Erkek arkadasa para gondermek

Eşimle biz de nişan öncesi bir miktar para biriktirmiştik . Aradaki tek fark ; parayı benim hesabımda biriktirmemizdi ve böyle olmasını eşim teklif etmişti. Madem böyle birşeye karar verdiniz , ya iki ayrı hesap da biriktirin ya da sen hesap aç oraya yollasın ..

niye gönderiyorsun canım sende at kendi hesabına. öğrenciyken yıllarca marketlerde çalıştım orda bir kızla tanışmıştım bir sevgilisi vardı işte nişan yapıcaz evlenicez diyordu kız birkaç kere de iş çıkışına gelmişti adam. Kız çalışıp adama para yolluyordu sanki sarayda nişan yapıcaklar gibi sonra ne oldu adam terketti kız da şuan başkasıyla evli yıllarca kızın parasını yedi. O kızın yolladığı parayla araba almış kendine adam

Gelin ata binmis ya nasip demiş.evlilikte olsa tamam ama simdiden para yollamayin.siz biriktirin evlenince verirsiniz kocaniza.

Ortak hesapsa gönderin. kendi hesabıysa göndermeyin vallahi bu devirde babaya bile güvenemiyor insan.
Siz kendiniz biriktirin.

Ne gerek varki sakın göndermeyin bence. Siz ayrı biriktirirsiniz düğün zamanı falanda kullanırsınız. Daha sevgiliyken yersiz bir istek olmuş.

ikinizin de aynı anda olmadan kullanılamayan ortak hesaplardan açtırın birlikte birikim yapın o vakit.
yani ikiniz de aynı anda bankada bulunmazsanız para ödemesi yapılmaz. isteyen herkes para yatırabilir ama çekemez o şekil.
bence çok makul..

aslaaa göndermeyin

birde benim babamında böyle bir takıntısı var
İllallah ettirdi bize yıllarca
eve misafir geldiğinde ikram edecek birşey olmadığı için
ev görmeye, düğüne gidince para işleri yüzünden gidemedik yıllarca

çünkü tek hesapta biriksin neyin ne oılduğunu görelim diye tutturdu
oradan yıllarca ailesine para gönderdi, o biriken hesaptaki parayla ev alsaydık 3 tane evimiz olurdu ama acil satılıktan ev aldık ucuza ve eski ev ama o yıllarca birikim yapacağım hırsı yüzünden bizi hiçbiryere göndermedi annem maaş aldığında maaşına el koyardı yoksa olay olurdu

bak bunlar basit gibi görülebilir ama gerçekten ciddi problemler şimdiden ciddi olarak görüş çalışınca maaş kartını veremeyeceğini
kocaman insanlarız birbirimizde ki paraları idare edemeyecek kadar değiliz deyin

birde asla üstelemesine izin vermeyin ben çocuk değilim farkında mısın? bir daha bu konuda ısrarcı olma deyin sert bir şekilde

Siz ayrı biriktirseniz o ayrı biriktirse neden olmuyor? O birikimini size versin madem.
Çok kızdım ya,bu adam evlenince de maaş kartına el koyar söyleyeyim şimdiden.

Sende kendine ayrı hesapta biriktir. Neden onun adına açılmış hesaba para yollayacakmissin .sakin yapma. Zör olur göndermek , ben direk kendim burda biriktiririm de bence.

Arkadaşım ne demişler babana bile güvenme neden onun hesabına gönderiyorsun ki kendi hesabında biriktir eksiklerini al ama bence gönderme sonuçta insanoğlu ne olacağı belli olmaz

Sen ayri biriktirince hesabin kendinde durunca ne oluyo anlamadim.
Ne mantigi var bu istegin.
Kirk yillik evli insanlar bosanmada maddiyattan birbirlerine giriyorlar.
Hic taniyorum deme kac yillik tanidigin insani yeri geliyor hic taniyamamisim diyorsun

NEDEN böyle bir teklifi yapıyor ki
Benim kendime göre bir hesabım var canım,hem malum ihtiyaçalrım ve giderlerim olacak ona kullanacağım
Yarın evlenince zaten herşeyimiz ortak olacağı için ozaman hallederiz diyin.
Şuanda istemesi biraz garip geldi açıkçası

En mantıklısı sen kendi hesabında biriktir paranı..Zaten sen de masrafların için kullanacaksın.Zamanın sana ne getireceği belli olmaz,Tedbir bizden tevekkül Allah'tan.

evlenmeye niyetlenecek olgunlukta ve yaşta iseniz kendi tasarruf ve birikiminizide pekala yapabilirsiniz.Hem bayanlar daha idareci olur illa para bir yerde biriktirelecekse o size göndersin parasını.Ben art niyet ararım açıkçası hergün neler duyuyoruz bu forumda

ayrıca erkek arkadaşın daha yeni
(eski konulara bakınca öyle düşündüm)
aslaaa güvenme

Aranızdaki güvenle alakalı bir durum. İçinize sinmiyorsa göndermeyin. Biz henüz sevgiliyken ben eşime 5000 TL vermiştim benim adıma biriktiriyordu, sonra ben ondan 7000 aldım büyük kısmını ödedim kalanını istemedi. O benim bekarlık kredilerimi ödedi ben ona ikramiyemi verdim. Yani sonuçta birbirimizden esirgemedik. Ama tabii bunun için güven şart.

Siz bu tarz bir konu açtığınıza göre, bence erkek arkadaşınıza pek de güveniniz yok.. Güvenmediğin bir adamla evlenmek zorunda mısın? İyice düşündün mü? Çok çok iyi karar ver..

bence o size para göndersin, ikiniz adına siz biriktirin.
şaka bir yana haberlerde her gün neler görüyoruz, daha neler..
herkes kendi parasını kendi biriktirsin

ayrı bırıktırın
ona gonderme :)
hele bı dursun bakalım sımdıden baslamıs masallah

hakkınızda hayırlısı olsun
ve bence ceyızlerım alınıyor bu sebeple maasımı aılem yonetıyor falan deyın

ee haberlerde de erkekleri dolandıran kadın haberleri var hayat bu forumdan ibaret değil o zaman sevgilisi neden konu sahibine para göndersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…