Erkek arkadaşım beni terk etti

Tek yaşadığımı biliyordu beni anlıyor gibiydi anlaşabiliriz diye düşündüm ama beni aslında hiç anlamamis

İlişkiniz herkesten saklandığına göre üzülerek söylüyorum ki seni sadece kullanmış. Ve kendinizden bahsederken dul diye bahsetmenizde itici.. bu tabirleri kullanmamaya özen gösterin ki artık kimliklere bile yazılmıyor. Bu tabirinizden yola çıkarak sanırım erkek arkadaşınız sizin hiç erkek arkadaşınız olmamış yalnızca yatak arkadaşlığından ibaret kalmış... lütfen şu aşağılıklara kendinizi kullandırtmayın.

Yüzsüz olmayın.
İstemiyorum demiş hala ne gidiosunuz Allahaşkına ya.
Kendiniz etmişsiniz biraz

Ben boşandım bu konuda yalan mı söyleyim kızım mi deyim oda boşanmış çocukları bile var ama erkeklerin bekarı dulu aynı sanırım hepsi pislik

Tatlım adam değil o. Bırak

Ben başkasını seviyordum insan gibi evlenmek istedim bir kadın söyledi ona ben dul kadın almam demiş banada aynısını söyledi ben kerizmiyim dul kadın alcam dedi sonra birlikte olduğum kişi niye onu takıntı yapıyorsun ben sana deger veriyorum dedi gördük verdiği degeri

Sizi cinsel anlamda kullanmış, böyle şerefsiz biri oldugunu kimse duymasın diye de başkalarının yaninda ilişkiniz yok gibi davranmış .

Bunlara katıksız ............. deniyor.

Ben böyle tipleri iyi bilirim evlenmek istemezler ama canları isteyince yine msj atarlar şimdi hakaret eder bir süre geçince canları yine ister o zaman yüzüne bakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…