Erkek arkadasa para gondermek

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.560
133
Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.

Ooo şimdiden başlamış tek elden yürütelim işine. sakın girme o tünelin sonu yok. düğün için biriktirilen para "o" nun yaptığı harcama olarak düşünülebilir bu bir, ayrılık olabilir bu iki ama hepsini geçtim bugün bunu yapan yarın evlendiğinde senin maaş kartına çöker demedi deme!

Ben kendi hesabımda yapıyorum birikimimi , evimiz için alacağımız ufak tefek şeyler var burdan hallederim falan deyin.

çok istiyorsa tek yerde birikmesini göndersin sana biriktirdiğini sen bir hesapta sakla!

Guzel dusunmussun de ama ben ceyizlerimi alicam de masrafm olucak de evlenmeden once herkesin parasi kendine kalsin ole sey olmaz

Cok erkern baslamis bu para isteme islerine ,
Ceyiz yapiyorum ailem biliyor ne kadar param oldugunu diyin ,
Ortada nisan bile yok ,ayrica niusan olsa bile siz bir esya alin o baska bir esya alsin ,parasini odediginiz malin faturasi sizin uzertinize olsun

O sana göndersin sakın gonderme gecen günlerde bir konu vardı 16yıllık evliydi bayan eşi kendisinden habersiz para biriktiriyormuş kadının parasını harcamış bayanda tesadüf eseri görmüş hesabı dicem oki. insan eşine güvenmiyor bu zamanda malesef.

Daha 3 kuruş göndermeye çekindiğin ve güvenmediğin biriyle nasıl evlenip aynı yatağa gireceksin?
Hemen yarın gönder demiyorum tabii. Ancak bu güven sorunu varsa evlenme daha iyi.

eee sevgilisi de derse ya sen benim paraları yersen diye?
erkekler dolandırıcı da kadınlar iyilik meleği mi?

Özür dilerim ama bu kadar çok güvenmeyin, kendi paranızı kendiniz biriktirin, gelin ata binmiş ya nasip demiş, evleneceğiniz ne malum, evlenmezde ayrılırsanız göndermeyi düşündüğünüz paraları unutun.

Siz erkek arkadasınızı daha ıyı tanırsınız elbette ama bana kalırsa ayrı ayrı biriktirin kimsenin birbirinden süphesi olmasın araya para muhabbeti girince tadınız kaçabilir.Eğer amaç para biriktirmekse hangi hesapta biriktiği sorun olmayacaktır:)

ne olup ne olmayacağı belli mi he sizde nişan yapacaksınız . Bence yollamayın ya . Burada ona yollayacağınız parayla çeyizinize küçük ev aletleri filan alın ... Bende çeyiz yapıyorum deyin
E
Daha 3 kuruş göndermeye çekindiğin ve güvenmediğin biriyle nasıl evlenip aynı yatağa gireceksin?
Hemen yarın gönder demiyorum tabii. Ancak bu güven sorunu varsa evlenme daha iyi.
Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidn

E

Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidn

sen güveniyorsan sorun ne?
erkek arkadaşın paraları alıp kaçacak biriyse yine sevinmen gerekir ki erkenden karakterini görürsün evlenince daha da zorlaşır bu konular evde ne var ne yok alır götürür vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…