- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
her hafta değil'miş her ay'mış.
bence de haklısınız.. Ben de eşimle sevgiliyken paranın lafı olmazdı ama ben öğrenciyken bana çook harçlık vermiştir.. Sonra ben iş girince sıkıştığı bir ay toplu bir para vermiştim. Yani bana göre altta kalmamıştım... Çalışıp en azından otobüs bileti çıkartılabilir.. Evet sevgilisi çalışıyor olabilir ama onunda yaşadığı eve göre sorumlulukları vardır.. İlişkide hep tek tarafın fedakarlığı biraz yorabilir fedakarlık yapanı... Ben param yoksa eşimle dışarı bile çıkmazdım cebimdeki paraya göre yer içerdim ve asla onun yanında ay şunu beğendim bunu beğendim demezdim..O zaman daha beter.Erkek,ayda bir verecegi otobus parasini hesap ediyor,konu sahibi de ayni sekilde.100 lira nedir yani ? Her aysa harcliklarindan biriktirir gidersin.Ben oyle yapardim zamaninda.Universitede harcliklarimdan biriktirip otobus biletimi kendim alip giderdim sehir disina.Donus biletimi de hep o alirdi.Her gittigimde de hediye alirdi.Altta kalmamak adina ben de hediye alirdim hatta...Iliskilerde para mevzusu gundeme gelmesini birak aklina bu dusuncenin dusmesi bile cok rahatsiz edici.
2 yılda sayısız defa uçak bileti almıştır eşim o zaman erkek arkadaşımdı tabii.Zaten otobüs yolculuğu yapmam hiç gitmem daha iyi.Birde çalışıyordum yani param vardı.Bende giderken ona hediye alırdım.Hiç konusu olmadı maddiyatın.Böyle birşey söylesene bozulurdum gitmezdim.Herkes yorum yapmış mecbur mu?diye evet mecbur yani sonuçta öğrencisiniz ve sizin yanınıza gelemeyen kendisi.Birde gerçekten bazen burayı okurken hayret ediyorum.Bazı yorumlar haddini çok aşıyor ne demek erkeklerin sırtından geçinen kızlarımız falan nasıl tabirler bunlar çok ayıp.Çalışıyosunuz meslek sahibisiniz diye kimseyi bu şekilde aşağılamaya hakkınız yok.Bu tip insanların sosyal hayatlarında pasif olduğunu düşünüyorum.Sorunlu olmasanız hiç tanımadığınız insanlara böyle çirkin ithamlarda bulunmazsınız
Bence burada konu açması gereken erkek arkadaşınız, mağdur kişi kendisi.
Paranı nasıl harcadığını soracak diye babandan korkuyorsun ama habersiz uçakla şehir dışına seyahat etmeye korkmuyorsunuz .garip
Eğer ki görüşmek istiyorsa ve kendisi yanına gidemiyorsa mecbur çünki konu sahibi 300 400 lirayla geçiniyorum demiş.Çalışıyor olsa tamam ama öğrenci zaten otobüs uçak lafı etmemiş konu sahibi eğer erkek ark uçak bileti her ay beni zorluyor otobüsle gelirmisin dessydi bu kadar itici gelmezdi bana.Ama geliş biletini sen al dönüşü ben biraz çirkin olmuş bana göretabirlerin çirkinliğine katıldım da nasıl mecbur diyebiliriz ki
adamın da kendi harcaması vardır uçak bileti ile bir yerden bir yere gelmesini sağlaması nasıl mecbur olabilir ki
dönüş biletini de alırım demiş ayrıca
ben eşime bile ille de uçakla gideyim bir yere demem mesela otobüs ucuz ise onunla gitsin konu sahibi ne olur ki
Çok riskli ama başına herşey gelebilir ailesi okulda biliyor o xxx şehirde ! Büyük konuşmayayım da kızım olsa böyle şehir şehir gezseBu cok farkli bir durum ya.Universite zamanlarimda artik gencligin, kani kaynamisligin verdigi deli cesaretiyle gidiyorsun habersiz.Buyudukce o kiriliyor.31 yasindayim.Simdi yap desen anneme,babama konumumu vermeden,habersiz surdan suraya gitmem ama o zaman 15 dk uzakta dolmus mesafesinde arkadasimda kaliyorum der 6 -7 saat uzakliktaki sehre giderdim.Simdi nerdeee :)
Eğer ki görüşmek istiyorsa ve kendisi yanına gidemiyorsa mecbur çünki konu sahibi 300 400 lirayla geçiniyorum demiş.Çalışıyor olsa tamam ama öğrenci zaten otobüs uçak lafı etmemiş konu sahibi eğer erkek ark uçak bileti her ay beni zorluyor otobüsle gelirmisin dessydi bu kadar itici gelmezdi bana.Ama geliş biletini sen al dönüşü ben biraz çirkin olmuş bana göre
Rahatsız olduğunu düşünüp tedirgin olmuş olabilir.Yorum yapıyoruz ama ilişkinin boyutunu bilmiyoruz.konuda sen gelirken otobüs ile gel ben dönüşe uçak biletini alırım demiş şeklinde yazmış
adam beni zorluyor diye açıkça diyememiş işte
konu sahibi öğrenci zaten parası kısıtlı o kesin de adamın da yokmuş demek ki bu ay böyle bir şey demiş
yani ilk veremediğinde burada konu açacak kadar kızmak abartılı geldi bana
Böyle söylemesi sanki bıkkınlık hissetiğini düşündürmüş konu sahibine maddi olarak sıkışık durumdayım bu ay otobüsle gelirmisin dese yada bu ay görüşemiycez dese bu kadar rahatsız olmaz insan.Kendi fikrim tabii size de saygı duyarımkonuda sen gelirken otobüs ile gel ben dönüşe uçak biletini alırım demiş şeklinde yazmış
adam beni zorluyor diye açıkça diyememiş işte
konu sahibi öğrenci zaten parası kısıtlı o kesin de adamın da yokmuş demek ki bu ay böyle bir şey demiş
yani ilk veremediğinde burada konu açacak kadar kızmak abartılı geldi bana
bu konuda aklıma takılan tek nokta buyduParanı nasıl harcadığını soracak diye babandan korkuyorsun ama habersiz uçakla şehir dışına seyahat etmeye korkmuyorsunuz .garip
Hangi çılgın bana azar basacakmışbu konuda aklıma takılan tek nokta buydu
ama konuyla ilgisi yok bunun diye azar yememek için kendimi tuttum ben de
çok şekersin
Hangi çılgın bana azar basacakmış
Anneyim ben anne tüccar değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?