- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aslan gönderme bende kendi hesabimda biriktircm deMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Göndermeyin kendinizbiriktirin.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Dugun yapmak icin size mi guveniyor? ayrica para falan gondermeyin ailenize verdiginizi soyleyin onlar da hazirlik yapiyor dersiniz.ay cok sinir oluyorum boyle erkeklere. nasil cesaret ederler ki para istemeye?kendileri ne kadar basit duruma dusuyor oysa ki.. bana gore normal degil cok itici para gonder demesiMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Konu sahibesi oku bu yorumuBen hesap açayım sen gönder derdim bakalım tepkisi ne olacak
İtiraz ederse huylanırım
Ben de erkek arkadaşınızın dediği gibi yaptık ama şöyle eşyaları yavaş yavaş aldık hep onun kartından geçtik beraber ödedik ama biz o zaman nişan yapmıştık. Nişandan sonra böyle bi yönteme başvurun bence şu an için de ben kendim biriktirmek istiyorum diyebilirsiniz bunda alınacak bişi yok kiMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
normal değilMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Kesinlikle katılıyorum..baştan ipleri eline almak istiyor..siz kqzaniyorsunuz siz dilediğince harcayabilorsiniz. Lütfen bu konuda alttan almayinnormal değil
sizden para istemesi çok ayıp
ileride de maaş kartınızı ister
konu sahibi ben değilim :)Kesinlikle katılıyorum..baştan ipleri eline almak istiyor..siz kqzaniyorsunuz siz dilediğince harcayabilorsiniz. Lütfen bu konuda alttan almayin
Yanlis yere yazdım..sizin hakliliginiza vurgu yapmak istedim.. :))konu sahibi ben değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?