Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

sevgilin haklı.

Benim sevgilim asla para gocunmaz bana harcamaktan ama ben bi kere bilet aldırmışımdır bunca ay en fazla. Bunun dışında da asla pahalı bişey ödetmemeye çalışırım o zorla öder yine hani bi garip hissederim . Bana biraz ağır geldi kötü niyetli olmayabilirsin ama ağır gelir adama bi yerden sonra.

Baban bile rahatsız olacaksa bu harcamalardan sevgiline bu kadar masraf yapmak düşmez...Kendisi ısrar etse bile paran yoksa gitmemen onun gelmesi lazım.Zamanla bunu görev olarak algılar ve bunalır.Gelecekse o gelmeli..Sanırım kısa aralıklarla gidiyorsun.Ben üni döneminde sevgilime bırak bilet aldırmayı 1 2 kez ben almışımdır bileti ona.Çünkü 4 sene hiiiç yanına ben gitmedim.:) Ve sonunda da ayrıldım zaten .Para harcayan taraf bir süre sonra sıkılır ve ayrılır yani.Darılacak bişey yok bunda bence .

bulunduğunuz şehirde haftasonları falan çaışacağınız bir iş yok mu
ben olsam çünkü öğrenci de olsam sürekli olarak karşı tarafın ücret ödemesinden utanırdım
yerinizde olsam
işe girerim
kimse sizin paranızı karşılamak zorunda değil

bir ara twitter da da gündem olmuştu yazmazsam olmaz
maddi durumunuz yoksa ilişki yaşamayın kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil :)

arada bir sen al biletini. bi de her ay gitme. evet özlüyorsundur ama demekki ikinizinde bütçesi her ay gidip gelmeni karsilayamiyor.bi de yarin birgun ayrilirsan bu adam laf eder, dunyanin parasini yedirdim ben buna vs diye.

benimm üniversitede vardi arkadaslarim sevgilileri ayri sehirlerde. 3 ayda bir filan gorusurlerdi hatta 6 ayda bir gorusende vardi.zor oluyor ama gercek sevgiyse bitmez. bi kısmı evlendi bi kısmı ayrildi. o ayrilanlar eminim ayni sehirde olsa yine ayrilirdi çünkü anlasamiyorlardi

Demek ki onun da durumu müsait değil,böyle düşünmemelisiniz,arkadaş ne güzel yazmış,part time iş bulup çalışın madem zor durumda kalmazsınız böylece.

Sevgilin haklı her ay gidiş-dönüş biletinizi almak zorunda değil,oraya gidincede masrafınızı karşılıyormuş çalışıyor diye bunları yapmak zorunda değil belki maddi durumu sıkışık,belki ailesinden birisi hasta,belki borcu var bilemeyiz.

Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola

yoo bazen cidden uçak biletleri daha ucuz oluyor.

konudaki fikrim; paran yoksa gitmiceksin. galiba erkek arkadaşın öncelerde alıyodu biletini ama artık batmaya başlamış. bence gitme. müsait olduğunda kendisi gelsin.

Siz neden bozuluyosunuz ki
Adam size bilet almak zorunda mı
Burada adam mağdur
Size bu para dokunuyorsa siz de girin işe
Her ay görüşmek falan nedir yani
Üniversite okuyun çalışın kazanın

O gelemiyor yazdım okumuyor musunuz ya
atarlanmayın hemen!!
o gelemiyorsa sizde o gelene kadar bekleyin sabredin demek istiyor arkadaş
sevgilinizin bu ay durumu sıkışık olabilir belki siz idare edebilirsiniz diye düşünmüştür
bu kadar abartmaya gerek yok

E kızın parası yok. O zaman o sevgilisi gelmesini istemesin. Aman giydirin hemen hemcinsinize. Aman da aman.
Amaç hemcinsimize giydirmek değil.

Hanım kızımız parası olduğunda gider.
Parası yokken sevgilisi eğer "canım bilet paranı yolluyorum" ya da "biletini aldım." derse gider.

Bu kadar basit.
Bu dediğim biçimde olursa bu lafları işitmez. Para yiyen asalak muamelesi görmez. Hayır anlamıyorum, çok mu zor ilişkiyi bu biçimde geliştirmek.

Sevgilisi bariz rahatsız bu durumdan. Çok belli. Ya her hafta gelmesini istemiyor, ya kızı bedavaci görüyor, ya kendine göre başka masraflari var.

Sevgilisinin her hafta gel diye ısrar ettigini de yazmamis konu sahibi.

Parası yoktur belkı adamın bır masrafı var belkı.bır kerelık demıs sonuçta.

sende gitme canim o gelsin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…