- Emoji Skoru
- 1.566
- Puanlar
- 48
Ya cidden burda bazı üyeler var onlarla tartışmak bile zevkli ya o tartışma bile bi dans yani ama karşındaki daha okuduğundaki anlam bütünlüğünü yakalayamıyor yakalasa da anlamıyor ağız burun eğerek 10 yaşında gibi ehehe ühüe yaparak yazıyor rezil ya cidden bazen cahille sohbeti kesmek en iyisi
Geçenki konusunda yeminle kendisini savundum başka üyelere karşı bile . Sabah bi baktım bana saldırmışAynen öyle. Tartışmanın bile bir kalitesi olmalı. Iki tarafı da düşünmeye itmeli. Bir şey kazandırmalı. Ancak ben a derken z dedin diye kavgaya tutuşan bir insana ne anlatsam boş gibi hissediyorum. Gerçekten enerji kaybı. Küçük dünyasında kendini eylesin dursun insanlar. Gölge etmesinler baska ihsan istemez
Aynen öyle. Tartışmanın bile bir kalitesi olmalı. Iki tarafı da düşünmeye itmeli. Bir şey kazandırmalı. Ancak ben a derken z dedin diye kavgaya tutuşan bir insana ne anlatsam boş gibi hissediyorum. Gerçekten enerji kaybı. Küçük dünyasında kendini eylesin dursun insanlar. Gölge etmesinler baska ihsan istemez
Aşkım aynı frekansta olup olmamak da değil mevzu , ciddi ciddi asla ne okuduğunu anlamıyor kelime kelime okuyup anlam çıkarıyor gibi hoş onu da yanlış çıkarıyor ya neyse ya ben cidden bu forumda karşılıklı banlaştığımız kavga arkadaşlarımdan razıyım ya en azından değdi diyorsun şimdi bunun için banlansan çöp atmaya giderken ayağını burkmuş olmak kadar gereksiz ya bomboş aktiviteGeçenki konusunda yeminle kendisini savundum başka üyelere karşı bile . Sabah bi baktım bana saldırmışHah o zaman anladım ayrı frekanslarda dolaştığımızı
Siz varoşluğun vücut bulmuş halisinizKarşımdakini ezdim. En iyi benim diye oynuyor heralde. Bilemiyorum benim varoşçam buna yetmiyor
Konu sahibine bir şeyler yazacaktım senin mesajın üstüne, sonra sildim ban yemiyim diye kusura bakma :)@Dreamies aşko sen hangi msjıma alıntı yaptın tıklıyom tıklıyom çıkmıyo
Siz boşsunuz zaten, yaptığınız aktivite ne kadar dolu olabilir ki?Aşkım aynı frekansta olup olmamak da değil mevzu , ciddi ciddi asla ne okuduğunu anlamıyor kelime kelime okuyup anlam çıkarıyor gibi hoş onu da yanlış çıkarıyor ya neyse ya ben cidden bu forumda karşılıklı banlaştığımız kavga arkadaşlarımdan razıyım ya en azından değdi diyorsun şimdi bunun için banlansan çöp atmaya giderken ayağını burkmuş olmak kadar gereksiz ya bomboş aktivite
Ya senin yeniliğini yerimKonu sahibine bir şeyler yazacaktım senin mesajın üstüne, sonra sildim ban yeniyim diye kusura bakma :)
Dreamies ponçik bir arkadaş çok seviyorumYa senin yeniliğini yerimne kusuru bende hani bir şey yazdın da bende mi sorun var diye düşündüm
Aynen kanka he hadi tamam yallah alıntı atma ya kendi kumunda oynaSiz boşsunuz zaten, yaptığınız aktivite ne kadar dolu olabilir ki?
Ya evde ağzını açsa kırbaç cezası yicek hayatlar yaşayan insanların görüyon dimi cesaretini işte bunun adı cahil cesareti hdhdhdhGeçenki konusunda yeminle kendisini savundum başka üyelere karşı bile . Sabah bi baktım bana saldırmışHah o zaman anladım ayrı frekanslarda dolaştığımızı
Ponçiş o ayrı da güncelleme de almış hemen profil yazısına baksana nickin altındaki hshshshDreamies ponçik bir arkadaş çok seviyorum
Teşekkür ederim bilmukabeleDreamies ponçik bir arkadaş çok seviyorum
Siz varoşluğun vücut bulmuş halisinizkenar mahalle dizilerinde oynasanız kimse anlamaz oyuncu olduğunuzu. Bu arada anca o rol verilir size
Kuzum derneğin kapısına gelir taş atarımÇıkarcı ve yiyicileri koruma ve yaşatma derneği kuracağım . Üyeler toplaşın
Senin seviyeni temsil eden görselleri nasıl da biliyorsun ve buluyorsun hemenEki Görüntüle 3813820
Bana bu ortamda hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Değişik bir deneyim oldu