Guzel dusunmussun de ama ben ceyizlerimi alicam de masrafm olucak de evlenmeden once herkesin parasi kendine kalsin ole sey olmazMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
O sana göndersin sakın gonderme gecen günlerde bir konu vardı 16yıllık evliydi bayan eşi kendisinden habersiz para biriktiriyormuş kadının parasını harcamış bayanda tesadüf eseri görmüş hesabı dicem oki. insan eşine güvenmiyor bu zamanda malesef.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
O sana göndersin sakın gonderme gecen günlerde bir konu vardı 16yıllık evliydi bayan eşi kendisinden habersiz para biriktiriyormuş kadının parasını harcamış bayanda tesadüf eseri görmüş hesabı dicem oki. insan eşine güvenmiyor bu zamanda malesef.
Özür dilerim ama bu kadar çok güvenmeyin, kendi paranızı kendiniz biriktirin, gelin ata binmiş ya nasip demiş, evleneceğiniz ne malum, evlenmezde ayrılırsanız göndermeyi düşündüğünüz paraları unutun.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Ene olup ne olmayacağı belli mi he sizde nişan yapacaksınız . Bence yollamayın ya . Burada ona yollayacağınız parayla çeyizinize küçük ev aletleri filan alın ... Bende çeyiz yapıyorum deyin
Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidnDaha 3 kuruş göndermeye çekindiğin ve güvenmediğin biriyle nasıl evlenip aynı yatağa gireceksin?
Hemen yarın gönder demiyorum tabii. Ancak bu güven sorunu varsa evlenme daha iyi.
E
Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?