Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

biriyle birlikte olunca kendinze olan saygınızı kaybedecekseniz erkeklerden uzak bir hayat seçin, zira şimdi olmasa da, ola ki evlenirseniz o ellendiğinde krize girdiğiniz külodunuz da çıkacak, tabi o zaman hükümet izin verdi sevişebilirim, kendime olan saygımı ancak hükümet izni olmadan sevişirsem diyorsanız şu düşüncelerinizi bidaha gözden geçirin derim...

bu arada sinemada colk colk öpüşüp elleşmeyin yahu, önünüze, arkanıza, sağınıza, solunuza oturanlar olarak o tuhaf seslerden filmi izleyemiyoruz

Sinemada elini pantolonun içine sokabilecek kadar ileri nasıl gidilebilir aklım almadı.

Ula bunu nikahli kocam yapmadı bana

O kadar sinemaya gittik...

Bunca yıllık evlilikten sonra...

Heyecan için
Ben de istiyorum uleynnnn

4 ayda hızlı bir ilerleme hissediyorum
Konu Sahibi

Yahu yapmış göğsüne de elletmiş ona tatlı tatlı birbirini sevmek gibi gelmiş (sevişmenin kibarcası:) ama konu cinsel birlikteliğin gerçekleştiği yere gelince birden uyanıp pişman olup kötü hissetmiş. Ben böyle algıladım.
Ve diyorum ki birdaha yapma konu sahibi. Çünkü belli bir noktaya getirdikten sonra vazgeçmekte yanlış hatta özür dilenmesi gereken bir davranış.

Altı üstü elleşip öpüşmüşsün madem bunlar kullandırmak sen niye adamı öpüp duruyosun asıl sen kullanıp sonra da atmışsın bi kenara

Altı üstü elleşip öpüşmüşsün madem bunlar kullandırmak sen niye adamı öpüp duruyosun asıl sen kullanıp sonra da atmışsın bi kenara
Sevgiliside kaçak üye olup konu açmasın beni kullandı ben dokununca kızdı gitti berfuuu geri dön berfuuuu aşkım bitanem sevgilim nolur geri dönnn berfuuuu

Vay anam vay adam iyiki üstüne çıkmamış herşeyi denemişsin oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…