Erkek arkadasa para gondermek

Nişanlı olsanız neysede ortada hiçbirşey yokken nası böyle bi talepte bulunuyoki me malum onunla evleneceginiz gelip istesinler bi resmiyet olsun neyse derim.hatta ona bile gerek yok herkes ayrı ayrı biriktirsin parasını

+1

Nişanlı da olsa olmazzz.. 3 yıllık evliyim paramız eşimin hesabında birikemez. Dünyanın binbir türlü hali var. Mesela banka kasamız bile ortaktır. Normalde benim takılarım var ama diyelim ben komadayım para lazım eşimin gidip alabilmesi lazım. Sadece güven meselesi de değil yani.

Nasıl yani ortak hesap mı var diyorsun .Peki o güvenli mi?İstese istediği gibi para çeker ordan..Bence herkes kendi biriktirmeli ama uygulama çok farklı insanlarda.Bilmiyorum ya bana hiç doğru gelmiyor.Evlensem bu konuda sorun yaşarım gibi geliyor .Eş de olsa hesap karıştırmak nebilim.Heran ayrılabilirsin ne olacak o alın terine.Erkek kalmamış yaa.İnsanın alın terine nasıl da çökmek istiyorlar

Başka yorumlar daha alalım lütfen.

Ortak hesaptan çekse haberim olur internet bankacılığından hep takip ederim

Bir de şöyle de oluyor istenirse. İki kişi aynı anda gitmeden diğeri para çekemiyor. Ama o özelliğe gerek duymadık biz.

Çok itici geldi bana bunu söylemesi. Asıl onun sana gönderip sen biriktir demesi lazım. Ya da ortak bi hesapta biriktirmeniz lazım hem ikinizde görürsünüz.. Daha mantıklı..

ne munasebet. sakin ole bisey yapma. nerde duyulmus gorulmus. evlendikten sonra naparsan yaparsin. evlenene kdr kizin ayri erkegin ayri harcamasi gereken seyler var zaten. herkes ustune duseni yapar evlenene kdr. ortak hesap da degil. direk onun hesap ne mana?

O göndersin parasını sende biriksin paralar nasıl fikir? Sakın gönderme dünyanın binbir türlü hali var valla. Her gün bdv de gözlerim açık okuduğum birsürü konu var. Aman diyim.

Sizin biriktirdiğiniz parayla annenizin sizin için güne girdiğini ya da altın yaptığını söyleyebilirsiniz. Ne olur ne olmazz..

Hala safim ya ben.
Zaten en son safligimdan dolayi yine basim yandi is yerinde uyari aldim, hep iyi niyetimden pff.
Ben " yolla ya, neden olmasin, dugun ikinizn dugunu sonucta' demistim.
Ama diger kizlar hakli.
Gozu kapali guvenme hemen.
Nisanlini tanimam bilmem kotu bisey olarak algilama. Ama sen yinede tedbirli ol.

Bende calisiyorum, sevgilimde calisiyor.. ben kendi tarafimdan para biriktiriyorum, oda biriktiriyor.. ama bana para gonder yada ortak hesap acip oraya aktaralim demedi asla, hatta para muhabbetlerini hic sevmez, bende sevmem.. bence gonderme cnm.. bu sekilde olmaz.. ilginc bir durum

Bazi arkadaşlar demiş ya erkek arkadaşını sen taniyosun güven duymuyomusun diye..onu daha tanimiyorsun hele bir nikahi yap ayni evin içine gir anca o zaman anlarsin nasil biri oldugunu şansa iyi çikarsa ne ala o zaman birlik beraberlik olur olmasi gerekende budur..ama ya çikmazsa nolacak herseyini kaybettiginle kalacaksin..sen sen ol önce kendine güven elin oğlu nihayetinde ,para bir yerde cesarettir güçtür bunu niye onun insafina birakacaksinki..tedbir itimata mani degildir..evlilik bi yerde şans kimse baştan kötü biriyle evlenmiyor sonra tanisiyor asliyla..belki kötü niyeti yoktur onu bilemeyiz ama yinede para mevzularinin şimdiden konuşulmasi tekeline alma fikri bile düşündürücü...

Daha nişan yapmadınız ama erkek arkadaşın düğün için para biriktiriyor? Çok garip ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…