Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

Senden daha cazip biri çıkmış karşısına ya da daha iyisini bulursam sepetlerim kafasına girmiş. Sen hata yapmıyorsun. Sorun karşındakinde, daha 4 ayda evlilik muhabbeti yapıp sonra yan çizmeye başlayan adamdan hayır gelmez. Muhtemelen seni kafesleyip istediği rahatlıkta ilişki yaşamak için kurmuştur o cümleleri.

Yav o yaşlarda evlilik mi olur, hızlıca bi de, neden? İşiniz gücünüz var mı ne yiyip iceceksiniz? Öyle kolay mı oluyor çiçek çikolata alıp isteyecekmis, o aklı başında değil hormonları devreye girmiş ama sen de pek aklı başında sayilmazsin ztn... Neyse vazgeçmişte kurtarmis ikinizi de, açık öğretim iyi güzel tamam da bi kursa git işe gir kendini gelistir, hiç bi merakın hobin vs yok mu yavrum senin... Evlilikmis, valla sinirlendim, annen baban ne düşünecek bu işe sence?

23 yaşındayım o 21 yaşında daha

Annemle tanıştıracağım dedim olur tamışalım dedi daha sonra işim çıktı başka zaman dedi. Şimdi de kendimi hazır hissedince diyor

Eskisi gibi davranmıyor. Mesela son zamanlarda şunu da yapmaya başladı. Her buluşmamızda bir şeyler yer içerdik. Şimdi diyorki evde ye ve öyle gel. Artık parkta buluşalım vs.
Her şeyden önce 21 yaşında bir erkek özellikle z kuşağında evlenilecek adam olamaz. 30lu yaşlarınıza yakın olursunuz o senden 2 yaş küçük olur garipsemem ama bu daha bildiğin ergen. Ayrıca para konusunda sıkıntılı, işi gücü var mı ki, belkide askerliği bile duruyor. Askerliği halletmiş sabit işi olmayan bir insanla evlenme zaten hele bu yaşta hiç evlenme. Amaç çok belli evlenmek kelimesini duyanlar yelkenleri suya indiriyor diye kullanmış, aslında annenle falan tanışacağı yok.
Bende bugün bunu konuştum zamanımı boşa harcama o zaman dedim. Seni seviyorum ama tanımam lazım biraz eğlenmemize bakalım diyor beyefendi
Şöyle bir şey de var, daha çok gençsiniz önünüzde uzun yıllar ve gezme tozma zamanları varken evlilik sorumluluğunun altına girmek için acele etmek çok anlamsız. Eş ve anne olmak baba evinden gezmeye çıkmaya benzemiyor. Atlayacağınız kuyu çok derin iyi düşünüp tanımadan dalmayın. 4 ayda evlilik kararı verecek kadar olgun yaşta değilsiniz. Ha adam da evlenmek niyetinde değil, yerinizde olsam zamana bırakırım, olursa olur olmazsa herkes yoluna gider. Sevgiliyken ayrılmak boşanmaktan çok daha kolaydır

biri akıl vermiş ona muhtemelende anası.
üstelik o aklı kim verdiyse haklı.
21 yaşında çocuğun ne evlenmesi.
sizin içinde geçerli gencecik yaşta evlenmek istemeyin hemde sadece 4 aydır tanıdığınız biriyle.

23 yaşındayım o 21 yaşında daha

Haklı değil mi?
Biraz daha tanımanız noktasında.
Acele etmeyin, hayatınızı oturtun biraz daha.
Maksat sadece evlilikse ısrar edin.
Ancak doğru kişiyle evlilik ise tanımaya devam edin. Belki birbirinize katlanamayacağınız bir özelliğiniz olacak. Sonradan boşanmaktansa yada huzursuz bir evliliktense biraz daha geç evlenmeyi tercih edebilirsiniz.

