne kardeşim ne babam yok,ama ailesine el açmak istemiyorum diyor fakat bence kıyamıyor

600 tl hediye al ama 100 tl cok gör . Ayip etmişsiniz . 100 tl nedir ki . Ayrica 600 tl hediye almak ne ya,ne aldınız merak ettim .d.d
3 tane hediye aldım 3 ünü de değiştirdi onda zaten bi bozuldum
Benim babam Yok annemin durumu iyi zaten 100 tl yi de annemden aldım ansızın işten çıktım ve kredi kartlarım doluydu onları ödemek için düşünüyorken bi de borç olayı beni çıldırttı

Evlilige prova olmus.. evliykende boyle olabiliyor.. senin ailen soyle benimki boyle: ) dusuncesizlik etmis belki.. sen kendi dusunsun istemissin ama erkeklere direkt olacaksin. Dusunemiyo cogu cunku..

Ben yukardaki yorumlari analyamadim acikcasi
Konudaki sevgili, isten ciktigini bildigi birinden 100TL isteyecek kadar hoduk
Ailesine el acamazmis bilmem neymis...bu kiz banka mi onune gelene para dagitsin hem de kendi geliri yokken?

Boyle dusuncesiz bir okuze tekmeyi koy konu sahibesi parani da geri al 1 TL birakma. Vermezse de git ailesinden iste.

Katiliyorum

sevgilisinden para isteyen kadın hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Rezillik. Para isteyen erkekten daha da rezil bir duruma dusurmus oluyorlar kendilerini. Nisanli/nikahli olmadigim adamdan para isteyemem asla.

Ailesine el acmayan sana niye el aciyo ben olsam vermezdim ustune birde ozurmudileyecegim

Isten çıktın ve paran yoksa ya da garantin yoksa keşke "veremem" deseydin. Sonrasında bunun için kavga etmek çok avam. Ya verme o parayı ya da sus ezme karşındaki insanı. Ne kadar kırıcı 100 lira için laf işitmek.

Gerçekten o kadar anlamsız buldum ki yaptığınız şeyi. Sevgilinizin sizi ailesinden yakın görmenizi değerli bulacağınıza bir de bunun için suçluyorsunuz. İşten çıkmış olabilirsiniz, durumunuz olmayabilir, ama 100 lira alt tarafı bu kadar kıyamet koparılacak düşüncesizlik olarak görülecek bir durum değil. O bunu isteyecek samimiyette görmüş sizi, siz de benim yollayacak durumum yok diyecek samimiyette davranabilirdiniz. Açıkçası bu yüzden kavga çıkaran birinden ben de ayrılırdım.

Gerçekten o kadar anlamsız buldum ki yaptığınız şeyi. Sevgilinizin sizi ailesinden yakın görmenizi değerli bulacağınıza bir de bunun için suçluyorsunuz. İşten çıkmış olabilirsiniz, durumunuz olmayabilir, ama 100 lira alt tarafı bu kadar kıyamet koparılacak düşüncesizlik olarak görülecek bir durum değil. O bunu isteyecek samimiyette görmüş sizi, siz de benim yollayacak durumum yok diyecek samimiyette davranabilirdiniz. Açıkçası bu yüzden kavga çıkaran birinden ben de ayrılırdım.

Özür dileme. Paranı da geri al ayrılıyorsa ayrılsın. Pahalı hediyeyi görünce yoluncak kaz sandı heralde. 100 lira herkese az gelebilir ama işsiz kalan biri için gayet de önemli bir miktar bence. Zaten önce 100 lirayla başlar böyle tipler bir bakmışsın adam için kredi çekiyorsun. Kocan değil abin değil niye borç veresin.

Katiliyorum

Rezillik. Para isteyen erkekten daha da rezil bir duruma dusurmus oluyorlar kendilerini. Nisanli/nikahli olmadigim adamdan para isteyemem asla.
Cherry ablam bu neslin erkegide ne bilim bi degisik Nerde fakir ama gururlu erkekler? Simdi para yiyen erkek moda ellaam.. para yediren kadinda feminist : (

Sizin işten ayrıldığınızı bile bile borç istemesi; düşüncesizliktir.
Özür falan dilemeyin tabiki. Görüşmek istemezse de istemesin yani. Gitsin başkasından bulsun parayı derim.

İşten çıktım hanfendi ve param yoktu zaten 20 gün önce hediye almışım ailesinden istemek yerine bana söylüyor
İsten cikmissiniz da 100 lira ne ki su zamanda allah askina . 600 liraya hediye alabiliyorsam , 100 lira kucuk para benim icin .
Ailesinin durumu var , ama o sizi tercih etmis. Dedigim gibi guvenle alakali. Benim esimde bekarken ailesine mesafeliydi . İstiyecekse benden isterdi belki. Ama oyle bir sey olmadi. Yani sevgilinizle de alakali. Onunda issiz oldugunuzu dusunmesi gerekiyordu.

Disardan herkes kendine gore yorumluyor dogal olarak. En iyisini siz bilirsiniz. Ama isinizde bir kusku varsa , o sese kulak verin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…