erkek arkadaşım beni kandirdi

sevgilim bana senle görüşüyoruuz ama evlenemeyiz dese yüzümü nah görürdü o. Nasıl tepkisiz kalıp bu derece inandın adama anlamış değilim. Bu kadar saf olmayın kardeşim ya kusura bakma da sazan gibi atlamışsın ses çıkarmamışsın sıçun yarısı sende ! Yazık o diğer kıza üzüldüm...!

Durduğun hata bu nasıl bişi kuŞura bakmayinda sizde safmissiniz hu kadar seye inanmissiniz adam sizi baya baya keklemis birde sudan bahaneler bu devirde yok aynı memleket yok kapalı öyle seyler mi kaldi hemen gidin yüzyüze konuşun o adama tabi adam denirse tukurun yüzüne ve hayatinizdan çıkarın nokta.

bu konu beni daha önce burada okuduğum bi konuya götürdü adamın 5 senelik ilişkisi var üstüne aynı okulda çalıştığı bi kızla da iki sene beraber kız olanları öğreniyor gidip dier kıza anlatıyor adi adama da hesap soruyor aradan ay geçmeden barışıyordu...

Ayyyy şoklandmm neyse konu sahibi şanslısın evlenen sende olablirdin kızı falan boşver adamı dehle karına sölerim de zaten bida aramaz emin ol..

seni tehdit etti ver polise. polis olması bir şey ifsde etmez.
ha ayrıca bırakırsan tehdit ediyor o yüzdem korkuyorsunda kıza gerçeği söyleyince neler olacağını bildiğin halde neden korkmuyorun.
çelişkili mesajların

kesinlikle anlatmalısın o kızın yerınde sen ben hepimiz olabilirdik.bilince ne yapacağı kendine kalmıs(ki ben duyarsız davranacağın ısanmıyorum) sen üzerine düşeni yap.kanıtları görunce ınanır.

Neyle kandirdi yalvararak cok sevdgini soyleyerek ne istersem onu yaparak her gun gunde 10 saat arayarak kiskanarak her seyle kandirdi.

Neyle kandirdi yalvararak cok sevdgini soyleyerek ne istersem onu yaparak her gun gunde 10 saat arayarak kiskanarak her seyle kandirdi.
İyide güzel kardeşim adam "seninle evlenmeyeceğim" demiş.
Hala şöyle kandırdı böyle kandırdı diyorsunuz.
Adam sizi kandırmamış,siz kanmak "istemişsiniz".
Konuya inancım kalmadı.
Hadi eyvallah.

Beni sevdiginden zerre kadar suphem olmadi hicbir zaman olsaydi zaten kanmazdim.ben su an uzuluyorum.onun da uzulup aci cekmesini istiyorum o kizi kaybederek.benim mutsuzlugumun ustune mutluluk kurmasini istemiyorum.

Yasi 33.evlilikle kandirildim diye nereye sikayet edecegim ki
Arkadaşım valla yazmıyım diyorum yine dayanamıyorum..
Evlilikle kandırılmak gibi bir durum yok ki,adam açık açık "seninle evlenmeyeceğim" demiş.
Yine yazayım,adam açık açık "seninle evlenmeyeceğim,başkasıyla evleneceğim" demiş,siz bile bile ilişkiye devam etmişsiniz.
Neyi şikayet edecek siniz?
Ay parmaklarım da tüy bitti yeminle.

ya anlamıyorum desin kardeşim seni seviyorum,yapsın her istediğinizi ama bu, bunun yanısıra seninle evlenmeyeceğim diyede ekliyormu.
ekliyor
eeee . daha ne.

Kesin evlenmycegz diye bsey dmedi ki hicbir zaman elimden geldgince kaccm sonunda biz beraber olcz baskasyla evlenmemek icin elimden geleni yapcm dedi her ayrintiyi yazqmadm uzun oluyor diye.sonucta ikimizle de ayni anda cikti iste evlendigi kizi da kandirdi ve hala da kandiriyor arkasindan kizin yuzsuz bile dedi birwkmyr beni brn istrmyrm bosanmak istiyorum ama kizdan beklyrm bunu ailesiyle sorun yasamak istemyrm tekrar ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…