Erkek arkadaşım cimri mi ?

Siz nasıl ilişkiler kuruyorsanız tüm ilişkileri de çıkar üzerine kurulu sanıp genellemeler yapıyorsunuz.
İnşallah kendinizi sosyal hayatta sağda solda da böyle rezil etmiyorsunuzdur hem okuduğunuzu anlamıyorsunuz hemde A0 bilgi birikim kültür
Ben bir varsayımda bulunmadım kişisel bir tespit yapmadım size var olan bir bilgiyi aktardım vu sencesi bencesi olan yoruma açık bir konu değil bu doğanın yaşamın insan olmanın toplum olmanın temel gereksinimlerinden biri biraz okuyun az beyninize iki bilgi fazla girse ölmezsiniz

Çıkarcı olmadınız da ne oldu. Hayatınızda ne yolunda. Nasıl bir kazanımınız var. Hayatınız yanlış kararlarla dolu. Kendi çöpünüze bakmadan başkasına laf atmayın Allah aşkına.
Çok şükür sevdiğim mesleği yapıyorum. Tüm ilişkilerim çıkarsızbenimle olanın bir çıkarı olmadığını biliyorum. Biz çıkarcıyız, hayatımız on numara diyorsunuz yani çıkarcı olduğunu kabul etmekte bir kazanım

Aslında gayet açıklayarak yazdım ama ısrarla okuduğunu anlamak istemiyor ve bu insanlar çok da kolay olmayan sınavları kazanıp vize final geçip tez mez yazıyolar ya gerçekten zeka ile akademik başarı demek ki aynı yerde değil yani çok da zeki olmadan ortalamanın altı bi akılla hiç düşünmeden sorgulamadan da nerelere geliyor insan e ona da sürüne sürüne gelmiş ama olsun

Konuştu bayan bilmiş keşke benim bilgilerini yarısı sizde olsa.

Öğretmenliği beğenmiyormuşum ha ha ha bizzat kendim kaç yıl öğretmenlik yaptım annem de öğretmen . Ne yazmışım ne anlamış . Tıp , odtü İtü kazanabilecek seviyede çocuk öğretmenlik yazmaz zaten demek istedim ne anlamış Bir de imkanlarla böyleymiş çocuk. He anam he lgs sorularını da çaldık tövbe tövbe

Kıskanmayın,siz de yapın. biz bir yerlere geliyoruz da siz neden gelemiyorsunuz ? Zeka gerektirmiyor ya hani.

Okuduğunu anlamayan, sadece kendi penceresinden at gözlükleri ile hayata bakan birine laf anlatacak enerjim yok açıkçası. Sürekli ağlaştığınız muhteşem hayatınızda mutluluklar diliyorum size. Bol bol emoji koyunca da cool değil komik oluyorsunuz. Ayrıca belirtmek isterim.

Konuştu bayan bilmiş keşke benim bilgilerini yarısı sizde olsa.
Allah korusun bana böyle beddualar etme bir eğitimci olarak daha böyle basit temel şeyleri bilmiyorsanız bazı kelimelerin sadece negatif anlamı var sanıyorsanız ben hiç gülemicem komik değil çünkü acınası

Kıskanmayın,siz de yapın. biz bir yerlere geliyoruz da siz neden gelemiyorsunuz ? Zeka gerektirmiyor ya hani.
Sizi kıskandığımı neden düşündünüz ? Kıskanılacak hiçbir yanınız olamaz benim için muhtemelen benimle aynı masada oturacak kapasiteniz dahi yok okuduğunu anlama yetisinden bile aciz bir insansınız yani şey mi sanıyosunuz hepimiz öğretmen olmak istedik ama olamadık gdhdhdh ya sana minik dünyanda başarılar ben senle tartışmaya bile tenezül etmem

Her yorumda dansöz oynatıyor neden acaba

Ya cidden burda bazı üyeler var onlarla tartışmak bile zevkli ya o tartışma bile bi dans yani ama karşındaki daha okuduğundaki anlam bütünlüğünü yakalayamıyor yakalasa da anlamıyor ağız burun eğerek 10 yaşında gibi ehehe ühüe yaparak yazıyor rezil ya cidden bazen cahille sohbeti kesmek en iyisi

Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
iki cümle birbiriyle çelişiyor. oğlak erkeği ve eğlenceli hoş sohbet olmak birbirine zıt şeyler. sen adamın aileden varlıklı olduğunu bildiğin için sana öyle gelmiş. dünyanın en sıkıcı adamlarıdır oğlak erkekleri. ve aşırı pazarlıkçıdırlar. kendinden daha fakir biriyle evlenmez zaten, kuyruğu dik tutmak adına sen önden bitir bu işi.

`