erkek arkadaşım beni kandirdi

adamın hayatı yalanmış.
siz 3 yıldır kandırılmamışsınız. herşeye gözünüzü kapamışsınız. kısaca herşeyi bilerek göz yummuşsunuz. ortadaymış gerçekler ama siz görmek istememişsiniz.
bu adamı topuklamaktan başka yapacak şeyiniz yok. bırakın ne kızla uğraşın nede bunla görüşün.

arkadasa katılıyorum.. ilahi adalete guven er gec cezasını bulacak zaten ama sen ondan uzak dur. heryerden engelleki sana ulasamasın. ulastıgındada asla konusma.. böle erkek musvetleri allahından bulacak bırgun

Canm smdi sen kizi arasan kiz bosanacak mi saniyosun bu seferde beni seviyodu istemedm hazmedemiyo diyecek ona. Birak Allahndan bulsun her yerden engelle kendinden uzak tut bence

tüm iletişiminizi kesin!!
telefon, sosyal medya vs..
her yerden engelleyin.

kızı da boş verin.
size mi kaldı, siz tek değilsinizdir nasılsa, başkasından duysun duyacaksa da.

uğraşıp daha fazla yıpranmayın , derim ben

Bence hiç bulaşma uğraşma bu adi herifin adını bile anma arkadaşım ..
Bu şahsiyetsiz ile ilgili hiçbirşeyden sana hayır gelmez pisliği sanada sıçrar ..
Uzak dur ve kendinden uzak tut ..

öyle şeyler anlatmışsınki
sen bu adama
BİLE İSTEYE KANMIŞSIN
işin açıkcası bu
bir insanın tüm bu yalanlara inanması için tek neden olabilir
o da kandırılmak istemesi
başkası ile evlendirileceğini söyleyen bir erkek bile
insana kaç uzaklaş alarm ı çaldıracakken
sen bunları bile kabullenmişsin
niçin kendini bu derece değersiz gördüğünü anlayamadım
başın açık diye evlenilmeye değer biri mi değildin
erkek arkadaşın
anne sözünden çıkmayacak kadar
SÜT KUZUZSU bir adammıydı
şimdi sen bunları geçmişsin
seni eski sevgilisi ile evlenerek kandırıdığından şikayetçi oluyorsun
belliki SEN NE DUYMAK İSTİYORSAN BU ADAM SANA BUNLARI SÖYLEMİŞ
lütfen şimdi maduriyet kısmını bir kenera bırak
kabullendiklerinde mevcut durumdan daha az şeyler değilmiş
huzurlarını bozmaya da çalışma
neden biliyormusun
çünki erkek arkadaşın olarak inandığın bu adam
kocası olarak eşini kimbilir ne şekilde kandıracak

ben sana olacakları söyleyeyim
evli bir adamı rahatsız eden
tehdit eden
arsız bir kadın damgası yiğeceksin

işin açıkcası da bu adam
o kadını seviyor ve evlenmiş
sana anlattığı gibi bir olay da olmadığından eminim

Erkek arkadaşınız dürüst davranmış aslında,kanmayı siz istemişsiniz..
Adam açık açık evlenemeyeceğinizi söylemiş zaten,saklamamış ki..
"Seninle evlenemeyiz" cümlesini kurduğu an ilişkiyi bitirmeliydiniz..
Siz bile isteye ilişkiye devam etmişsiniz..
Kızı aramayın derim..
Bırakın kendisi öğrensin.

Haklisin dedi evlenmycgm diye ama ben onu biraktigimda o beni birakmadi bazen beni tehdit etti kizdi bagirdi ben seni cok sevyrm dedi 3 sene boyunca beni mutlu etmek icin hep ugrasti.evlendigi gun bile aradi ben seni seviyorum istemyrm bunu bosancm seninle olcm dedi beni de o kizi da kandirdi.ben kiza soylemek istyrm her seyi kiz dq bilsin istiyorum ama korkuyorum dabsonra bu cocik basima bela olur da beni oldururse diye.cunku polis ve psikopat birisi

