- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Senden daha cazip biri çıkmış karşısına ya da daha iyisini bulursam sepetlerim kafasına girmiş. Sen hata yapmıyorsun. Sorun karşındakinde, daha 4 ayda evlilik muhabbeti yapıp sonra yan çizmeye başlayan adamdan hayır gelmez. Muhtemelen seni kafesleyip istediği rahatlıkta ilişki yaşamak için kurmuştur o cümleleri.Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
23 yaşındayım o 21 yaşında daha
Annemle tanıştıracağım dedim olur tamışalım dedi daha sonra işim çıktı başka zaman dedi. Şimdi de kendimi hazır hissedince diyor
Her şeyden önce 21 yaşında bir erkek özellikle z kuşağında evlenilecek adam olamaz. 30lu yaşlarınıza yakın olursunuz o senden 2 yaş küçük olur garipsemem ama bu daha bildiğin ergen. Ayrıca para konusunda sıkıntılı, işi gücü var mı ki, belkide askerliği bile duruyor. Askerliği halletmiş sabit işi olmayan bir insanla evlenme zaten hele bu yaşta hiç evlenme. Amaç çok belli evlenmek kelimesini duyanlar yelkenleri suya indiriyor diye kullanmış, aslında annenle falan tanışacağı yok.Eskisi gibi davranmıyor. Mesela son zamanlarda şunu da yapmaya başladı. Her buluşmamızda bir şeyler yer içerdik. Şimdi diyorki evde ye ve öyle gel. Artık parkta buluşalım vs.
Şöyle bir şey de var, daha çok gençsiniz önünüzde uzun yıllar ve gezme tozma zamanları varken evlilik sorumluluğunun altına girmek için acele etmek çok anlamsız. Eş ve anne olmak baba evinden gezmeye çıkmaya benzemiyor. Atlayacağınız kuyu çok derin iyi düşünüp tanımadan dalmayın. 4 ayda evlilik kararı verecek kadar olgun yaşta değilsiniz. Ha adam da evlenmek niyetinde değil, yerinizde olsam zamana bırakırım, olursa olur olmazsa herkes yoluna gider. Sevgiliyken ayrılmak boşanmaktan çok daha kolaydırBende bugün bunu konuştum zamanımı boşa harcama o zaman dedim. Seni seviyorum ama tanımam lazım biraz eğlenmemize bakalım diyor beyefendi
İlişkimizde bir sorun olup olmadığını sordum, neden böyle dediğini sordum. İlişkimizde bir sorun yokmuş böyle deme nedeni daha fazla tanımak istemesiymiş. Söz verdim ama hatalı bir sözdü diyor. Belki 10 yıl sonra sıkılacağım falan diyor.
23 yaşındayım o 21 yaşında daha
4 aylık ilişki de bence sende biraz daha düşünmelisin. Çok kısa bir süre erkek arkadaşın doğru ve olgunca konuşmuşMerhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Benim sevgilim de benden küçükBenim kocamda benden küçük, kırıldımmm
Ben evlenirken 23 buçuk eşim 21 yaşındaydıBenim sevgilim de benden küçükerkeğin 21 yaşında toy bir çocuk olması evlenmek için çok erken yani. Yoksa kadın büyük olsun bu sitede buna en az ben takılırım heralde
Çok erken benim için ya şimdi kendimin ve çevremdekilerin 21 ya da 23 yaşındaki hallerimizi hatırlıyorum hiç evlilik ciddiyetinde olan kimse yoktuBen evlenirken 23 buçuk eşim 21 yaşındaydı
21 yaş var 21 yaş var. Eşim 21 yaşındayken benden daha olgundu. Hala da öyledir. Ben çocuk gibi hoplayıp zıplayayım derdindeyim. Oda bambaşka oturaklı. Ha şöyle ki yaş erken, çocuğa acele yok. Gençliğimizi beraber yaşıyoruzÇok erken benim için ya şimdi kendimin ve çevremdekilerin 21 ya da 23 yaşındaki hallerimizi hatırlıyorum hiç evlilik ciddiyetinde olan kimse yoktuama şöyle bana bu kadar genç evliliklerin tuhaf gelmesinin sebebi; benim çevremde sadece 1 arkadaşımın erken evlenmesi olabilir baksanıza bu konudaki çocuk nasıl hemen çark etmiş
Tabii herkes kendi deneyimlediklerine göre yorum yapıyor, benim annem bile 42 sene önce 27 yaşında evlendiği için şimdi bu 21ler 23ler falan bana çok erken geliyor21 yaş var 21 yaş var. Eşim 21 yaşındayken benden daha olgundu. Hala da öyledir. Ben çocuk gibi hoplayıp zıplayayım derdindeyim. Oda bambaşka oturaklı. Ha şöyle ki yaş erken, çocuğa acele yok. Gençliğimizi beraber yaşıyoruz
Senin hemen sözüne inanman, güvenmen de garip. Bi insanı tanıyamazsın bile 4 ayda, ne evlenmesi? Ayrıca, hemen ailemle tanıştırayım hadi gel falan yapmışsın, dünden hazır gibi, ne gerek vardı? Zor kızı oyna demiyorum ama onun seni ikna etmesi lazımdı önce.İlk ilişkim sayılır o yüzden bilemiyorum ne doğru ne yanlış ama söz vermesi de doğru değil. Ben güvendim sözüne inandım şimdi de belki diyor.
Allah herkese gönlüne göre versin inşallahTabii herkes kendi deneyimlediklerine göre yorum yapıyor, benim annem bile 42 sene önce 27 yaşında evlendiği için şimdi bu 21ler 23ler falan bana çok erken geliyorayyy kim nasıl mutluysa öyle olsun ama burdaki erkek sizin eşiniz gibi değil belli yoksa çark etmezdi
Hava grubu burcu mu1 haftadır garip davranıyor ne değişti hiçbir fikrimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?