- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
her hafta değil'miş her ay'mış.Her hafta gitmek nedir ? Bu ne burjuvazi?
arada bir sen al biletini. bi de her ay gitme. evet özlüyorsundur ama demekki ikinizinde bütçesi her ay gidip gelmeni karsilayamiyor.bi de yarin birgun ayrilirsan bu adam laf eder, dunyanin parasini yedirdim ben buna vs diye.Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?
Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola
atarlanmayın hemen!!O gelemiyor yazdım okumuyor musunuz ya
Amaç hemcinsimize giydirmek değil.E kızın parası yok. O zaman o sevgilisi gelmesini istemesin. Aman giydirin hemen hemcinsinize. Aman da aman.
Parası yoktur belkı adamın bır masrafı var belkı.bır kerelık demıs sonuçta.Biz eşimle sevgiliyken arada ben onun yaşadığı şehre giderdim. 1 saatlik yol zaten. İkimiz de çalışıyorduk. Bana ona rağmen asla bilet parası ödetmedi. Bilet parasından kaçması çok çirkin. Ne kadar ki bilet?
sende gitme canim o gelsin yani..Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?