Su yazismalarimizi okuyan , belli bir zekaya sahip tum kadinlar hangimizin ne oldugunu gayet iyi anlar merak etmeyin :) insanin kalitesi yazim tarzindan , karsisindaki konusma tarzindan bellidirSen benim erkek arkadaslarımla oturup konuşamazsın bile canım kusura bakma
Yabancı da oldu bir sürü .hatta biri siyasetçi Avrupa da .beni konuşturma
Ben Türk erkekleri için yazdım onu
Bilmeden benle boy ölçüşme yaya kalırsın üzgünüm hayatında göremeyeceğin erkekler için yorum yapma bence
Bence sen hayattaki hırslarını benim üzerimden çıkarma .üzgünüm ama yazdıklarım gerçek .seninle bir kahve içmeyecek adamlara kıro dersin geçersin boşver.Su yazismalarimizi okuyan , belli bir zekaya sahip tum kadinlar hangimizin ne oldugunu gayet iyi anlar merak etmeyin :) insanin kalitesi yazim tarzindan , karsisindaki konusma tarzindan bellidir
Uzatmaya gerek yok , kimin ne oldugu belli , size iyi hafta sonlari diliyorum
Ha bir de abla tavsiyesi , once karsidaki ne yazmis onu bir anlayin sonra cevap verin , cunku biz baska sey yaziyoruz siz anlamayip baska cevaplar yaziyorsunuz , gercekten gulerek okudum , tesekkur ederim bu eglenceli sohbet icin
Bence sen hayattaki hırslarını benim üzerimden çıkarma .üzgünüm ama yazdıklarım gerçek .seninle bir kahve içmeyecek adamlara kıro dersin geçersin boşver.
Kaliteli bir erkek kadının parasına tenezzül etmez.yabancı sevgililerim de oldu onlar bile istemedi yani.hani orda eşitlik var ya o bakımdan.hayatta çok insan gördüm geçirdim .zengin kıro dediğin adamlar sana bakmazlar zaten korkma yani.
Ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım.bilmeden farazi konuşmalar hep zaten tanımadan etmeden.bütün gün burda birbirinizle arkadas olmuşsunuz birde bana entelektüel bir kadın imajı çiziyorsun .yemezler güzelim .biri ne zaman alıntılıylrsa yorumumu bakıyorum akbabalar gibi saldırıyorsunuz.nerden çıktı bu insanlar diyorum bakıyorum arkadasmışlar.asıl ben gülüyorum size gerçekten komiksiniz .
Yabancı olduğunu söylememin nedeni sen de hep kırolarla olmuşsun haha denilmesi .içlerinde siyasetçi de vardı dedim bende Avrupa lı.bana kaliteli erkeğe denk gelmemişsin benim koçişim şöyle derse alır cevabını.kadın -erkek eşit ya oralarda öyle diyorsunuz ya ordada bana hesap ödetilmedi ama ne bilim erkeklerin peşinde koşmadım belki ondandır değer gördüm .yoksa yabancı -Türk farketmez .hepsi kaliteli insanlardı .Ya sırf şu cinsiyetçi ifadeleriniz yüzünden ''kaliteli (?) kadın dediğin yemek tabii ki de yapacak,ben mi yapacağım erkek halimle'' diyen erkeklere verecek bir cevabımız kalmıyor biliyor musunuz sayın ''yabancı biriyle sevgili olmuş''( bunu niye birden fazla kez belirttiniz hala anlamış değilim ) üye ? Hani o çok sevdiğiniz ''kadın hakları''nı şu cinsiyetçi ifadelerinizle en çok siz yaralıyorsunuz.Toplumun bir yerinde hala ''madem ben para getirmek zorundayım,çalışmazsam adım adam değil,o zaman sen de ütümü yapacaksın'' kafasıyla yaşayan bir sürü erkek var.
Daha fazla yazıp yorulmak istemiyorum,çünkü anlaşabileceğimiz bir nokta göremiyorum.Bu forumdaki çoğu kadının bir noktayı çok yanlış anladığını fark ettim o da eşitliği sadece kadının hayatını kolaylaştırmak olarak görmeleri.
Ya kardeşim size ne vermem vermem ya
Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz siz?
Hangi erkek işten gelip temizlik yapıyor çocuk bakıyor .hangi erkek gece eve gelince nerdeydin oğlum deniliyor?hangi erkek mini etek giydi diye kadın-erkek toplum tacizine uğruyor ?bu kadar baskı altında yaşıyoruz biz .bide üstüne para vericem öyle mi ?
Bırakın bu işleri işlerine gelince eşitlik gelmeyince ben erkeğim derler evlenirken bütün eski sevgililerinizi didikler hazmederse evlenir evlendikten sonra da yüzüne vururlar her kavgada.bir çocuk doğur yok vücudun bozuldu yok karnın çıktı vs .sürekli piskolojik baskı .yanında karısı varken kız keserler sokakta yalan mı yalansa yalan deyin .bütğn erkekler öyle değilse bile yüzde doksanı bu .
Bana kimse gelip erkekleri savunamaz .erkekçilik yapmayın bana.isteyen versin beni ilgilendirmez.
