erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Senden sıkıldımmmmm demesi bile yeterli ayrılmanız icin ki size tokat atıyor ayrılmalıyım mı diyorsunuz büyük konuşmayayım da bana elini kaldırdı mı ortada aşk meşk kalmaz biter anında

Aranızdaki para ilişkisini bilemem ama adam sana gerçekten kötü davranmış. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamış. Böyle bir adamla eğlensen ne olur, eğlenmesen ne olur. Daha küçücüksün. Değer mi hayatının en güzel zamanlarını böyle biriyle geçirmeye. Düşünsene yaşadıklarını arkadaşlarına bile anlatamıyorsun. Birini sevmek böyle bir şey değil. Kendini heba etme böyle bir adamla. Şu an belki onsuz yapamam falan diye düşünüyorsun ama öyle olmuyor. En fazla bir iki ay sonra geçiyor o ayrılık acısı dediğin şey. Sonra hayat devam ediyor hem de daha güzel devam ediyor.

Birçoğumuzun hayatına böyle bir dengesiz girmiş demek zamanında. Benim de vardı, ben bide nişanlıydım. Üniversitedeydim, 3 sene beraberdik, ondan başka kimsem yoktu, beraber yaşıyor gibiydik üstelik.
Sonuç: ben okulu bırakmaya karar verdim, o benden ayrıldı.
Daha da büyük sonuç: Hiç kimsemin kalmadığı şehre geri döndüm, okulu bitirdim, başka biriyle tanıştım, 1 hafta sonra evleniyorum.
Kıssadan hisse: korkma, karar ver. Ayrıldığın anda o özgüven geri gelecek, gururun düştüğü yerden kalkacak. Birkaç ay sonra o adam ağlayarak seni aradığında, sen de kimsin, diyeceksin. Yeter ki cesaret et.
He bence mesaj bile atma şuan, mutlaka seni arayacaktır, o zaman bıktım senden demiştin, ben de senden bıktığıma karar verdim ve ayrıldım sen fark edemedin mi dersin, döner arkanı gidersin. Gerçekten ancak böyle iyi hissedeceksin kendini ve yalnız kaldığın için üzülsen de kendini seveceksin, ki o yalnızlık dediğin zaten geçici. Hayatta ölüm acısı bile unutuluyorsa, aşk acısı zaten sinek ısırığı gibidir, önüne bak en güzeli

Kimse vazgecilmez degil inan bana. gun gelir anandan babandan gecersin neleri duyuyoruz. bu onsuz yapamam lafina sinir oluyorum ogrencilerimin de en cok diline pelesenk ettikleri laf bu.
Bir kadinin asla hazmetmemesi gereken seyler yasatmis biri icin hele soyleniyorsa bu laf ben daha sana ne diyeyim daha esimle nisanliydik herseye birlikte gogus gereriz ama bir tokatin tek gecelik yok msjlasmalarla falan anlamam bir iliskine isterse 10 cocugum olsun alir biter gardini ona gore al demistim ve o zamanlar ben de senin yasindaydim.
Bu yeni nesile noluyor ya daha ortada ciddi bir birliktelik yokken bu kadar olay yasa sonra da ayrilayim mi de. durdugun kabahat azicik kendine saygin olsun

Senin ki sadece alışkanlık. İkinizde ruhsal olarak normal değilsiniz bence. Güçlü olup ayrılmayı başarmanı öneririm. Sonunuz pek içaçıcı değil gibi. Üniversitede yaşadığım aşkı hatırlattı bana bu anlattıkların. Tek fark o bana vurmamıştı eli havada kalmıştı. Hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi terketmek! Sana da öneririm

Bikere ayni yastasiniz bu olmaz kendinden daha olgun biriyle olman gerekiyor kimseyede kendinden odün verme sana zarar vermsne nasil izin verrsin bnce btrmelisin onsuz yasayamam falan deme daha oncesinde yoktu zaten o. Bnce hemen uzaklasmalisin ondan

Sen iyi misin ya bu adamla hala berabersin!
Ayrıca bir insanı iyi zamanınızda değil kötü zamanında anlarsınız.

ayrılma canım. ama bi süre akışına bırak. bu sadece bir süreç. fazla sık görüştüğünüz için sıkılmış olabilir. o bi şey demedikçe sen de deme. zaman geçtikçe ilişkiniz düzelicek, endişe etme. düzelmezse ayrılırsın..

