- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Acik alandan bahsediyorum.. ozel seyler acik alanda yasanmaz.. yoksa opusmeye karsi degilim..
Sence beni basit kiz mi gordu simdi
2013 ten beri bilio tanio
Takinti yaptim uzuluyom
Sevgilim ne var optum tek yalniz kaldigimiz yer sinemaydi kimse yoktu arka koltukta 5 kisiydi toplam
Bur a birakim dedim olmadi pismanlik yine yas kac aklim kac
neye cesaret edemez?
yanlış düşünecek adam şehvetle öpüşüp göğsünü ellettirdiğinde düşünürdü zaten fakat sen bu şekilde tutarsız ve takıntılı davranırsan adamı gaza getirip getirip ondan sonra dur yapma dersen sende çok daha büyük sorunlar olduğunu düşünebilir.hatta kendisiyle dalga geçtiğini bile düşünebilir.
Bunun cevabını ancak o kişi verebilir fakat bir kaç ihtimal var.
1- Siz kendinizi öpüştünüz diye basit görürseniz karşınızdaki kişide bunu hissettiyse sizi öyle yargılayabilir( hakkı yok o ayrı)
2- Karşınızdaki kişinin sizi kullanmak gibi bir tavrı vardıysa bunu hissetmiş olmalısınız. Hissettiniz mi? Hissettiyseniz sizi basit görmüş olabilir.
3- Dini hassasiyeti olan biri olsaydı eğer ş.r.fsiz değilse zaten size yaklaşmazdı. Yani basit olup olmadığınızı tartmaya bile çalışmazdı.
4- En yüksek ihtimal istediniz oldu. Çok anlam yüklemeyin.
Benden size küçük bir tavsiye: hayatınız boyunca her konuda kendinize güvenin. Kimsenin size değer biçmesine izin vermeyin. Bunu yapmaya çalışanlarıda hayatınızdan çıkarın çünkü sadece zararı olur. Bu sadece erkek arkadaş konusunda değil hayatınızın her alanında geçerlidir. "Basit kadın" sıfatını sevgilinizle öpüşüp koklaştığınız için üstünüze yaftalayacak olanın üstünü çizin. Kendinizi, istediğiniz doğrultusunda bir şeyler yaşama fırsatı verdiğiniz için basit görmeyin.
Pantolondan elini sokcakta citciti bulcak tek alile accak erkekler icin cok karmasik:)Kilidi yok ama
3 çıtla kapı açılıyor
Ben hala sinemade elini pantolonun icine ahtapot gibi nasil sokmus onu cozmeye calisiyorum
Sizi kulanmasi ne konuda onuda tam anlamadim.
Yazmadan geçemedim konuya. :d
Sen bi bankacısın, müşteriler geliyor sana bir şeyler danışıyor, bi iş yürütüyorsun, insan içindesin her gün bir sürü insan görüyorsun, iş arkadaşların da var.
Bu çevrede bi insan adam mı kalmadı da akraba tavsiyesi ile söz yapıyor? (Attığın söze istinaden)
Onu geçtim öpüşürken bir şey yok, küloda dokununca mı mahremiyet aklına geldi?
Sevgililer birbirine temas eder kaldı ki öpüşmüşsünüz de, nasıl adamın seni kullanabildiğine vardın? Ne yaptı da kullanmış oldu?
Nolur fake ol ya nolur nolurrr...
Şehvetle defalarca öpüşen ,göğüslerime dokun diyen biri nasıl olur da pantolonun iç kısmında kıyamet koparır ? Baştan sınırlarını çizseydin o zaman ..Kusura bakma saçmalıyorsun.Ya belime sarilmisti
Panyolon arkasi boldu
Popoma dokunurken pantolon ic kismina dokundu hepsi buu
Niye boyle dedin
Opmem bir daha o zaman
Sevgilim canim istedi sehvetle optum
Ama kizdim asagi kismima dokunmasin pisman oldum anladi daha iyi anladi cozdu beni bence en azindan acilacagimi dusunemezzz oyle deil mi
Yapamiyorum dedim ona da guselce anlattim elimde deil dedim peki deddi
Tanidik iyice
Her olay firsat tanimak icin
Ha öpüşmüüüüş ha küloduna dokunmuş. Ne farkı var?Fake deilim uyelimi actim
Beni yargilama hakkin asla yok
Dogup buyudum cevteyi bilmiyotsun
Banka genel mudurulugundeyim pek muhabbetim yok insanlarla
Neyse
Asamadim konular tabular var
Bir anlik bos bulundum
Dokunmasina anlamlar yukledim
Buna inandim takinti yaptim neden anlamaniz zor
Empati yapamaz misiniz
Hep yargilar misiniz insanlari???
