Erkek arkadasa para gondermek

Bence bu gibi şeyler erkeğin karakterini ölçmek için ideal testlerden biridir.
küçük meblağlar gönderebilirsin baktın tutuyor gerçekten düğün için biriktiriyor ne ala yoksa da erkenden farkettiğin için sevinirsin.

ne alaka ya o ayri siz ayri biriktirin niye gondermenizi istiyor ki ne olcagi belli degil ayrilsaniz biriktirdiginiz parada kalir

Hayatınızın hatasını yaparsınız. Hayatın ne getirecği belli mi? Evlendikden sonrada maaşınızı ister, vermezseniz huzursuzluk olur. Hiç alıştırmayın. Her kez kendi parasını kendi biriktirsin.

Herkes kendi hesabinda biriktirsin zamani gelip is ev duzme asamasina gelince ortak harcarsiniz bu zamanda insan oz ana babasindan kazik yer olmus neyine guveniyorsunuz ki annem aliyo her ay benim parami ceyiz icin o biriktiriyo deyin zaten bunu sorun haline getirirse sikinti vardir

Ne alaka? Sizin kendi harcamalariniz yok mu çeyiz vs.? Ayrı ayrı biriktirin işte anlamadım ben tek hesap olayını, çok saçma.

o zaman erkek arkadaşının da huylanması gayet normal bu mantıkla.
Orası öylede erkek arkadaşın böyle bişey teklif etmesi garip.eşinden bu konuda darbe yiyen konu açan kadınları okudukça.konu sahibinin bu açıdan rahatsız olduğu hissi uyandı
sid*k yarışına döner o zaman iş kibarca reddetmesini daha doğru buluyorum
Kibarca bahane sunup kabul etmezse olur mu bu dediğim

Bir erkek bir kere para konusunda red cevabı alınca gururundan 2. yi istemez heralde ya . bilmiyorum yani
Valla o bütün erkekler için geçerli değil artık maalesef
Ne bileyim nişan olur düğüne çok az kalmıştır açığı vardır anlarımda bu durum hoş durmuyor sanki.
Eşime sordum erkek gözüyle o aşamada normal gelmedi bana dedi.
Zor işler

bana da gelmedi (enişteyle aynı fikirdeyim ) :) ama iyi bir ilişkileri varsa bu yüzden bozulabilir. bir araştırmaya göre çiftlerin % 50 den fazlası nişan dan sonra ayrılıyormuş . Hani çocuğun ailesinin maddi durumunu bilmiyoruz . Nasıl bir düğün olacak bilmiyoruz . Kızın aile yapısını bilmiyoruz . Kişilikleri bilmiyoruz konu çok yüzeysel ya cevaplarda o yüzden böyle oluyor :)

bu soruyu sorduğuna göre erkek arkadaşına güvenmiyosun bir şüphen var demektir kaldı ki senden böyle bi şey istemesi de çok abes olmuş, bence kabul edersen evlenince çok sıkıntı yaşarsın

Taktık biz bu konuya nedense çözücez illa
Ayrıntılar önemli evet öğrenebilirsek tabi

Kızlar bizim işyerindeki erkekler eşlerinin maaş kartını almışlarAksini düşünemiyorlarmış.İki kez bu konuda atıştık birkaç iş arkadaşımla.Ben herkes kendisi biriktirsin masraflar bölüşülsün dedim.Ev arkadaşımı bu dediler .Ama bana aksi erkepin uyanıklığı gibi geliyor.Sen evlenemezsin dediler inanır mısınız.
Bu erkeklere nolmuş böyle yaa. Ne diyorsunuz bu konuda?Ben hiç doğru bulmuyorum maaş kartı vermek.Uyanıklık gibi geliyor gıcıklanıyorum.Bir bekar kız arkadaşa sordular veririm dedi.Ke ndimi kötü hissettim ama bu firkimi asla değiştirmem.Benim mi param kıymetli bilmiyorum.O versin ozaman bana.Neymiş dış işleri kadınlar sevmiyornuş.Ozaman hesapları da kadın yapsınmış.
Bu konuda konu bile açasım var.

Son düzenleme:
Sen hesap açmayı bilmiyor musun?
Madem nişan gibi bir dusunceniz var para göndermek yerine kendi adınıza hesap acın sizde biriktirin.iki işlemde sonuç olarak bankadan yapılıyor.
Ayrica sevgilinizin isteği de bana masumane gelmedi.
Daha söz yok nişan yok bana para gonderde birikim yapalim diyor madem geleceginiz için birikim yapacak sizin adiniza hesap açsın ona birikim yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…