- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.092
- 43
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Siz hiç bir yaptığınızdan bahsetmemiş siniz ki nerde hata yapıyorum derken?Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Benim 21 yasinda erkek kardesim gelse “4 aylik sevgilimle yaza evlenecegiz” dese terlikle kovalarim. Daha hayatinda okul odevi harici hic bir sorumuluk almamis bebelerin girdigi triplere bak.biri akıl vermiş ona muhtemelende anası.
üstelik o aklı kim verdiyse haklı.
21 yaşında çocuğun ne evlenmesi.
sizin içinde geçerli gencecik yaşta evlenmek istemeyin hemde sadece 4 aydır tanıdığınız biriyle.
Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.
Evet dediğiniz kimi sosyal hayatım olmadığından olabilir. Yani uzun ilişkim olmadı 4 ay uzun bir süre gibi geliyor o yüzden bana.yahu kendini 23 yaşındasınız, daha 4 aydır tanıdığınız 21 yaşında bir çocukla evlenmek için kafanızın içinde fıstık olması lazim. erkek arkadaşın 21 yaşında ama hala ergenlikte bir erkek olduğu için onu kendi 17 yaşın gibi düşün, sen 17 yaşındaki kendin şimdi karşında otursa ciddiye alır mısın?saçmalamış iste evlilik falan, buna yalan söylemek denmez. hata sende, çoluk çocuğun lafına ne bakıyosun.
amaaaan kimler kimlerle karşılacaksın daha. duygusal yaklaşıyorsun da 4 aylık bir ilişkiye uzun diyecek kadar tecrübesizsin, sosyal hayatın yok. imkanın varsa örgün öğretime geçsen çok faydalı olur senin için.
4 ayda evlilikten konuşmak saçma zaten daha 23 ve 21 yaşındasınız neyin evlenmesi daha? Bu yaşta evlilik lafının saçmalığının farkına varmış seni de uyandırıyor işteMerhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Senden daha cazip biri çıkmış karşısına ya da daha iyisini bulursam sepetlerim kafasına girmiş. Sen hata yapmıyorsun. Sorun karşındakinde, daha 4 ayda evlilik muhabbeti yapıp sonra yan çizmeye başlayan adamdan hayır gelmez. Muhtemelen seni kafesleyip istediği rahatlıkta ilişki yaşamak için kurmuştur o cümleleri.
Çok teşekkür ederim size, evet genel olarak yalnız birisiyim ve bu durumdan sıkıldım biraz.Konunuzun gerisini şimdi okudum çoğunlukla yalnız olduğunuzu yazmışsınız. Eğer arkadaşsız olduğunuz kendinizi yalnız hissettiğiniz içinse bu acele benimle arkadaş olun yeter ki yanlış evlilik yapmayın :) belki yaşıt değiliz ama derdiniz olursa dinlerim, tavsiye isterseniz de veririm hatta buradaki çoğu üye de yapar bunu. Ama tek başınıza keyif almayı öğrenin esas o zaman sırf yalnızsınız diye birilerinin abuk sabuk hareketlerine sabretmek zorunda hissetmezsiniz.
Kız sen saf mısın 21 yaşında çocuğun neresi evlenecek?Evet en kısa zamanda büyük ihtimalde yazın evleniriz diye söz verdi
Ay az evlilik içinMerhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
21 yaşında cocuğun evlilik vaadine mi kandin. Hoş sen de küçüksın kadın 25 erkek 26 en en az bence evlilik yaşi için23 yaşındayım o 21 yaşında daha
Terazi burcu olarak kalbim çat çıt çut şuan. Teesüf ederim hanfendi.Hava grubu burcu mu
Nasıl hiç arkadaşınız olmaz?Eski okul arkadaşları,komşular,kuzenler…Çok teşekkür ederim size, evet genel olarak yalnız birisiyim ve bu durumdan sıkıldım biraz.
Terazi burcu olarak kalbim çat çıt çut şuan. Teesüf ederim hanfendi.
Erkeklerde terazi tanıdığım çok yok ama genelde yakınılan tipler. Kendi lüxlerine düşkün oluyorlarmış genelde. Sen de nasibini almışsın.Terazi sevgilimden 2 ay önce verdiği sözleri tutmadığı için ayrıldım. Geçen sene bana demişti ki bu sene sahuru beraber yapacağız evimizde. 2023 ocaktan beri ben evleneceğiz en geç marta kafasındaydım. Beyefendimiz yazın annesiyle plan yapınca dedim senin evlenmeye niyetin yok. Sonuç hüsran ve ayrılık. Galiba teraziler genel olarak böyle yüksek yüksek sözler verip yapmayan cinsten. O yüzden sordum ama kadınları değil erkekleri öyle. Çünkü benim de baskın burcum Terazi ve hiçççç öyle değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?