Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

Evet ben de bunu anlamadım..
Bu adamla nasıl mantık evliliği yapmayı düşünüyorsunuz ki?:uhm:

evet haklısın ama canım , alışkanlık çok kötü bişey.ben onunla 6 senedir konuşuyorum.
eğer kötü biri olsaydı gerçekten siz arkadaşlarımızın dediği gibi çoktab ayrılırdım.
ama o bana bunca senedir hep manevi destek oldu.beni hiç yanlız bırakmadı.çok acı günlerimde oldu.hep omzunda ağladım.bizim bağımız çok kuvvetliydi.hala da öyle.
ama ben bu huylarını bu seneye kadar hiç farketmemiştim.belkide onu hep görmek istediğim gibi gördüm.şuan hep bunları düşünüyorum.tartıyorum.aklıma gelenleri tartının iyi kötü kollarına koymaya çalışıyorum.bilemiyorum.ben onun bu yaptıklarını kaldırıcak biri değilim.zaten aramızdaki bağa güvenerek hep susuyorum.sustum.ama şu saatten sonra sanırım ayrılmam lazım.çünkü bir kere kurt düştü beynime.artık bu saatten sonra ne ben ona dürüst olabilicem.nede o bana.....

Yanlış anlamayın ama zaten bunları yapmak zorunda bir erkek..
Acı tatlı anlarınızda sizin yanınızda olmak zorunda yani..
Bu bir lütuf değil ki..
Ancak bence erkek kötü biri,bunu önce bir kabul etmeniz gerek..
Birinin parasını kullanan,malına göz diken,hep ondan geçinen biri benim nazarımda iyi biri olamaz..

valla oldukça rahatsızlık veren bir durum.
alışmış herşeyi sizden beklemeye.
ne demek sinema biletleri senden.
pes artık.
yani bunu demek bile bir erkeğe yakışmıyor.
ya, bazen kız öder bazen erkek ama ,bu aşmış bazı şeyleri...
baksanıza zaten aşıkta değilmişsiniz.
sadece zamanın verdiği bir alışkınlık..
mantık ilişkisiyse,ee bu durumda bu olaylar mantık ilişkisinde olmaz. hani ,aşk olsa tamam da mantıkta daha farklı şeyler ön planda olur ve bu hareketlere daha bir önem verilir. ..
bence iyi düşünün bu ilişkinin böyle gitmemesi lazım......
sevgiliniz biraz abartmış sizden geçinmeyi...

Son düzenleyen: Moderatör:

anliyorum seni alismissin elbet bize kolay ayril demesi 6 sene gecirmissiniz birlikte kolay degil ama sana karsi cok cimri yani hayat boyu calisip ona vermeyi düsünebiliyorsan devam et ama bence hic bir kadin bunu istemez cünki sende evlensende birgün anne olup evinde cocuguna bakmak istiyceksin bu adam ailesine bakabilicek kapasitedemi belki de bir kere konusmayi dene bu sekilde rahatsiz oluyorum budurumdan demeyi deneyebilirsin sanirim 6 sene en azindan böyle bir konusmayi hakediyordur belki sen dile getirince oda erkek oldugunu hatirlar ben bu durumu yasadim ve ayrildim o yüzden ayrilmak cözüm olur diyorum cünki bu tarz insanlar böyle gelmis böyle gider ben en azindan böyle düsünüyorum

ben de erkek arkadaşınızın iyi niyetli birisi olduğuna inanmıyorum.kusura bakmayın ama bence kendinizi kandırmayın daha fazla.omzunda ağladınız diye ömür boyu ağlamaya değmez..mafoldumben

6 sene omuzunda ağladınız,evlenirseniz onun yaptıklarından dolayı ağlamak durumunda kalırsınız.

