ne alırsan onu mu yeriz diyo:1shok:
benim nişanlım sevgiliyken çok cömertti hakkını yiyemem ama ne zaman nişan oldu işler ciddiye bindi,
ailesiyle bir olup herseyi esirgemeye başladı.
ki senin durumun çook daha kötü ve bu adamın sana saygısı yok.
paranın asla lafı olmamalı birinde olmaz diğeri verir, ama senin sevgilin afedersn yolacak kaz arıyo bence
çok büyük sorunlar çıkmadan kararını vermelisin sonra hep bize olan oluyo erkek çekip gidiyo!
hemen başından at gitsin.cimri erkek hiç çekilmiyor.
hele böyle bi de senden geçinen biriyse..sevmiyormuşsun da bırak ucunu gitsin.çok geç olmadan
bu söylediklerinizin hepsine katılıyorum :gitme: ben artık enayi gibi hissediyorum gerçekten kendimi.ama bunu ona nasıl söyliycem..birde ondan ayrılırsam kimsem kalmaz senağlama zaten yapayanlız bi insanım.sanırsam o bunu biliyor.onu bırakamiycaamı sanıyor.ööff yaaa boğğuluorumm senağlama
daha yeni ayrıldık canım biz zaten, olsun düzelsin diye çok uğraştım ama olmadı işte...
Çok güzel ifade etmişsin canım ayrıca yaşadığının aynısını birçok kadın yaşamıştır , evlenince erkek tarafının oğulları tarafından külçe altın muamelesi görmesi hep bilinen bi gerçektir.. Biranda işler ciddileşince erkeğe ait olan herşey binkat daha değerli olmaya başlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?