- Konu Sahibi bravegirl006
-
adamın hayatı yalanmış.Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.
Canm smdi sen kizi arasan kiz bosanacak mi saniyosun bu seferde beni seviyodu istemedm hazmedemiyo diyecek ona. Birak Allahndan bulsun her yerden engelle kendinden uzak tut bence
Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.
Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.
Erkek arkadaşınız dürüst davranmış aslında,kanmayı siz istemişsiniz..Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.
Çok garip nasıl araştırarak bu kadar şeyi öğrenebiliyorsunuz madem öğrenme imkanınız vardı neden en başta öğrenemediniz adam size şu an nişan yapılıyor nikah yapılıyor diye mesaj atıyor siz ancak araştırınca ayrılmaya karar veriyorsunuz. O zaman dank ediyor dengesiz olduğu zaten belli. Ayrıca evliyse ve aynı evde yaşıyorlarsa ki bunu öğrendim diyorsun ya nasıl günde 10 saat seninle konuşabiliyordu görüşebiliyordu onu da anlamadım tüm bunları araştırıp öğrendiğiniz yer neresi bu zamana kadar neden beklediniz?
Kizin bugune kadar facesinde hic fotosu yoktu ve gozukmuyordu hicbir sey arkadaslarindan biridr diye dusunmustum ama sonra o kiza dqha once baktigim icin facede on siralarda gozukuyordu bir baktm dgun fotosu ondan sonra sok oldum kizi arqstirdim nette arkadaslarindan da buldum dugun fotolarini nisan fotolarini bana demisti ne olursa olsun seni birakmycgm sonunda olck bseyler demisti ben gunde 10 saat konusurken ya da surekli yanyanayken bu kizi nasil idqre etti onu ben de anlayamadm acikcasi ya kiz buna cok guvenyrdu ya da kizin tek amaci evleneym de aldqtirsa aldatsindi
Şu yazdıklarınızdan inanın hiç birşey anlamadım..Kizin bugune kadar facesinde hic fotosu yoktu ve gozukmuyordu hicbir sey arkadaslarindan biridr diye dusunmustum ama sonra o kiza dqha once baktigim icin facede on siralarda gozukuyordu bir baktm dgun fotosu ondan sonra sok oldum kizi arqstirdim nette arkadaslarindan da buldum dugun fotolarini nisan fotolarini bana demisti ne olursa olsun seni birakmycgm sonunda olck bseyler demisti ben gunde 10 saat konusurken ya da surekli yanyanayken bu kizi nasil idqre etti onu ben de anlayamadm acikcasi ya kiz buna cok guvenyrdu ya da kizin tek amaci evleneym de aldqtirsa aldatsindi
ne bulunmaz değerli bir hint kumaşıymış bu adam..bu adam çok eşlilikten hoşlanıyor.. anacığının bu oğulcuğunu evlendirmediği kız kalmamış neredeyse..onunla çıkar bununla nişanlanır onun kızlığını bozar....çok zampara bir adam bununla evlenirsen %100 seni boynuzlar..bu adamın sağda solda çocukları varmı acaba?olurmu olur..kendine bakmıyor sendende sadakat bekliyor utanmaz..sen kıza söyleyeceksinde ne olacak?bu kişi o kıza yani eşine senden için bana iftira atıyor onunla evlenmedim diye..bende gözü vardı der..Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?