- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
vayyy çakal.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
erkekler böle olmadı,kadınlar onları alışıtrdı,anaları bacıları,teyzeleri kızların cebıne para koyacağına oğulların cebıne para koydu,sonra hemcinlerim sevgileririne para vermeye,çalışmayan eşe bakmaya başladı,erkeklerde bırbırıne oğlum benım hatun bana şöle etti böle yaptı,aha sonuçççGönderme bence.Sen kendinde biriktir.Bu erkekler nasıl oldu böyle yaa.
E
Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidn
Kızlar bizim işyerindeki erkekler eşlerinin maaş kartını almışlarAksini düşünemiyorlarmış.İki kez bu konuda atıştık birkaç iş arkadaşımla.Ben herkes kendisi biriktirsin masraflar bölüşülsün dedim.Ev arkadaşımı bu dediler .Ama bana aksi erkepin uyanıklığı gibi geliyor.Sen evlenemezsin dediler inanır mısınız.
Bu erkeklere nolmuş böyle yaa. Ne diyorsunuz bu konuda?Ben hiç doğru bulmuyorum maaş kartı vermek.Uyanıklık gibi geliyor gıcıklanıyorum.Bir bekar kız arkadaşa sordular veririm dedi.Ke ndimi kötü hissettim ama bu firkimi asla değiştirmem.Benim mi param kıymetli bilmiyorum.O versin ozaman bana.Neymiş dış işleri kadınlar sevmiyornuş.Ozaman hesapları da kadın yapsınmış.
Bu konuda konu bile açasım var.
güvenme bu kadar.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
en iyisi herkes kendı hesabında bırıktırsın o da olur vallaya konu sahibi alır paraları vur kaç yaparsa?
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. Bu hayatta her şey olur emin ol. Daha önce başka bir konuda da yazdım, nikah yapıp da düğün günü ayrılanlar bile oluyor. Sen kendi hesabında biriktir paranı.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
Kendin biriktir canım. Bana masum gelmedi erkek arkadaşın.Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?