Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

daha yeni ayrıldık canım biz zaten, olsun düzelsin diye çok uğraştım ama olmadı işte...
erkek erkek gibi davranmalı biraz ağır olmalı, kadını elinin üstünde tutmalı

tebrik ediyorum.çok karakterli bir kızsın.aslında bende aynı böyle düşünüyorum.ben nasıl düştüm bu hallere bilmiyorumki yaa

agzim acik kaldi valla sen bunu neden kabul ediyorsun güzelim anlamadimki bir pogca bile alip gelemeyen adamla evlilik düsünme derim ben bence ardina bile bakmadan kac kurtul bundan adam olmaz alismis bu degismez sakin derim ben sakinn

Böyle bir insanla sakın evlenmeyi düşünme canım, tecrübe konuşuyor, ben evlendiğimde eşim işsizdi, tabi alıştı herşeyi benim karşılamama şimdi işi var ama hala benden ne koparırsa k#ar diye düşünüyor , artık bende taviz vermiyorum, bazı arkadaşların dediği gibi acı ama gerçek bazen bende kendimi yolunacak kaz gibi görüyorum ve tekrar söylüyorum yol yakınken defet gitsin.

efet defetmeden söyle..
ben sölemiştım yuzunun rengı yesıl olmuştu resmendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3
sudan çıkmış balığa döncek adam yahu kızın emeğini çalıyo resmen
sen çalış didin kazan o habire yesin oh ne ala!!

ben bunu yapan erkekten de kaıdndan da nefret ederim, bu şekilde davranan kadında cok
ayaklı cüzdan gibi görüyolar insanları, yol ver gitsin canım sana bundan koca olmaz

tebrik ediyorum.çok karakterli bir kızsın.aslında bende aynı böyle düşünüyorum.ben nasıl düştüm bu hallere bilmiyorumki yaa

içim acıyo ama aileler de anlaşamadı canım olmadı napalım.
nişan bohçamı göndericem yakında ortalık durulsun diye bekliyorum.
inşallah herkes layığıyla birlikte olur, kimse üzülmez ya kız ahı almak kadar kötü birşey yoktur eminim..

daha neler akannehir

hiç hazetmem böle tiplerden (erkek yada kadın farketmez)

o emek verip çalışıp kazanıosa, sende alın terinle kazanıosun o parayı, ne ayıp :umursamaz:

birbirinize destek olup harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken dönemde (evlilik hazırlığı vs) adamın yaptığına bak ya, üzerinizde "ATM" yazıo sanırım

üzerine pulunu yapıştır postala güzelim, hatta mümkünse "karşı ödemeli"olsun yerimseniben

bence bu kadar yazarak bile gene ona emek vermişsin..postala gitsin hemde tereddütsüz..ben olsam milyonda birine katlanmadan yollamıştım..:mymeka:

daha nelerrklava: ona buna yedirsinn sana gelincee senden olsunn herşeyy.

ne die katlanıonkii daha bu cimriyee.kocan falan deill.yol yakınkenn dön bencee.sorasını düşünemiorumm ben bu herifinn

yalnız kalıcam diye mutsuz mu kalmayı ; sömürülmeyi mi tercih edeceksin yani...

sanmıyorum gözün açılmaya başlamış ve rahatsızlık duyuyorsun artık... aklı başında ; ayakları yere basan; ekmeğini kazanan güçlü bir bayan olarak ne yapacağını çok iyi biliyorsun bence...

sadece biraz cesaret... o da burdan sana bol bol verilir :)

daha fazlasını alamadan senden noktayı koy hemen... ben de giderken bunu yüzüne söylemen taraftarıyım... en azından belki utanır...

hani bi dönemdir,işinden ayrılmıştır,sıkışıktır..elbette destek olunur birbirine.kimde varsa o öder falan.konuşulmaz bile bunlar.
ama sizinki öyle değil ki.adam yeğenine kaban alırken kahvaltısını bile size ödetiyor..
iyi yere dükkan açmış arkadaş..
bu zihniyetteki biriyle de mantık evliliği yapılmaz ki..mantıklı tarafı yok bunun
..alsanaalsanasmile

gencsin canim baskalari cikar karsina hic degmez bu adam icin yanliz falanda kalmazsin iki üc pogcanin parasi nedir ki bu adam bunu alamiyor düsün birde ev kurmaya gelince kim bilir neler yapar madem askda yok aranizda en iyisi ayrilmak cok bencil birisi

Resmen ''beni maddi anlamda kullanıyor'' diyorsun, anlattıklarına göre evet kullanıyr seni.

Bundan ne anlıyorum ben? Sevgi anlamında seni gerçekten sevmediğini anlıyorum, tamamen çıkar üzerine kurulmuş bir ilişki...
Durumu olmaz geçici bir süre senin yardımına ihtiyacı olur amenna, bu normal..

Ama sıradan bir ilişkideki herşeyi senden beklemesi ve bunu çok rahat bir şekilde her dakka dile getirmesi çok itici bir durum..

Kullanılıyorsun şekerim kendine gel..dediğim gibi gerçek anlamda sana değer verse herşeyi senden beklemez elinden geleni o da yapar..
Ne demek ya ''ne alırsan onu yeriz'' lafa bak..Diyemedin mi ''birgün de sen al da yiyelim aşkitom yaa ne alıcan bakalım herşeyi devletten beklememek lazım cicim yaaaa hhehehe'' falan filan...şakayla karışık söylesene ne duruyon?

ben 26 yaşındayım canım.

Ufak da değilsin yani haaa...fazla iyi niyetlisin demek ya da çok aşıksın da gözün görmüyor birşey..

neyse yaptığı çook ayıp o ne bahane bulursa bulsun resmen işi pişkinliğe vurmuş geçinioyr işte.sempatiksalakcinni

Haa bu arada yarın öbür gün evlenirseniz, herşeyi sen yapmaya da hazır ol..

Ne alırsan onu kullanırız ... da der bu ilerde:)))

bence kişilik sahibi değil başkasından geçinene parazit derim bir erkeğe yakışmayan

davranış efe gibi değil ben böylesine erkek dahi diyemiyorum

vallahi böylesini 5 dakika dahi tahamül edemem size gelince bravo

birde üzülüyorsunuz sanki sorun sizdeymiş gibi böyle bir insan ile ömür geçinilmez

ben kendimi onun yanında aşağlanmış gibi his verir bana
adam yerine koyamam

ama tabi sizde onu belli kriterler göre sevmişsiniz demek ki katlanacaksınız böyle tipler asla değişmez evlenincede daha beter olurlar!!!
kafamçokkarıştı

sakın canım acıma acınacak hale düşersin sakın...benimde kuzenimin vardı öle kızın parasını yedi birini bulup gitti..lütfen diyorum inan sonunda çok üzülürsün..ayrıl demiyorum ama..kendini aciz göster..borcum var...parasızım de..ve izle onu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…