- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Ben sinemadaki popoyu okumusumArabada dokundurtmuş zaten göğsüne
Kapalı alan
Sinemada elini pantolonun içine sokabilecek kadar ileri nasıl gidilebilir aklım almadı.
Bri yukarıda diğeri aşağıda çocukken hep belden aşağıya dokunmasım kimse bekaretin gider demiş yazık korkmş garibimNolur biri bana memeyle popo arasındaki farkı öğretsin
Meme davet etmişNolur biri bana memeyle popo arasındaki farkı öğretsin
Sevgiliside kaçak üye olup konu açmasın beni kullandı ben dokununca kızdı gitti berfuuu geri dön berfuuuu aşkım bitanem sevgilim nolur geri dönnn berfuuuuAltı üstü elleşip öpüşmüşsün madem bunlar kullandırmak sen niye adamı öpüp duruyosun asıl sen kullanıp sonra da atmışsın bi kenara
Erkek arkadasn bu zamana kadr bisey istemedi diosn erkek 1 nefsine hakim olamaz bunu anlaman lazm erkek soncda belki zamanla biseyler isteyblr sen onu kendini kaybedip opuyosan oda digerlerinide yapabilecegni dusunmusturEvet bu saygi duyma nedenimden birisi
Sevgiliside kaçak üye olup konu açmasın beni kullandı ben dokununca kızdı gitti berfuuu geri dön berfuuuu aşkım bitanem sevgilim nolur geri dönnn berfuuuu
Vay anam vay adam iyiki üstüne çıkmamış herşeyi denemişsin oysakiAynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Abim ucuz kurtulmuş haberi yok bulduğu yerde yiyecekmiş çocuğuHe valla hem adamı öpmek için sinemaya götürmüş sonra da kullanıldım mı diyo
Bi transfer daha sana bibiVay anam vay adam iyiki üstüne çıkmamış herşeyi denemişsin oysaki
B
Bri yukarıda diğeri aşağıda çocukken hep belden aşağıya dokunmasım kimse bekaretin gider demiş yazık korkmş garibim
Biri asagida digeri yukaridaNolur biri bana memeyle popo arasındaki farkı öğretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?