Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Yeni bir dil mi ogreniyoruz. Akla karayi seciyorum konu sahibi ne demek istiyor aslinda diye.

Kullan/kullanma lafini sevmiyorum ama erkekler arasinda bu tabir kullaniliyor genelde. Erkek arkadasindan ayrilirsan pismanlik duyacagin seyler yapma. Bir de devir kameraya alma devri bu tur yerlerde kameraya alinabilirsin.

ben şu kullanma kelimesine de uyuzum. siz adamı öperken, kendinizi ellettirip onu okşarken adamı kullanıyor musunuz? hayır. o zaman o neden sizi kullanmış olsun ki? eğer ortada bir kullanma durumu varsa da bu karşılıklı değil mi? ki cinsel bir şey yaşamak kendini kullandırtmak demek değildir

ben öpüşme, göğüs okşama ve sevişme arasında da çok büyük fark görmüyorum. biri sizi basitleştirmiyorsa diğeri de basitleştirmez. bir kere cinsel paylaşım hiçbir şekilde insanı basitleştirmez. neden basitleştirsin? istediğinizi yaparsınız? beden sizin karar sizin. kime ne?

böyle şeylerin sırf zar dursun diye ya da toplum baskısı yüzünden yarım yamalak yaşanmasını çok saçma bulup bu durumdan nefret etsem de sizin şahsınıza hiçbir şey söyleyemem. sevgiliniz de söyleyemez. bana göre saçma mı? çok saçma. ama size göre değilse eğer sınırınızı çizin. istemiyorum diyin. adamla bu konuda anlaşamıyorsanız yapacağınız şey belli.

burda basitleştim mi diye düşünmek yerine sınırlarınızı çizin ve istediğiniz gibi hareket edin. elalemi bırakın

Ben sevgilimle hic opusmedim desem inanirmisiniz sadece yanaktan ... Cidden oyle.. o opmeye yeltendi geri ittim.. kendime olan saygimdan dolayi olsa gerek.. milletin icinde opusecek halim yoktu.. konunuzu okuyunca ayyy ben ne sakin bir insanmisim dedim kendi kendime.. elinimi soktu pantolondan hemde sinemada

Ben sevgilimle hic opusmedim desem inanirmisiniz sadece yanaktan ... Cidden oyle.. o opmeye yeltendi geri ittim.. kendime olan saygimdan dolayi olsa gerek.. milletin icinde opusecek halim yoktu.. elinimi soktu pantolondan hemde sinemada
ya bunun kendinize olan saygınızla alakası ne? ben öpüştüm diye kendime saygı duymuyor muyum yani şimdi?

Ben evlenmeden seviştim, kendime saygım yok mu yani? Olmamalı mı? Şu hastalıklı zihniyetler beni çıldırtıyor.

Dudaklarıyla dudaklarına dokununca (yani öpünce) kendine saygını zedelemiyor. Ama elleriyle vücudunun herhangi bi yerine dokununca kendine saygın kalmıyor öyle mi? Dudaklarınla diğer yerlerinin farkı ne de dudaklarına dokunmasına izin var? O zaman hiç öpüşmemen gerekir senin bu zihniyette isen.
Bi söz okudum geçenlerde, o aklıma geldi bak. ''bakireliğini kocana saklıyorsun da dudakların kaç kişiden hamile?''

Saolun
Sevgilim peki dedi dikkat ederim
Sorun yok aramizda talep de etmez
Bikac kere sinemaya gidelim mi drdinde de optu sarildi o kadardi
Yanlis dusunsun istemiyorum uzuntum bu

Eski sevgilim ayni seyleri yapiyordu zamanla daha fazlasina yapmaya calisti ve olay taciz boyutlarina ulasti. Psikolojinin bozulmasini istemiyorsan sinir cek ciddi dusunen erkek cesaret edemez

0

Psikologla opme konusunu astim zaten
Ilerleyince durum simdi kafama takintim basladi hic hisi yapamasim yok
Asla o zihniyet dedilim

Eski sevgilim ayni seyleri yapiyordu zamanla daha fazlasina yapmaya calisti ve olay taciz boyutlarina ulasti. Psikolojinin bozulmasini istemiyorsan sinir cek ciddi dusunen erkek cesaret edemez

Bizde asla olmadi dokunmak
Elimi bile sonra tuttu
Ben optum o opmedi bile dudagima opucuk kondurdu
Izin verdim cesaret etti ama amaci o deil sence

Bunu ogrenmek istemistim
Tesekkur ederim yorumun icin
Konduramam ona kullanma lafini zatrn
Taniyorum kac yildir sevgili olmasak da

Saolun
Sevgilim peki dedi dikkat ederim
Sorun yok aramizda talep de etmez
Bikac kere sinemaya gidelim mi drdinde de optu sarildi o kadardi
Yanlis dusunsun istemiyorum uzuntum bu

yanlış düşünecek adam şehvetle öpüşüp göğsünü ellettirdiğinde düşünürdü zaten fakat sen bu şekilde tutarsız ve takıntılı davranırsan adamı gaza getirip getirip ondan sonra dur yapma dersen sende çok daha büyük sorunlar olduğunu düşünebilir.hatta kendisiyle dalga geçtiğini bile düşünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…