- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.594
- 248
+1Ooo şimdiden başlamış tek elden yürütelim işine. sakın girme o tünelin sonu yok. düğün için biriktirilen para "o" nun yaptığı harcama olarak düşünülebilir bu bir, ayrılık olabilir bu iki ama hepsini geçtim bugün bunu yapan yarın evlendiğinde senin maaş kartına çöker demedi deme!
Ben kendi hesabımda yapıyorum birikimimi , evimiz için alacağımız ufak tefek şeyler var burdan hallederim falan deyin.
çok istiyorsa tek yerde birikmesini göndersin sana biriktirdiğini sen bir hesapta sakla!
Orası öylede erkek arkadaşın böyle bişey teklif etmesi garip.eşinden bu konuda darbe yiyen konu açan kadınları okudukça.konu sahibinin bu açıdan rahatsız olduğu hissi uyandı/QUOTE]
evet de eşinden darbe yiyen erkekler de var tek yönden bakmaması lazım.
dediğim eğer para göndermeye bile çekiniyorsa nasıl aynı evde yaşayacak?
Nişanlı da olsa olmazzz.. 3 yıllık evliyim paramız eşimin hesabında birikemez. Dünyanın binbir türlü hali var. Mesela banka kasamız bile ortaktır. Normalde benim takılarım var ama diyelim ben komadayım para lazım eşimin gidip alabilmesi lazım. Sadece güven meselesi de değil yani.Nişanlı olsanız neysede ortada hiçbirşey yokken nası böyle bi talepte bulunuyoki me malum onunla evleneceginiz gelip istesinler bi resmiyet olsun neyse derim.hatta ona bile gerek yok herkes ayrı ayrı biriktirsin parasını
Nasıl yani ortak hesap mı var diyorsun .Peki o güvenli mi?İstese istediği gibi para çeker ordan..Bence herkes kendi biriktirmeli ama uygulama çok farklı insanlarda.Bilmiyorum ya bana hiç doğru gelmiyor.Evlensem bu konuda sorun yaşarım gibi geliyor .Eş de olsa hesap karıştırmak nebilim.Heran ayrılabilirsin ne olacak o alın terine.Erkek kalmamış yaa.İnsanın alın terine nasıl da çökmek istiyorlarNişanlı da olsa olmazzz.. 3 yıllık evliyim paramız eşimin hesabında birikemez. Dünyanın binbir türlü hali var. Mesela banka kasamız bile ortaktır. Normalde benim takılarım var ama diyelim ben komadayım para lazım eşimin gidip alabilmesi lazım. Sadece güven meselesi de değil yani.
Ortak hesaptan çekse haberim olur internet bankacılığından hep takip ederimNasıl yani ortak hesap mı var diyorsun .Peki o güvenli mi?İstese istediği gibi para çeker ordan..Bence herkes kendi biriktirmeli ama uygulama çok farklı insanlarda.Bilmiyorum ya bana hiç doğru gelmiyor.Evlensem bu konuda sorun yaşarım gibi geliyor .Eş de olsa hesap karıştırmak nebilim.Heran ayrılabilirsin ne olacak o alın terine.Erkek kalmamış yaa.
Başka yorumlar daha alalım lütfen.
Bir de şöyle de oluyor istenirse. İki kişi aynı anda gitmeden diğeri para çekemiyor. Ama o özelliğe gerek duymadık biz.Nasıl yani ortak hesap mı var diyorsun .Peki o güvenli mi?İstese istediği gibi para çeker ordan..Bence herkes kendi biriktirmeli ama uygulama çok farklı insanlarda.Bilmiyorum ya bana hiç doğru gelmiyor.Evlensem bu konuda sorun yaşarım gibi geliyor .Eş de olsa hesap karıştırmak nebilim.Heran ayrılabilirsin ne olacak o alın terine.Erkek kalmamış yaa.İnsanın alın terine nasıl da çökmek istiyorlar
Başka yorumlar daha alalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?