- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
peki memene nie dojunuyo nieee?
ne kadar saçma bir konu ya. kaç yaşına gelmiş insanların konusuna bak
Arkaya oturunca erkekler direkt yiyişme moduna geçiyor. Dokunmasini istemiyorsan bundan sonra hep en ön-ortadan yer seç.
ya bunun kendinize olan saygınızla alakası ne? ben öpüştüm diye kendime saygı duymuyor muyum yani şimdi?Ben sevgilimle hic opusmedim desem inanirmisiniz sadece yanaktan ... Cidden oyle.. o opmeye yeltendi geri ittim.. kendime olan saygimdan dolayi olsa gerek.. milletin icinde opusecek halim yoktu.. elinimi soktu pantolondanhemde sinemada
O halde metrobuse binen hiçbir insanoğlu bekaretten söz edemezpopoya dokunulunca bekaret mi bozuluyomuş
ben şu kullanma kelimesine de uyuzum. siz adamı öperken, kendinizi ellettirip onu okşarken adamı kullanıyor musunuz? hayır. o zaman o neden sizi kullanmış olsun ki? eğer ortada bir kullanma durumu varsa da bu karşılıklı değil mi? ki cinsel bir şey yaşamak kendini kullandırtmak demek değildir
ben öpüşme, göğüs okşama ve sevişme arasında da çok büyük fark görmüyorum. biri sizi basitleştirmiyorsa diğeri de basitleştirmez. bir kere cinsel paylaşım hiçbir şekilde insanı basitleştirmez. neden basitleştirsin? istediğinizi yaparsınız? beden sizin karar sizin. kime ne?
böyle şeylerin sırf zar dursun diye ya da toplum baskısı yüzünden yarım yamalak yaşanmasını çok saçma bulup bu durumdan nefret etsem de sizin şahsınıza hiçbir şey söyleyemem. sevgiliniz de söyleyemez. bana göre saçma mı? çok saçma. ama size göre değilse eğer sınırınızı çizin. istemiyorum diyin. adamla bu konuda anlaşamıyorsanız yapacağınız şey belli.
burda basitleştim mi diye düşünmek yerine sınırlarınızı çizin ve istediğiniz gibi hareket edin. elalemi bırakın
Bence de, adam 4 ayda azıcık dokunmuş ancak, yazık adama iyi sabretmiş.Ya o oyle biri deil kac ay oldu kaprisimi cekti
Ben evlenmeden seviştim, kendime saygım yok mu yani? Olmamalı mı? Şu hastalıklı zihniyetler beni çıldırtıyor.
Dudaklarıyla dudaklarına dokununca (yani öpünce) kendine saygını zedelemiyor. Ama elleriyle vücudunun herhangi bi yerine dokununca kendine saygın kalmıyor öyle mi? Dudaklarınla diğer yerlerinin farkı ne de dudaklarına dokunmasına izin var? O zaman hiç öpüşmemen gerekir senin bu zihniyette isen.
Bi söz okudum geçenlerde, o aklıma geldi bak. ''bakireliğini kocana saklıyorsun da dudakların kaç kişiden hamile?''
O badiye ben bekaret kemwri diorumÇıtçıtlı badi giy kolay ulaşamaz
Eski sevgilim ayni seyleri yapiyordu zamanla daha fazlasina yapmaya calisti ve olay taciz boyutlarina ulasti. Psikolojinin bozulmasini istemiyorsan sinir cek ciddi dusunen erkek cesaret edemez
Tamam yahu ne kızıyorsun.Bir anlikti anlatamadim mi
Onun icin gitmedik
Acik alandan bahsediyorum.. ozel seyler acik alanda yasanmaz.. yoksa opusmeye karsi degilim..ya bunun kendinize olan saygınızla alakası ne? ben öpüştüm diye kendime saygı duymuyor muyum yani şimdi?
neye cesaret edemez?Eski sevgilim ayni seyleri yapiyordu zamanla daha fazlasina yapmaya calisti ve olay taciz boyutlarina ulasti. Psikolojinin bozulmasini istemiyorsan sinir cek ciddi dusunen erkek cesaret edemez
Tamam yahu ne kızıyorsun.madem bu kadar hassassin bu konuda ve kendine hakim olamıyorsun başbaşa kalacağınız yerlere gitmeyin, öyle en arkalara da oturmayin. Adam seni kullanmıyor, içgüdülerine göre davranıyor.
Saolun
Sevgilim peki dedi dikkat ederim
Sorun yok aramizda talep de etmez
Bikac kere sinemaya gidelim mi drdinde de optu sarildi o kadardi
Yanlis dusunsun istemiyorum uzuntum bu
Kilidi yok amaO badiye ben bekaret kemwri diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?