Benim çevremde değil zaten o erkekler sizin çevrenizde .her gün buraya konu açıp bunları konuşuyorsunuz yüzünüze vurunca da aman benim koçişim öyle değil .hadi neyse yoruldum herkes biliyor kendini kime neyi anlatıyorum .Bu bahsettiğiniz adamlardan benim çevremde yok. Bu örnekleri veren, "hangi erkek ev işi yapar, çoğu kadının geçmişini başına kakar, yanında karısı varken başkasına bakar" vs diyen siz; sonraki mesajlarınızda etrafınızdaki adamların çok kaliteli olduğundan bahseden de siz...
Bence ya bir karar verin ya da kaliteli erkek tanımınızı gözden geçirin.
Para yemek-yedirmek nedir ben anlamıyorum zaten. Niyetinin kötü olduğunu düşündüğüm adamla zaten sevgili olarak kalmam.
O güven varsa para için gözümden düşmez zaten.
Benim çevremde değil zaten o erkekler sizin çevrenizde .her gün buraya konu açıp bunları konuşuyorsunuz yüzünüze vurunca da aman benim koçişim öyle değil .hadi neyse yoruldum herkes biliyor kendini kime neyi anlatıyorum .
Peki öyle olsunBen "benim çevremde yok" diyorum ama siz öyle olduğunu düşünmek istiyorsanız siz bilirsiniz.
Evli değilim, kocişli konu da açmadım hiç. Neyi yüzüme vurdunuz ki? Burada konu benim hayatım değil.
O saydığınız özelliklerden tekini bile taşıyan bir erkek yok çevremde, olamaz da zaten.
Hayatımdaki insanın kalitesini veya bana verdiği değeri bana sunduğu maddiyata göre ölçen biri de olmadım hiç.
Ama çok istiyorsanız, o örnekleri kendi çevrenizdeki erkeklerden değil de benim çevremdeki erkeklerden yola çıkarak verdiğinize inanmış gibi yapayım :)
Bence haklısın özür dileme .sen işten cıkartılmissin zaten bu halde borc ismesi bile garip yani başka arkadasin esin dostun yok mu zaten vermissin para ki bence gunumuz sartlarında az bir para degilSelam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim
Peki öyle olsun
Hepimizin çevresinde var .birbirimixi kandırmayalım .bende parayla ölçmem ama 100 tl borç ver diyen adamla işim olmaz.
Senin olursa bilemem o elit erkeklerinize borç vermeye devam edin belki yaranırsınız bendem bu kadar.
Hiçbirşey olmaz tatlım merak etmeBen sevgilime "borç" vermem ki :))
Para isterse direkt çıkarıp veririm. Erkekliği falan da zedelenmez, gözümden düşmez.
Yaranmakla hiçbir alakası yok bunun. İlişkiye bakışınızı değiştirmeniz lazım bence.
Yoksa bugün 100 lira için karakterini sorguladığınız adam yarın yemeğin tuzu için kadınlığınızı sorgular, üzülen siz olursunuz.
Hiçbirşey olmaz tatlım merak etme
Bugüne kadar maddi manevi hiç söndürülmedim aklım sayesinde
Ben çıkarıp para vermiyorum istemiyorlar da ihtiyacları yok zaten .
Kimsede benim kadınlığımı sorgulamadı .32 yaşındayım o tip biriyle olsaydım çoktan evliydim.o yüzden bence Benin gibi bir kadına feministlik dersi verme .ama sana bak bir abla tavsiyesi bu fedakar olursan bunu çok kullanırlar ve üzülen ben değil sen olursun
Evet bencede feminism erkeğiniz sıkışınca cebine para sıkıştırın demek değildir senin için bu olabilir.çok sömürülürsün bu kafayla .yaş kompleksim yok istediğimi söylerim .yaşın daha küçük sandım nedenseBenden 2,5 yaş falan büyüksünüz ama "abla" hitabı hoşunuza gidiyorsa bana fark etmez. Kendimi daha genç hissettirir :)
Feminizmin ne olduğunu bildiğinizi de düşünmüyorum. Feminizm bazı kadınlar için "herkes eşittir, ama kadınlar daha eşittir"den öteye gitmiyor. Birbirimizi anlayacağımızı sanmıyorum o yüzden.
Konuyu daha fazla dağıtmaya gerek yok. İyi akşamlar.
Haha aynen ben:)) oldum olasi tiksindim bu para konusundan. Lisedeyken yuklu bi para vermistim arkadasa, 1 sene sonra verince bu konuda kimseye guvenmez oldum:) gecen bi kuzenim para istedi yine. Soyledigini vermedim atiyorum 4 bin istediyse bin verdim. Vermezsede o parayi gozden cikardim cunku. Hic sevmiyorum hakket bu isleriBen sevgilinizin yaptigini yanlis buldum. Senin paran, benim param olacak tabi ki ayni hayati paylasmiyorsunuz sonucta ve herkesin ayri giderleri odemeleri var, kaldi ki siz işten cikmissiniz yaptigi dusuncesizlik.
Sevgiliyken olan bu borc para mevzularini hic sevmem ben acikcasi sogurdum heralde. Kimseden para istemedim, benden de kimse istemedi. Arkadaslar arasinda bile borc mevzularini sevmem o yuzden bana garip geliyor. Sadece ailemden (anne, baba) isteyebilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?