Erkek arkadasa para gondermek

eğer bır para bırekecekse ayrı hesaplarda olması daha ıyı...

Adam simdiden sizin cüzdanınıza oltayı atmış alın size tanıma fırsatı işte
Benden böyle birşey isteyen adama şahsen ben hemen yol verirdim
15 senelik kocam benden paramı istemiyo kalkmış elin adamı ver paranı bana diyo yok artık geleceğinizi görmek çok zor değil

vayyy çakal.
gelin ata binmiş, ya nasip demiş.

Gönderme bence.Sen kendinde biriktir.Bu erkekler nasıl oldu böyle yaa.
erkekler böle olmadı,kadınlar onları alışıtrdı,anaları bacıları,teyzeleri kızların cebıne para koyacağına oğulların cebıne para koydu,sonra hemcinlerim sevgileririne para vermeye,çalışmayan eşe bakmaya başladı,erkeklerde bırbırıne oğlum benım hatun bana şöle etti böle yaptı,aha sonuççç

Insanlar yillarca evli kalip bile bosanir miyim diye ayri hesaplar açarken sizin sevgilinizdeki baya cesaret
bu erkeklere para konusunda elini verdin mi kolunu kaptirirsin demedi deme

E

Hayir bn guveniyorum sorun su aslinda bana boyle dediginj ailme soylemedim. ailm ne kadar aldigimi az cok biliyor. ailm de istemz daha simdidn

Ee tamam işte bunu söyle, ailem ne kadar aldığımı biliyor. Yatırım hesabı fon hesabı vs açtım oraya yatırıyor ben her ay. Bu arada ben daha sevgiliyken eşimden para isterdim bazen de onun olmazdı ben gönderirdim vs. Ailem de ne kadar aldigimi biliyordu. Hiç aklıma acaba diye birşey gelmedi. Bu biraz ilişkinizin boyutu ile ilgili. Daha evlenmeden sadece kendi yönetiminde sizin de katkı sağlayacağınız bir havuz oluşturmaya çalışması yanlış. Yapılacaksa ortak hesap açılır oraya konur. Sizi hukuki olarak bağlayan hiç bir şey yok.

Valla çevre ile ilgili sanirim. Benim çevremde hiç o tipte kadın yok. Kaldı ki benim eşim hem cebimde hem de kartımdan hep para olmasını istiyor. Bunlar karınlarının kartlarına çöreklenmiş üstüne kadına harçlık mi veriyorlar. Pes. Evet bazen ailede biri harcamalarını kontrol edemez veya çok borca girer vs bütçenin diger kisi tarafindan yonetilmesi gerekir. Ama bu özel bir durum. Onun dışında eşler aile bütçesini ortak yönetirler.

Önünüzde nişan var.
Nişan kız tarafına ait, siz daha çok harcama yapacaksınız.
O size yollasın.

güvenme bu kadar.
fazla güven iyi değildir:))
para gönderme tabiki asla.
herkes kendi parasını biriktirsin.
bi hesapta dursa ne durmasa ne.

Daha nişanlı bile değilken
paranı gönder bende biriksin
diyen adama sende çok rahat hayır gönderemem diyebilmelisin.

Olay güvenmek yada güvenmemek değil.
Tedbirli olmak sadece.

Eski eşine, sevgilisine, ona buna para kaptıranlar da
zamanında çok güvendikleri için
Mağdur oldular.
Kimse spor olsun diye al şu parayı hiç et
aklım başıma gelsin dememiştir.

insanlar size şimdiden bu kadar ipleri eline verme demişler, daha ne olacağınız belli değil demişler. siz de ben ona güveniyorum. sorun aileme söyleyememem demişsiniz.
ben size hak verdim! zaten bu boşanan ya da ayrılan insnalar uzaydan falan iniyorlar yeryüzüne. bizim gezegenimizde böyle bir şey yok. hele söz konusu da sizin erkek arkadaşınızsa zaten imkansız! o yüzden siz kredi çekip yollayıverin. tam bütün para olur. daha çok işine(ize) yarar hem! o para işe yararken siz de bir güzel yıllarca çalışıp borç ödersiniz.

Aa ne kadar akilli o arkadas oyle.
Sonra da erkek tarafi oglan evlendirdik diye ortada gezinir. Siz kiz tarafinin yapmasi gerekenleri nasil yapacaksiniz? Var mi birikmisiniz?
Insanlar burda dugune 5 gun kala bile ayriliyor. Ve ayrica bu devirde kocana ve babana bile guvenme. Babam 30 yillik evlilik sonunda annemden "isyerini evleri senin uzerine yapayim" diye vekalet alip annemi bogazina kadar borca batirdi, ayrildilar. Emin ol annem de babamin iyi niyetli oldugunu dusunuyordu, ama o 30 yillik kocasini taniyamadiysa sen 3 tas catlasin 5 yillik sevgilini hic taniyamazsin.

tabiki gönderme. bu zamanda kimseye güven olmaz. ammmaaa asıl sorun şu ki zihniyetini belli etmiş erkek arkadaşın,evlenince paralar benim hesapta duracak düğün takıları altınlar benim hesapta duracak diyebilir,zihniyeti bu çünkü. benden tavsiye ağzını ara,sonrasında ne gibi bi tavır sergilermiş öğren

Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. Bu hayatta her şey olur emin ol. Daha önce başka bir konuda da yazdım, nikah yapıp da düğün günü ayrılanlar bile oluyor. Sen kendi hesabında biriktir paranı.

Sakın sakın aptallık etme.tecrubedir..bu sekilde panaya konmak onlara hep güven verir.biraz daha ellerinde avuçlarından olsun iater adı sevgili isterse eş..

Ailem dugunumde hiç birşey yapmadım.kendi cabamla yaptım bunun ezikliğini bilen eşim nisanliyken ev aldık.nasul odeyecegiz diye acindirdi da acindirdi.kendi ailesi mobilya altın düğün salonu ve herşeyi yaptı.coj eziliyorum diye tmm maaşını verir diğer gelirle kendi ihtiyaçlarımi karşılaştım dedim..hayatımın en büyük hatası..

Hele ki ne nişanlısını nede eş.sana tavsiyemdir evlendiğinde de verme.hekes ihtiyaçlari ni tamamladım kalani senin hesabında birikksin.isine geliyorsa..

Kendin biriktir canım. Bana masum gelmedi erkek arkadaşın.
Ben kendim biriktireceğim de. Niyeti iyise bile şimdiden alıştırma böyle şeylere.
Nişanlı falan olsa anlarım da (ki onda bile ortak hesap açıp ona atmak daha mantıklı. Biz öyle yapmıştık)
Şimdiden sırtını sana dayamasına kesinlikle izin verme

Zan altında bırakmak istemem ama böyle az dolandırıcı yok etrafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…