Kizin bugune kadar facesinde hic fotosu yoktu ve gozukmuyordu hicbir sey arkadaslarindan biridr diye dusunmustum ama sonra o kiza dqha once baktigim icin facede on siralarda gozukuyordu bir baktm dgun fotosu ondan sonra sok oldum kizi arqstirdim nette arkadaslarindan da buldum dugun fotolarini nisan fotolarini bana demisti ne olursa olsun seni birakmycgm sonunda olck bseyler demisti ben gunde 10 saat konusurken ya da surekli yanyanayken bu kizi nasil idqre etti onu ben de anlayamadm acikcasi ya kiz buna cok guvenyrdu ya da kizin tek amaci evleneym de aldqtirsa aldatsindi

kanmayı seçmişsin... zaten evlenemeyeceğim demiş. hem seni hem şimdiki eşini aldatmış. ama sonuçta maalesef onu seçmiş... sizi yedekte tutmuş...

aldatmaya devam etmek istiyor halen, yok sevmiyorum birlikte değiliz gibi palavlalarla devam etmek istiyor. tipik aldatan adam hareketleri.

şimdiki eşini aramak yada aramamak sana kalmış. ama kesinlikle bırak onu...

nerden biliyorsun. belki onu da seni çok seviyorum aşkımsın vs. gibi şeyler söyledi... 10 saatte yememiş içememiş gibi konuşuyorduk diyorsun ya imkansız. yapmış, onunla da görüşmüş...

Şu yazdıklarınızdan inanın hiç birşey anlamadım..
"Hiç birşey gözükmüyordu arkadaşlarından biridir diye düşündüm" burda ne anlatmak istediniz?
Adam "seninle evlenemem" demiş,şimdi "seni bırakmıycam sonunfa olacak birşeyler" dedi diyorsunuz.
Belki kızda sizin gibi bile isteye kanmak istiyordur eşine.

ne bulunmaz değerli bir hint kumaşıymış bu adam..bu adam çok eşlilikten hoşlanıyor.. anacığının bu oğulcuğunu evlendirmediği kız kalmamış neredeyse..onunla çıkar bununla nişanlanır onun kızlığını bozar....çok zampara bir adam bununla evlenirsen %100 seni boynuzlar..bu adamın sağda solda çocukları varmı acaba?olurmu olur..kendine bakmıyor sendende sadakat bekliyor utanmaz..sen kıza söyleyeceksinde ne olacak?bu kişi o kıza yani eşine senden için bana iftira atıyor onunla evlenmedim diye..bende gözü vardı der..

Suç sizde sevgiliniz nişanlanıyorum diyor bekliyorsunuz,evlendim boşanacağım diyor bekliyor7unuz öyle yada böyle o yuva kurulmuş bozmaya hakkınız yok!Adam sevmese evlenmez nerde görülmüş bir erkeğin beğenmediği sevmediği biriyle evlenmesi bence bırakta mutlu olsunlar

neden daha önce araştırma gereği duymadın da bi anda her şeyi araştırarak öğrendin.

demek ki araştırabileceğin yerler varmış bişeyleri. zamanında araştırsaydın ya.

sana hesap sorabildiğine göre hala iletişim halindesin. bence artık tamamen kes görüşmeyi.

onlar da ne yaparlarsa yapsınlar.

"Seninle evlenemem" demiş inanmamışsınız. "Seni seviyorum" demiş inanmışsınız. "Ben annemin sözünden çıkamam" demiş inanmamışsınız. "Zorla evlendirildim" demiş inanmışsınız.

Neye inanıp inanmayacağımıza biz karar veriyoruz demek ki. Kendi kendimizi kandırıyoruz bazen. Şimdi önünüze bakma zamanı. Hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız bu insanı. Aslında hem hayatınızdan hem kafanızdan. Ne hali varsa görsün. Evlendiği kız da farkındadır her şeyin. Ya kısa sürede ayrılırlar ya da o da senin gibi kendini kandırıp durur, evliliği sürer.

Ama bak ayrılır gelir de "Seni çok seviyorum, senin için ondan ayrıldım" falan da der bu ilerde. Neye inanacağın ve arkasında ne yaşayacağın sana kalır yine.Mutlu yalanlar mı, acı gerçekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…