- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
- Konu Sahibi bravegirl006
-
bu konu beni daha önce burada okuduğum bi konuya götürdü adamın 5 senelik ilişkisi var üstüne aynı okulda çalıştığı bi kızla da iki sene beraber kız olanları öğreniyor gidip dier kıza anlatıyor adi adama da hesap soruyor aradan ay geçmeden barışıyordu...
Haklisin dedi evlenmycgm diye ama ben onu biraktigimda o beni birakmadi bazen beni tehdit etti kizdi bagirdi ben seni cok sevyrm dedi 3 sene boyunca beni mutlu etmek icin hep ugrasti.evlendigi gun bile aradi ben seni seviyorum istemyrm bunu bosancm seninle olcm dedi beni de o kizi da kandirdi.ben kiza soylemek istyrm her seyi kiz dq bilsin istiyorum ama korkuyorum dabsonra bu cocik basima bela olur da beni oldururse diye.cunku polis ve psikopat birisi
Söylemeyin o zaman..Korkuyorum iste kiza soyledigimdr beni oldurmeye kalkarsa diye
İyide güzel kardeşim adam "seninle evlenmeyeceğim" demiş.Neyle kandirdi yalvararak cok sevdgini soyleyerek ne istersem onu yaparak her gun gunde 10 saat arayarak kiskanarak her seyle kandirdi.
Arkadaşım valla yazmıyım diyorum yine dayanamıyorum..Yasi 33.evlilikle kandirildim diye nereye sikayet edecegim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?