4 aylık ilişki de bence sende biraz daha düşünmelisin. Çok kısa bir süre erkek arkadaşın doğru ve olgunca konuşmuş

Biri akıl vermiştir evlilik için erken ya da biraz daha tanıman gerekir diye. Sizde hoşlanmayacağı şeyler veya sizin uygun aday olmayabileceğinizi gösterecek bir şeyinizi görmüş olabilir. Olabilir de olabilir. Her şey olabilir

Bence çok hızlı hareket etmişsiniz. Ben 34 yaşındayım, eşim 39 yaşında. İlişkimiz başladığından beri o da evlilik diyordu ama hep ben frenledim, yavaş gidip birbirini tanıma sürecini uzattım. İlişkimizin birinci yılından sonra evliliğe sıcak bakmaya başladım ki sevgililikten önce yıllardır tanıyorduk birbirimizi. Bence siz de ailenizle tanıştırma gibi bir konu açmayın tekrar, baştan açmamalıydınız ama olmuş.
Artık ilişkiniz devam ettiği sürece akışına bırakın, onun evlilik vaadini unutun ve yaşadığınızdan keyif almaya çalışın. Hala sürdürebilirseniz, her ikiniz de maddi, manevi hazır olduğunuzda evlenirsiniz zaten.

Ben evlenirken 23 buçuk eşim 21 yaşındaydı
Çok erken benim için ya şimdi kendimin ve çevremdekilerin 21 ya da 23 yaşındaki hallerimizi hatırlıyorum hiç evlilik ciddiyetinde olan kimse yoktu ama şöyle bana bu kadar genç evliliklerin tuhaf gelmesinin sebebi; benim çevremde sadece 1 arkadaşımın erken evlenmesi olabilir baksanıza bu konudaki çocuk nasıl hemen çark etmiş

21 yaş var 21 yaş var. Eşim 21 yaşındayken benden daha olgundu. Hala da öyledir. Ben çocuk gibi hoplayıp zıplayayım derdindeyim. Oda bambaşka oturaklı. Ha şöyle ki yaş erken, çocuğa acele yok. Gençliğimizi beraber yaşıyoruz

Bence ilişkinin başında duyguların coşkusuyla öyle şeyler söyledi, sonra hem erken olduğunu hem de o işlerin kolay olmadığını anladı.
Hata yapıyorum, aman benden uzaklaşmasın diye düşünerek üstüne düşüp onun istediği gibi davranmaya çalışma lütfen, sen de onu tanımaya çalışacaksın, o isterse evleniriz istemezse olmaz gibi de düşünme.
Ayrıca, bence ruh bilir, sana karşı duygularını ve ilişkinizin enerjisini anlarsın. Rahatsız eden bi şeyler varsa, eksik hissediyorsan muhtemelen doğrudur, o zaman da sal gitsin.

Tabii herkes kendi deneyimlediklerine göre yorum yapıyor, benim annem bile 42 sene önce 27 yaşında evlendiği için şimdi bu 21ler 23ler falan bana çok erken geliyor ayyy kim nasıl mutluysa öyle olsun ama burdaki erkek sizin eşiniz gibi değil belli yoksa çark etmezdi

İlk ilişkim sayılır o yüzden bilemiyorum ne doğru ne yanlış ama söz vermesi de doğru değil. Ben güvendim sözüne inandım şimdi de belki diyor.
Senin hemen sözüne inanman, güvenmen de garip. Bi insanı tanıyamazsın bile 4 ayda, ne evlenmesi? Ayrıca, hemen ailemle tanıştırayım hadi gel falan yapmışsın, dünden hazır gibi, ne gerek vardı? Zor kızı oyna demiyorum ama onun seni ikna etmesi lazımdı önce.

Allah herkese gönlüne göre versin inşallah

Biraz siz soğuk davranmaya çalışın gözü korkar arayı bulmaya çalışırsa sizi seviyordur zaten yok umursamıyorsa demek ki sevmemis.

Ya Allah aşkına 21 yaşındaki ve 23 yaşındaki bireyler olarak tek derdiniz evlenmek mi? Okul atama güzel bir gelecek vs derdiniz yok mu?
Erkek arkadaşına hak verdim eğer başka biri için böyle davranmıyorsa gayet haklı. Hayatsal manada tecrübe kazanın, kendinizi geliştirin biraz evlilik kaçmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…