Erkek arkadaşım beni terk etti

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
37
İş yerinden biriyle hep selamlasiyorduk sonra dul diye benim gibi çay içelim dedim kabul etti konuştuk işten ayrilmistim beni tekrar sokabilecegini söyledi numaramı aldı görüşmeye başlamıştık artık hatta beni yanına aldı çalışmaya beraber çalıştık ama gorustugumuzu kimsenin bilmesini istemedi sonrada birgün beni terk etti Kırıkkale'ye ise gitcem donmeyecem dedi çok uzulmustum ama umrunda olmadı hakaret etti bana kadınlık gururun yok mu dedi sonra özür diledi bir gün çağırdı konuşmaya gittim görüşmemiz güzel geçti ama birkaç gün sonra yine bahaneler başladı alttan aldım bir süre ama böyle olmuyordu yine aramız eskisi oldu bana seni sevmiyorum sadece hoşlandım dedi yine hakaretler etti

Herkesten saklanan ilişkinin altında birşey aramanız lazımdı.
Muhtemelen başka bir ilişkisi var ya da yanlış anlamayın ama gönül eğlendirdi.
Siz de olan oldu yaşandı diyip yolunuza bakın.

Böyle tutarsız bir adam için üzüldüğünüzü söylemeyin sakın. Ne güzel terk edip gitmiş işte, verilmiş sadakanız varmış.

Soyledikleri asla kabul edilemez ama bunlari soylemesi icin bir neden olabilir mi ona karsi hareketkerinizde?

Ben evimden atilacaktim paramda yoktu ona dedim ki bak ben hem para bulmaya çalışıyorum hem namusumu korumaya çalısiyorum oda dedi ben napayım bende ailemin yanında kalıyorum görüşelim mi dedim yine kabul etmedi çarşıda gördüm abisiyle oturuyorlardı abisi gidince yanına gittim ne olcak halim sen beni sevmiyor musun dedim dedim sevmiyorum sadece hoşlandım dedi her çarşıya çıktığımda seni görmek zorunda mıyım dedi bak hayatına dedi

Biraz karışık mı olmuş ne? Beraberliğiniz boyunca tensel bir şey yaşadınız mı?

Kiminiz kimseniz yok mu ya? Hem para bulmaya çalışıyorum hem namusumu korumaya çalışıyorum ne demek? Böyle şeyler söylemeyin karşınızdaki kişiye.

Adam sizinle birlikte olmak için seviyor gibi yapmış gibi geldi bana.Bir daha görüşmeyin bence.Görürseniz de yanına falan gitmeyin.Kendinize biraz değer verin lütfen.

Ben tek yaşıyorum ve şuan isim yok o yüzden babamın verdiği para yetmiyor erkeklerde hemen karşılık istiyor yapmıyorum ben onu aldatmak istemedim ama degmezmis onun icin

Birdaha yureğinden emin olmadigin kimseye bedenini teslim etme.
Onun birdaha suratina bile bakma.
Gururlu ve guclu olmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…