kinben bi saattir anlatmaya çalışıyorum sen anlamıyorsun hayatım.ben öpüşmenize bişi demiyorum da yargılamıyorum da kesinlikle olabilir.bende öpüştüm kocamla evlenmeden önce.adama kapıyı sen açmışsın öpüşmeyle başlayıp göğüslerle devam ederek.adam da cesaret alıp popona dokunmuş.o anın heyecanıyla buraya kadar tamam.adamın davranışı da gayet doğal.
sıkıntı bundan sonra senin birden kendini çekivermende benim için meme ne kadar mahremse popo da o kadar mahrem sonuçta birine müsade ederken diğerine neden şiddetle karşı çıkıyorsun.
bekaret diyorsun kilot üzerinden popona dokunmasıyla zeval gelmez ona tıpkı göğsün okşandığında bir şey olmayacağı gibi.
beni nasıl şaşırttıysa bu halin emin ol sevgilini de şaşırtmıştır.bir öyle diyor bi böyle bi yaklaşıyor bi kaçıyor dengesiz mi yoksa benimle dalga mı geçiyor diye kesinlikle düşünmüştür.
Artvinde hangi bankanın genel müdürlüğü var acabaaaFake deilim uyelimi actim
Beni yargilama hakkin asla yok
Dogup buyudum cevteyi bilmiyotsun
Banka genel mudurulugundeyim pek muhabbetim yok insanlarla
Neyse
Asamadim konular tabular var
Bir anlik bos bulundum
Dokunmasina anlamlar yukledim
Buna inandim takinti yaptim neden anlamaniz zor
Empati yapamaz misiniz
Hep yargilar misiniz insanlari???
Demişsin ya işte
Kendimi kaybedip defalarca öptüm, popoma dokundu vs
Ya o da senin onu kullandığını düşünüyorsa mesela
Bu arada bence sen onu kullanıyorsun.
Defalarca öpüşeyim istediğim kadar ama o sadece bana uysun istiyorsun.
simdi adam napsin?
dayanamayip adami defalarca optum diyorsun,put mu bu,zavalli gaza gelmistir..
eger boyle bu duruma dusmek istemiyorsan once sen kendini tutacaksin,olmaz oyle hem opeyim hem bana dokunmasin.
Ya sen bizimle dalga mı geçiyorsun
Göğsüme dokun bile demişsin adama
Yok yok dalga geçiyor bence
Senin göğüsler mahrem bölge değil anlaşıldı.
Oldu yaa kafana göre istediğin yeri mahrem yap istediğin yeri mahremden çıkar.
Hay Allah kafaya gel
Bazen erkek milleti için üzülebiliyorum yani sizin gibiler sayesinde :)
peki memene nie dojunuyo nieee?
ne kadar saçma bir konu ya. kaç yaşına gelmiş insanların konusuna bak
Bayan belden aşağıma dokunma ama belden yukarım senin için feda diyor resmen. Sonrada nimihrim yirimi dokundu. memen açıkta mı geziyooon sennnAllah'ım sen akıl fikir ihsan eyle
sen şevke geliyorsun yapışıyosun adamın dudaklarına
şevke geliyorsun göğüslerini mıncıklatıyosun
adam da şevke gelmiş popoya dokunmuş bu mu zoruna gitti
sana mübah olan adama günah mı?
o cesareti sen veriyosun sonra da ayy dokunma namahrem diyosun (!)
memen ve kalçan arasındaki fark nedir?
dokunması saçma değil. doğal.
ama oraya dokunduğunda her şey hoşken iş kalçaya geldi mi niee diye isyanlara girişip kendinizi basit görmeniz saçma
Yazmadan geçemedim konuya. :d
Sen bi bankacısın, müşteriler geliyor sana bir şeyler danışıyor, bi iş yürütüyorsun, insan içindesin her gün bir sürü insan görüyorsun, iş arkadaşların da var.
Bu çevrede bi insan adam mı kalmadı da akraba tavsiyesi ile söz yapıyorsun? (Attığın söze istinaden)
Onu geçtim öpüşürken bir şey yok, küloda dokununca mı mahremiyet aklına geldi?
Sevgililer birbirine temas eder kaldı ki öpüşmüşsünüz de, nasıl adamın seni kullanabildiğine vardın? Ne yaptı da kullanmış oldu?
Nolur fake ol ya nolur nolurrr...
Şehvetle defalarca öpüşen ,göğüslerime dokun diyen biri nasıl olur da pantolonun iç kısmında kıyamet koparır ? Baştan sınırlarını çizseydin o zaman ..Kusura bakma saçmalıyorsun.
Ha öpüşmüüüüş ha küloduna dokunmuş. Ne farkı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?