Sizi çok iyi anlıyorum şu açıdan , en zor anınızda yanınızda olduğu , her anınızı onunla paylaştığınız için aslında ayrılınca hem bir dost hem de sevgilinizi kaybetmiş olacaksınız. Zor mu? Evet bence zor olabilirdi ancak o sözler ve hele hele o tokat olmasa. Size büyük saygısızlık yapmasa. Cimrinin en alası olmasa. Zaten cimri olmasa o kadar büyük tepki vermezdi o lafınıza. Bakın bir ilişkide tolere edilecek şeyler ve tolere edilemeyecek şeyler vardır. Dayak ve cimrilik benim için tahammül edilemeyecek şeylerdir. Hele siz ağlarken tokat atan biri sizi seviyor olamaz olsa olsa alışkanlıktır. Eğer çaba gösterirse bile kendi iyiyliğiniz ve özsaygınız için çok muhattap olmadan tez zamanda yollarınızı ayırın. Sadece kendi geleceğiniz için.

Senden sıkıldım demesi bile ilişkiyi tamamen bitirmek için bir sebepken üstüne para muhabbeti yapılıp sizi para yiyen olarak gördüğünü dile getiriyor . Bu da ilişki bitirmek için başka bir sebep ve en ağırı şiddet. Ayrılsana neyi bekliyorsun ? hiç birşey söyleme engelle. HAYATINDAN KAZI BU HERİFİ ! okurken ben daraldım ben üzüldüm .

Aynaya bak ve aynada gördüğün kişinin ne kadar değerli ne kadar onurlu biri olduğunu hatırla sonrada bas tekmeyi. Yada ömrünün sonuna kadar hakaret duy tokat ye. Belli ki arkadaşınız çift karakterli iyiyken anında kötü olabiliyor yada çok kinci 2-3 yıl önce olanları hala ısıtıyor. Bu muameleyi hakediyormusun karar ver.

Şimdi tokat atıp sende ayrilamam çok egleniyoruz diye düşünduren birine evlenince dayak atar çocukluyum bosanamam dedirtir. Aferin sana burda konularını okuruz

Senden tiksiniyor gibi davranıyor çocuk. Bir de dürüstçe cevap verir misin: senin hiç bu çocuğa naz yapmak için numara yaptığın, rol yaptigin, bayıldığın falan oldu mu?

+1

Bu ne değersizlik.

İlk defa konu içinde başkasının mesajına cevap veriyorum ama dayanamadım gerçekten....aynı yaştasınız olmaz.....kim koymuş bu kuralı, kim belirlemiş bunu merak ettim....

Birlikte çok eğleniyoruz ilişkinin devamı için çok geçersiz bir sebep....yaşadığınız kötü anlardaki tutumu gerçek duygulardır emin olun ve böyle bir insanla mutlu olunmaz....bir süre kötü olur sonra çok rahat hissedebilirsiniz....yapılacak bir çok şey bulunabilir....tokat olayından bahsetmek bile gereksiz

Merhaba canım inan eğer su an bitirmezsen sonrasında daha çok uzulecegine emin olabilirsin. Bende 24 yaşında universite mezunu bir kadınım su an boşanmak üzereyim. Tıpkı senin gibi ya dedim çok güzel günlerimiz geçiyor inanılmaz mutlu oluyodum, bana da ilk seferinde tokat atmış çok pişman olmuştu ama inan bir el kalkarsa bir daha inmiyor eften puften sebeplerle ne duymadığın hakaret kalır ne onurun ne gururun insan ayrılık düşününce nefes alamazmis gibi yapamazmis gibi düşünüyor ama en fazla 1-2 ay uzulursun sonra nefes aldığını hissedince geçirdiğin zamana üzülürsün lütfen kendine değer ver aileni düşün ben yorum yapan birisi değilim ama yazını görünce dayanamadım aynı benim yaşadıklarımın başını yaşıyorsun lütfen kendine bunu yaptırma.Allahım yasatmasin ben en son kendi kafasında kurdugu şeyler yüzünden olecektim yok yere Allah korudu biraz kafanı toplayıp mantıklı düşün, insanlar evladını kaybediyor ama bir şekilde hayatına devam ediyor duygusal düşünme gerçekten kimse için degmiyor.

Bu benim kendi gorusum kimsenin koydgu bi kural yok benim bakis acim bu ayni yasta olduklari icin kndi cocuk zaten 21yasinda ki erkekler daha cok snra olgunlusailar yazma sebebim bu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…