- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Ben hesap açayım sen gönder derdim bakalım tepkisi ne olacak
İtiraz ederse huylanırım
Ben hesap açayım sen gönder derdim bakalım tepkisi ne olacak
İtiraz ederse huylanırım
Orası öylede erkek arkadaşın böyle bişey teklif etmesi garip.eşinden bu konuda darbe yiyen konu açan kadınları okudukça.konu sahibinin bu açıdan rahatsız olduğu hissi uyandıo zaman erkek arkadaşının da huylanması gayet normal bu mantıkla.
Kibarca bahane sunup kabul etmezse olur mu bu dediğimsid*k yarışına döner o zaman iş kibarca reddetmesini daha doğru buluyorum
Kibarca bahane sunup kabul etmezse olur mu bu dediğim
Herkezin parası yanında kalsın o anlamda o size göndersin dedim.eee sevgilisi de derse ya sen benim paraları yersen diye?
erkekler dolandırıcı da kadınlar iyilik meleği mi?
Valla o bütün erkekler için geçerli değil artık maalesefBir erkek bir kere para konusunda red cevabı alınca gururundan 2. yi istemez heralde ya . bilmiyorum yani
Valla o bütün erkekler için geçerli değil artık maalesef
Ne bileyim nişan olur düğüne çok az kalmıştır açığı vardır anlarımda bu durum hoş durmuyor sanki.
Eşime sordum erkek gözüyle o aşamada normal gelmedi bana dedi.
Zor işler
Taktık biz bu konuya nedense çözücez illabana da gelmedi (enişteyle aynı fikirdeyim ) :) ama iyi bir ilişkileri varsa bu yüzden bozulabilir. bir araştırmaya göre çiftlerin % 50 den fazlası nişan dan sonra ayrılıyormuş . Hani çocuğun ailesinin maddi durumunu bilmiyoruz . Nasıl bir düğün olacak bilmiyoruz . Kızın aile yapısını bilmiyoruz . Kişilikleri bilmiyoruz konu çok yüzeysel yacevaplarda o yüzden böyle oluyor :)
Taktık biz bu konuya nedense çözücez illa
Ayrıntılar önemli evet öğrenebilirsek tabi
Bana uyarOrtak olduk diyorsunnnbiz yaparız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?