Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Sence beni basit kiz mi gordu simdi
2013 ten beri bilio tanio
Takinti yaptim uzuluyom
Sevgilim ne var optum tek yalniz kaldigimiz yer sinemaydi kimse yoktu arka koltukta 5 kisiydi toplam

Bur a birakim dedim olmadi pismanlik yine yas kac aklim kac

Bunun cevabını ancak o kişi verebilir fakat bir kaç ihtimal var.
1- Siz kendinizi öpüştünüz diye basit görürseniz karşınızdaki kişide bunu hissettiyse sizi öyle yargılayabilir( hakkı yok o ayrı)
2- Karşınızdaki kişinin sizi kullanmak gibi bir tavrı vardıysa bunu hissetmiş olmalısınız. Hissettiniz mi? Hissettiyseniz sizi basit görmüş olabilir.
3- Dini hassasiyeti olan biri olsaydı eğer ş.r.fsiz değilse zaten size yaklaşmazdı. Yani basit olup olmadığınızı tartmaya bile çalışmazdı.
4- En yüksek ihtimal istediniz oldu. Çok anlam yüklemeyin.

Benden size küçük bir tavsiye: hayatınız boyunca her konuda kendinize güvenin. Kimsenin size değer biçmesine izin vermeyin. Bunu yapmaya çalışanlarıda hayatınızdan çıkarın çünkü sadece zararı olur. Bu sadece erkek arkadaş konusunda değil hayatınızın her alanında geçerlidir. "Basit kadın" sıfatını sevgilinizle öpüşüp koklaştığınız için üstünüze yaftalayacak olanın üstünü çizin. Kendinizi, istediğiniz doğrultusunda bir şeyler yaşama fırsatı verdiğiniz için basit görmeyin.

Niye boyle dedin
Opmem bir daha o zaman
Sevgilim canim istedi sehvetle optum
Ama kizdim asagi kismima dokunmasin pisman oldum anladi daha iyi anladi cozdu beni bence en azindan acilacagimi dusunemezzz oyle deil mi
Yapamiyorum dedim ona da guselce anlattim elimde deil dedim peki deddi

Tanidik iyice
Her olay firsat tanimak icin

Canim cok 5edekkur ederim Allah razi olsun
Bu pzr gunumde bu yorumla beni motive ettin cok tesekkur ederim
Bencede kac kisi ayip dio
Sonra buyuk konusup neler yapio
Herkes kendine baksin
Ben zaten duygularimla bogusuom
Gecicek zaman g3csin unutucam bu basit lafi cok cirkin o zaman sanatcilar da bssitt ama evlenio nasil bir mantik haksix miyim

Ben hala sinemade elini pantolonun icine ahtapot gibi nasil sokmus onu cozmeye calisiyorum
Sizi kulanmasi ne konuda onuda tam anlamadim.

Yazmadan geçemedim konuya. :d
Sen bi bankacısın, müşteriler geliyor sana bir şeyler danışıyor, bi iş yürütüyorsun, insan içindesin her gün bir sürü insan görüyorsun, iş arkadaşların da var.
Bu çevrede bi insan adam mı kalmadı da akraba tavsiyesi ile söz yapıyorsun? (Attığın söze istinaden)
Onu geçtim öpüşürken bir şey yok, küloda dokununca mı mahremiyet aklına geldi?
Sevgililer birbirine temas eder kaldı ki öpüşmüşsünüz de, nasıl adamın seni kullanabildiğine vardın? Ne yaptı da kullanmış oldu?
Nolur fake ol ya nolur nolurrr...

Fake deilim uyelimi actim
Beni yargilama hakkin asla yok
Dogup buyudum cevteyi bilmiyotsun
Banka genel mudurulugundeyim pek muhabbetim yok insanlarla
Neyse
Asamadim konular tabular var
Bir anlik bos bulundum
Dokunmasina anlamlar yukledim
Buna inandim takinti yaptim neden anlamaniz zor
Empati yapamaz misiniz
Hep yargilar misiniz insanlari???

Ya belime sarilmisti
Panyolon arkasi boldu
Popoma dokunurken pantolon ic kismina dokundu hepsi buu
Şehvetle defalarca öpüşen ,göğüslerime dokun diyen biri nasıl olur da pantolonun iç kısmında kıyamet koparır ? Baştan sınırlarını çizseydin o zaman ..Kusura bakma saçmalıyorsun.

ben bi saattir anlatmaya çalışıyorum sen anlamıyorsun hayatım.ben öpüşmenize bişi demiyorum da yargılamıyorum da kesinlikle olabilir.bende öpüştüm kocamla evlenmeden önce.adama kapıyı sen açmışsın öpüşmeyle başlayıp göğüslerle devam ederek.adam da cesaret alıp popona dokunmuş.o anın heyecanıyla buraya kadar tamam.adamın davranışı da gayet doğal.
sıkıntı bundan sonra senin birden kendini çekivermende benim için meme ne kadar mahremse popo da o kadar mahrem sonuçta birine müsade ederken diğerine neden şiddetle karşı çıkıyorsun.
bekaret diyorsun kilot üzerinden popona dokunmasıyla zeval gelmez ona tıpkı göğsün okşandığında bir şey olmayacağı gibi.
beni nasıl şaşırttıysa bu halin emin ol sevgilini de şaşırtmıştır.bir öyle diyor bi böyle bi yaklaşıyor bi kaçıyor dengesiz mi yoksa benimle dalga mı geçiyor diye kesinlikle düşünmüştür.

