erkek arkadaşım beni kandirdi

bravegirl006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
25
9
3
39
Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.

çok iğrenç bir karakteri var, kurtulduğunuz için kurban kesin,ama evlendiği kıza yazık ya

Sende var da onda yok mu kanitlar o da sizi ailenizle arkadas cevrenisle tehdit eder sizi rezil edecegini soyler ustelik evli bir adamla beraber oldu diye en cok ayiplanan da siz olursunuz maalesef.
Birak sen kurtulduguna sukret karisma.

Erkek arkadasin mi seni kandirdi , sen mi bizi kandirmaya calisiyorsun Anlamadim.. hangi kiz , senle sevgiliyiz ama annemin istedigi kapali bir kizla ilerde evlenecegim diyen biriyle 3 send devam eder, sonra da Yok Efendinmm Su an nişan yapiliyor falan diye mesaj atar Yok Su imam nikahi diye mesaj atar, sen de kankanla mesajlasiyor gibi oylece izlersin.. inandirici degildi...

bence anlatmamalısın
aradan cekılmelısın
sen ınanıyormusun bekaret ugruna evlendıgıen cocugun onunla, ıstedıgı ıcın evlendı
bu devırde kım kımınle zorla evlenırdı
aradan cekıl ve butun yasananları unut

artık şaşırmamayı öğrendim bu forumda okuduklarımdan sonra..
kusra bakma ama arkadaşın potansiyel yalancı gibi bişey olmuş. aynı evde değiliz deyip aynı evde yaşamak.. Aşkından ölsen bile ilerde yaşayabileceğin pişmanlığı düşünerek bağını kesmelisin sana ulaşmasına izin verme bence

Çok garip nasıl araştırarak bu kadar şeyi öğrenebiliyorsunuz madem öğrenme imkanınız vardı neden en başta öğrenemediniz adam size şu an nişan yapılıyor nikah yapılıyor diye mesaj atıyor siz ancak araştırınca ayrılmaya karar veriyorsunuz. O zaman dank ediyor dengesiz olduğu zaten belli. Ayrıca evliyse ve aynı evde yaşıyorlarsa ki bunu öğrendim diyorsun ya nasıl günde 10 saat seninle konuşabiliyordu görüşebiliyordu onu da anlamadım tüm bunları araştırıp öğrendiğiniz yer neresi bu zamana kadar neden beklediniz?

Çocuk en başında açık açık "seninle evlenmeyeceğim" demiş...

"Annesi bir gün kabul eder, bir gün kapanırım" vs diyerek o değil siz kendinizi kandırmışsınız...

Erkek arkadaşınızın sizi kandırmış olması için sizi olduğunuz gibi kabul ederek evlilik vaat etmesi, sonra sözünden cayması gerekirdi.

Sonradan öğrendiklerinizin hayret ve acısını olmayacak duaya amin demenizin bedeli olarak görün.

Ayrıca sizinle evlenmeyeceğini söylediği halde birlikteliğe devam eden adamın başkasıyla evlenmesine neden şaşırdınız?

Ben şaşırmadım şahsen...

bencede anlat arkadaşım sen üstünden istemeden işlediğin günahı at... Eminimki senin içinde cok zor ama bak şanslısın öğrendin.. kaybettiğin 3 senede başının gözünün sadakası olsun.. Bu tür kadın ve erkekler hayatları boyunca mutlu olamazlar..

Bence ye ic Allah (cc) a dua et bacim...
Oyle bir pislikten kurtarmis seni...
Bu karaktersiz ile evlendigini dusunsene birde...
Verilmis sadakan varmis bacim...
Boyle bir pislikten kurtulmussun...

o kizin durumunda olsan daha kotu.beterin beteri var haline sukret dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…