Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Ya mahrem yerime dokunmasin sadece
Opsun ne var bunda
Asla sevisme vs olmaz
Bakire olmak lazim dogrum bu benim
Onsevisme mi kastiniz ona izin vermem kiii

Haklidin ama hep baskalari ne der dir yasiyoruz
Seviyorum kac yasindayim aski tattim
Basit bir kiz der giderse kendimi affetmrm kahrederim demek istedigim bu sizlere

Yinemipilav
Sinemayı sevişme ortamı gören ben değilim, görenlerden de rahatsız oluyorum.
Aşırı tutucu biri olsam burda dini içerik paylaşırdım kınardım konu sahibini.
Kaç yaşında kadınsın o kadar açıkladım laftan anlamıyorsun.
Ay lütfen mesajımı alıntılama ya ben izmirde sen vanda.

Haklidin ama hep baskalari ne der dir yasiyoruz
Seviyorum kac yasindayim aski tattim
Basit bir kiz der giderse kendimi affetmrm kahrederim demek istedigim bu sizlere
Ya boşver adamı sen. Neye göre yaşıyorsun? Hayata hangi pencereden bakıyorsun? Ona göre hareket et.

Nasil anlamadim
O anlik bisiydi
Kac aydir yapmadim
Bir cizgim olmasa eve cagiririm demi
Dokundurdum evet ama cok gusel diodu gogsume dokundu bitti ona cok guvendim

Popoma gelince rahatsiz olfum
O gun cizgimi astim istemeden ve utandim olay bu
Cidden o simdi yanlis mi anladi diyorsunuz buna cok uzulurum

Ya mahrem yerime dokunmasin sadece
Opsun ne var bunda
Asla sevisme vs olmaz
Bakire olmak lazim dogrum bu benim
Onsevisme mi kastiniz ona izin vermem kiii
Tamamda önceki mesajda göğsüme dokunmasını istedim demişsiniz. Yani öpüşmekten ileri gitmek isteyen taraf sizsiniz. Sizin doğrunuz neyse daha sonra üzülmemek için ona göre davranın madem. İstemişsiniz olmuş, sonrasınfa dert ediyorsunuz. En güzeli söyleyin sınırlarınızı anlasın. Burada sizin istediğiniz bir eylem için karşı tarafın sizi kullandığı kısımda yanlışsınız. Karşılıklı olan bir eylem bu. Düşünce tarzını değiştirmediğiniz sürece sevgilinizle yakınlaşmalarınızda pişman olmaya devam edeceksiniz. Çözüm belli; kendinize hakim olacaksınız kendi tabirinizle kendinizi kullandırtmayacaksınız!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes sinemada öpüşme ve sevişme kavramlarina bu kadar yabancı ve tepkili ise, arkadaki ikili koltuklarda olanlar benim bilinçaltımın ürünü olmalı
Yaşı küçük olanlar ve gidecek yeri olmayanların tercihi oralar. Konu sahibi 28 yaşında. Garip geldi bana.

Sence beni basit kiz mi gordu simdi
2013 ten beri bilio tanio
Takinti yaptim uzuluyom
Sevgilim ne var optum tek yalniz kaldigimiz yer sinemaydi kimse yoktu arka koltukta 5 kisiydi toplam

Bur a birakim dedim olmadi pismanlik yine yas kac aklim kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…