neden bu kadar katı düşündüğümü merak eden arkadaşlar olursa,kısaca şunu söyleyebilirim;
tecrübeyle sabittir...mafoldumben

cnm kusura bakmada omzunda da bedava ağlatmamıştır bu adam, karşılığında bi akşam yemeği bi sinema bileti almıştır mutlaka :umursamaz:

olay sıkışık zamanında sizin ona maddi destek vermeniz olsa canı gönülden desteklerdim davranışınızı, ama resmen sömürüo kullanıo sizi

ii düşün derim a.s

Ne mantigi bu canim???:1closedeyes:

teşekkür ederim arkadaşlar tüm yorumlarınız için.cesaretlendim biraz daha .zaten bildiğim şeyleri yüzüme çarptınız beni kendime getirdinizyaşasın kadınlar klubu olumunekankayizsmile:enbuyukkk:

Aşkın gözü kördür derler ya öylece gitmiş farkına varmamışsınız.
Gerçekleri görüyorsunuz artık. Resmen sömürü düzeni kurmuş.
Mantık evliliği derken mantığa uyan bir tarafı olmalı. Örn: Sevmezsin ama sana çok değer verir de zamanla severim dersin. Burada böyle bir şey yok.
Böyle bir adamla ömrümü geçirmektense ömür boyu yalnızlığı tercih ederim.:umursamaz:
İyi ki farkına varmışsınız.
Sizin bağlılık dediğiniz tek taraflı maalesef.:1no2:

teşekkür ederim arkadaşlar tüm yorumlarınız için.cesaretlendim biraz daha .zaten bildiğim şeyleri yüzüme çarptınız beni kendime getirdinizyaşasın kadınlar klubu olumunekankayizsmile:enbuyukkk:

sen onu buraya at bakalım dırdırla bak nasıl bonkör ediyoruz kaydirigubbakcemile3
alışkanlığını unutman en fazla 1-2 ay sürer ben 4 senelık sevgilimden ayrıldım üstelik nişanlıyız:dilcikar:
kimse vazgeçilmez değil canım

erkek arkadasının yaptıgı cok yanlıs sız rollerı degısmıssınız elıne alısmıs bence tavır yapmaya basla ben nısanlanınca nısanlım bana sagolsun cok hedıye aldı bende utanıyordum alma yapma dıyordum komsumuz benı yanına cekıp ''bıdaha alma yapma dıyıpte alıstırma aldırt sorumluluk ver nasıl alısırsa oyle gıder''dedı egerkı evlılık dusunuyorsan bence tavrını koy bakalım ne yapacak kolay gelsın...

Iste kilit cümle burda....yakismiyor...bir erkege bu davranislar bu tür sözler yakismiyor.

Ne olursa olsun ister eski kafali deyin, ben bir kadinin herseyi erkekden beklenmesini yadirgamiyorum.....cünkü kadina yakisiyor kardesim.:1closedeyes:

Bir yemege gidildiginde tabikide yanindaki erkegin hesabi ödemesi gerek, ha parasi yokmu adamin, o zaman kadinla yemegede gitmicek anacim.:hulya:

Beraberlik evlilik isteyen bir adam hem kendine güvencek hem cebine....bu kadar.

ortada mantık evliliği yapmanızı gerektirecek elle tutulur bir sebep göremedim.sizi resmen sömürmüş.şimdi ona nasıl ayrılacağımı anlatırım diye düşünüyorsunuz,bence.hiç çekinmeyin direk konuşun.

Canım benim 1 sene önce bi erkek arkadaşım vardı..
İkimizde üni öğrencisiyiz ve kredi alıyoruz..Babalarımız ayrıyetten gönderdikleri hariç..
Bi ara sevgilim zorlandı maddi olarak ben ödüyordum herşeyi..
Sonra biraz devam edince hoşuma gitmedi bende laf arasında şakayla karışık söylüyordum artık..
Zaten seviyorsa gurur yapar..
Hiç umrunda olmuyorsa bence sevgisinden şüphelenmen lazım..
Üzme kendini seven erkek ne yapar eder biriktirir bulur sana ödetmezlmaz:

Çok fazla vakit harcamaya değmez aşık falan değilim diyorsun nasıl mantık evliliği yapacaksınız anlamadım sizi sömürmesine müsade etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…