Ha öpüşmüüüüş ha küloduna dokunmuş. Ne farkı var?

Ba
kin

Deniyorum kendimi birakiyorum pisman u
Oluyorum
Ne yapabilirim?
Insaniz hayat yasayarak ogrenilirmis
Feci bas agrim var bugun ozellikle
Sizin yorumunuza kiziyorum
Bilmiyor tanimiyorsunuz
Yapamiyor diye de dusunebilir....

Dedim zaten suclu hisettim dokunma oralarima tmm dedi kapandi konu

Sizi kolay oltaya gelen bir kadın olarak görüyor. Zeki olmadığınızı düşünüyor. Bu halinizden faydalanmaya çalışıyor.

Artvinde hangi bankanın genel müdürlüğü var acabaaa

Poponuzla ilgili sıkıcı bir anınız mı var nedir yani gidiyorum geliyorum hala aklımda bu konu!
İlişki yaşım 18 dediğinize göre sizi boğan bir aileniz vardı demek ki birden onlardan kurtulunca mı rahatlık geldi ama gene aklınız hep bekarette?

Gittin ergen gibi adamla sinema da kimseden cekinmeden opustun öyle mi yuh ya bide gelmiş basit kis olmik istimiyirim allahım yarabbim

Sevgilisiyle isteyen istediğini yaşar bu bizi ilgilendirmez ama hem sinemada öpüş koklas hem ben süper sınırları olan kızım komik oluyorsun cidden ya. Sinirlari olan kizsan evde olsanda bişey olmaz ama siz ona kendime güvenmiyrum ondan gitmiyorum deseniz daha dogru olacak

Ayrıca öyle saatlerce öpüşup hiç eli kolu oynamayan erkekler dizilerlerde sadece. cok kaptirmayin onlara kendinizi. Öyle uzun istekli bi opusmede erkegin eli kolu illa biyerlere gitmeye çalışır olayda garipsrnecek bir hareket yok.

Sizi yanlış bulanlar olmuş ancak herkesim kendi fikridir. Bu sizi rahatsız edecek bişeyse bize de buna saygı duyarak sizin tarafınızdan yorum yapmak düşer. Biri için problem olmayan bişey başkası için büyük sorun olabilir bu yapıyla yaşayış tarzıyla alakalı bişey.
Gelelim konuta engel olarak kendi gikirlerinize göre en doğrusunu yapmışsınız zaten. Sizi kullanmaya çalışmamış sizde insansınız ister istemez öpmüşsünüz olabilir oda erkek olarak kendine hakim olamamıştır. Aşkın içinde illa cinsel bi çekim vardır olmalıda. Olmazsa sağlıksız bi durum var demektir.
Ancak bazı erkeklerde varki tam olarak evlenme kararı vermeden evvel bu şekilde yaklaşabiliyorlar sırf karşısındakini denemek için. Ve birçok erkek kemdini erkekten koruyan kadınlara saygı duyuyor. Kemdimize olan saygınızdan ziyade sevgilinizin size saygı duymaya devam etmesi için yaptığınızı ve düşüncenizi haklı buldum.
Sevgilinizin evlilik konusundaki fikri nedir peki? Genel yaklaşımı yani bu konuya? Bunuda bilmek gerekiyor tam bir kanaat için

Demişsin ya işte

Kendimi kaybedip defalarca öptüm, popoma dokundu vs

Ya o da senin onu kullandığını düşünüyorsa mesela

Bu arada bence sen onu kullanıyorsun.
Defalarca öpüşeyim istediğim kadar ama o sadece bana uysun istiyorsun.

simdi adam napsin?
dayanamayip adami defalarca optum diyorsun,put mu bu,zavalli gaza gelmistir..
eger boyle bu duruma dusmek istemiyorsan once sen kendini tutacaksin,olmaz oyle hem opeyim hem bana dokunmasin.

Ya sen bizimle dalga mı geçiyorsun

Göğsüme dokun bile demişsin adama

Yok yok dalga geçiyor bence

peki memene nie dojunuyo nieee?

ne kadar saçma bir konu ya. kaç yaşına gelmiş insanların konusuna bak

Bayan belden aşağıma dokunma ama belden yukarım senin için feda diyor resmen. Sonrada nimihrim yirimi dokundu. memen açıkta mı geziyooon sennn Allah'ım sen akıl fikir ihsan eyle

memen ve kalçan arasındaki fark nedir?
dokunması saçma değil. doğal.
ama oraya dokunduğunda her şey hoşken iş kalçaya geldi mi niee diye isyanlara girişip kendinizi basit görmeniz saçma

Şehvetle defalarca öpüşen ,göğüslerime dokun diyen biri nasıl olur da pantolonun iç kısmında kıyamet koparır ? Baştan sınırlarını çizseydin o zaman ..Kusura bakma saçmalıyorsun.

Ha öpüşmüüüüş ha küloduna dokunmuş. Ne farkı var?

böyle düşünen tek ben değilim alıntıladığım bu kadar.3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri yazmışız neden ben bu kadar göze battım onu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…