- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Yahu sizi ne yanlış bilecek. İstiyorsunuz ki öpüyorsunuz, istiyorsunuz ki göğsünüzü elletiyorsunuz. Adamı istiyorsunuz adamda istediğinizi anlamış sizin isteğinizi yerine getiriyor. Bence adamı kullanan sizsiniz.
He sizdeki takıntı eğer hem sevişeyim hem bakire olayım mevzusu ise bence kendinizi kandırmayın ne istediğinize karar verin önceki yorumumda da aynısını yazmıştım.
Yoksa kendinizi hep böyle hissedeceksiniz ----->
İstemem yan cebime koy
Benim için insanların ne düşündüğü önemli değil, Allah' ın ne düşündüğü önemli. Adam senin için kötü düşünse ne, düşünmese ne? Seni yargılama makamı o değil. "BANA GÖRE..."
memen ve kalçan arasındaki fark nedir?Nesi sacma
Kac defa gusel defi dokun dedim izin verdim ne var
Ben dini hassasiyeti olan bir insan olarak hayata bu pencereden bakıyorum. Yapacak birşey yok. Gerekirse KİB' leyin. Yönetim gerek duyarsa banlar zaten. Sorun değil benim için.Ya herseyin icine inanc meslesini karistirmayin LUTFEN
memen ve kalçan arasındaki fark nedir?
dokunması saçma değil. doğal.
ama oraya dokunduğunda her şey hoşken iş kalçaya geldi mi niee diye isyanlara girişip kendinizi basit görmeniz saçma
Ya boşver adamı sen. Neye göre yaşıyorsun? Hayata hangi pencereden bakıyorsun? Ona göre hareket et.Haklidin ama hep baskalari ne der dir yasiyoruz
Seviyorum kac yasindayim aski tattim
Basit bir kiz der giderse kendimi affetmrm kahrederim demek istedigim bu sizlere
olmazsınız neden olasınız?Badit olmax miyim?
Ben şehvetle öpüşüp göğüs ellettirdikten sonra iç kısmını da ellese tuhaf bulmuyorum, demekki o da tuhaf bulmamış.
Sınırlarınız olabilir, saygı duymak zorunda herkes. Ama o sınırları siz önce kafanızda bir netleştirin, cetvelle ortadan vücudu böler gibi değil mantık çerçevesinde çizin ki insanlar tarafından anlaşır olsun. Şuan dışardan bakınca bir sınırınız varmış gibi durmuyor çünkü, beni yanlış anlamayın lütfen, minik bir abla tavsiyesi diyeyim, sadece uyarmak istedim. Yoksa sınırınızın olması olmaması, onun sizi ellemesi veya sevişmeniz beni zerre ilgilendirmez.
Herkes sinemada öpüşme ve sevişme kavramlarina bu kadar yabancı ve tepkili ise, arkadaki ikili koltuklarda olanlar benim bilinçaltımın ürünü olmalı
Tamamda önceki mesajda göğsüme dokunmasını istedim demişsiniz. Yani öpüşmekten ileri gitmek isteyen taraf sizsiniz. Sizin doğrunuz neyse daha sonra üzülmemek için ona göre davranın madem. İstemişsiniz olmuş, sonrasınfa dert ediyorsunuz. En güzeli söyleyin sınırlarınızı anlasın. Burada sizin istediğiniz bir eylem için karşı tarafın sizi kullandığı kısımda yanlışsınız. Karşılıklı olan bir eylem bu. Düşünce tarzını değiştirmediğiniz sürece sevgilinizle yakınlaşmalarınızda pişman olmaya devam edeceksiniz. Çözüm belli; kendinize hakim olacaksınız kendi tabirinizle kendinizi kullandırtmayacaksınız!Ya mahrem yerime dokunmasin sadece
Opsun ne var bunda
Asla sevisme vs olmaz
Bakire olmak lazim dogrum bu benim
Onsevisme mi kastiniz ona izin vermem kiii
Yaşı küçük olanlar ve gidecek yeri olmayanların tercihi oralar. Konu sahibi 28 yaşında. Garip geldi bana.Herkes sinemada öpüşme ve sevişme kavramlarina bu kadar yabancı ve tepkili ise, arkadaki ikili koltuklarda olanlar benim bilinçaltımın ürünü olmalı
Ya mahrem yerime dokunmasin sadece
Opsun ne var bunda
Asla sevisme vs olmaz
Bakire olmak lazim dogrum bu benim
Onsevisme mi kastiniz ona izin vermem kiii
Arabada dokundurtmuş zaten göğsüneIkiniz de bankacisiniz ve sinemada birbirinizin bi yerlerini elliyorsunuz ergenler gibi :)
Cok hos
Ozel anlarinizi umuma acik yerlerde yasamayin
Tamamda önceki mesajda göğsüme dokunmasını istedim demişsiniz. Yani öpüşmekten ileri gitmek isteyen taraf sizsiniz. Sizin doğrunuz neyse daha sonra üzülmemek için ona göre davranın madem. Yani aslında sorun basit. İstemişsiniz olmuş, sonrasınfa dery ediyorsunuz. En güzeli söyleyin sınırlarınızı anlaşın. Burada sizin istediğiniz bir eylem için karşı tarafın sizi kullandığı kısımda yanlışsınız. Karşılıklı olan bir eylem bu. Düşünce tarzını değiştirmediğiniz sürece sevgilinizle yakınlaşmalarınızda pişman olmaya devam edeceksiniz. Çözüm belli; kendinize hakim olacaksınız kendi tabirinizle kendinizi kullandırtmayacaksınız!
Yaşı küçük olanlar ve gidecek yeri olmayanların tercihi oralar. Konu sahibi 28 yaşında. Garip geldi bana.
Arkaya oturunca erkekler direkt yiyişme moduna geçiyor. Dokunmasini istemiyorsan bundan sonra hep en ön-ortadan yer seç.Aynen
Bende arkada oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?