Erkek arkadaşım cinsellik istemiyor

En çirkin kadına bile tepki verir erkek vücudu böyle bir durumda. Kendinizde sorun aramayın, sorun onda. Bana daha çok eşcinsellik gibi geldi çünkü onlar böyle oluyor genelde, tepki olmaz kadın vücuduna.

Kese yaptırsaydın bari
bence de mantıklı ç.kü yokmuş eli var sonuçta dimi :)
K kirmizikurdele27 canımın içi sağlıklı ve yetişkin bir erkek sevdiği kadının sesini duyunca bile erekte olur bence ciddi bir sorunu var adamın,
sağlık sorunu yoksa bile ciddi bir sorun var çünkü seni oyalıyor, bir iki günü falan bırak acilen al karşına konuş bir an önce çıkar hayatından, safi libido ziyanı ya çekilir dert değil.

Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
Adamin kuşu ötmüyor demek ki. Doktora gitmiyorsa bununla mi ugrasacaksin yolla gitsin. Evlenince duzelir mi demişsin adamın çabası yok ki düzelmeye?

Kırklanmış çıkmış banyodan bari işe yarasaydı.

Kusura bakma da bunun hiçbir açıklaması yok kaç git arkana bile bakma

Ne alaka adam net iktidarsız

Ne sorunu varsa var ; ister hormonel olsun problemi, ister eşcinsel olsun kendisi.Bir sorunu olduğu tartışmasız.Yerinizde olsam doktor terapi hiç uğraşmam.Olmayan erkekliğine bir senedir çözüm bulamamış,yanınızda hemcinsiniz gibi uyurken onuruna zede gelmeyipte ,siz dillendirince gururu kırılan adam için kılınızı kapırdatmaya değmez benim fikrim

Bu adam.niye sevgili yapmış ki anlamadım yani adamda hiç hareket yoksa niye hayatına bir kadın alıyor.
Eşcinsel olduğunu kabul etmek kolay değil. Benim bir arkadaşım eşcinsel olduğunu hep bildiğini ama bunu kabul edemediğini, zamanla değişeceğini sandığını söylemişti. Değişmeyeceğini anlayınca günlerce ağlamış, gözlerine kan oturmuş. Hala söyler mesela eşcinsel erkekleriye ciddiye alamadığını, bir aile kurmak istediğini, baba olmak istediğini vs. Bunlardan vazgeçmek kolay değil. Erkek vücuduna ilgi duyup sadece kadınlara aşık olanlar bile var. Toplum olarak bu konuda çok bilinçsiziz malesef.

Ayyy kupraaa kendine gel diye sarsıcam şimdi seni.... Bir de romantik bir gece ayarlamayı düşünüyorsun.
Bu yaş grubu erkekler nedensiz bile yükselir, cinsellik ister. Sevgilinde ciddi sıkıntılar var ve çok net ayrılık sebebi. Kendine bu kadar haksızlık etme, vicdan yapma.

Eski eşim aseksüeldi. Eğer şimdi çaresine bakmıyorsa ayrıl. Yoksa sinirlerin yıpranmış halde boşanırsın.

Ayy o ne be. Meyve suyu olmuş sevgilin. Libidosuz erkek benden uzak olsun. Seni arzulamıyor oyle depresyona girseler inan akılları cinselliğe çalışıyor. Kolay kolay o forma girmezler.
Fizyolojik bir sprunu varsa çözsün yani 1 sene çok uzun. Sıkıcı.

27 Yaş bunun için çok geç bir yaş değil mi sizce? Üniverstedeyken çok yakın bir erkek arkadaşım vardı ilk yıl kısa süreli iki kız arkadaşı oldu sonra hiç kız arkadaşı olmadı.İkinci sınıfın sonları birkaç bira aldık oturduk deniz kenarında muhabbet ediyoruz sonra bana eşcinsel olduğunu söyledi.İnanmadım başta kafa buluyor sandım sonra ağlayarak anlatmaya başladı çocukken çok yakınının sıstematık tecavuzune uğradığını,erkeklere ilgi duyduğunu ama bunu kabullenemediğini ve üniversitede bunu değiştirebileceğini düsündüğünü o kızlarıla o yuzden sevgili olduğunu ama başarısız olduğunu hiç bir sey hissedemediğini falan anlattı .Neyse uzun uzun anlatmayayım ama sonunda 19 yaşında kendi kimliğiyle tanıştı,kabullendi.

30 una merdiven dayamış bir adamın cinsel kimliğinin farkında olmaması imkansız.9 yıldır yetişkin bu insan.Onu geçtim bir yıldır biriyle aynı yatağa aynı duşa giriyor ama durumunun farkında değil yada kabullenememiş mi? Kabullenemese çabalar,kendine çare arar diye düşünüyorum.Bana kalırsa hiç masum değil , kendini kamufule ediyor muhtemelen de çevresi bunları kaldıramayacak yapıda. Kendini kurtarıyor ,bu çok korkakça ve bencilce.

He onlar için de üzülüyorum , hem de çok. Keşke herkes (elbet karşılıklı rıza ve reşitlik şartıyla) istediğiyle korkusuzca sevişebilse.Benim umrumda olmaz.Keşke kimsenin de olmasa.Herkes sadece kendine sunulan yaşamı gönlünce yaşamakla o derece meşgul olsa ki başkalarınınkine burnunu sokmasa.

Valla ne derdi varsa var, otuza merdiven dayamış bir insan istese çoktan çözmeye gayret ederdi, gereksiz kahramanlığın lüzumu yok,

Çözmek istemiyorsa o da bir tercih, ama hiç kimsenin başka bir kimseyi oyalamaya hakkı yok, basiretsiz bir kere, bu yaşa gelmiş bir insan öyle ya da böyle bazı şeylerle yüzleşmesi gerektiğini bilir , hayatta bazı sorunlar vardır ki kişisel olarak çözülmüş bitirilmiş olması gerekir ne kadar acı olsa da bu böyledir.

İktidarsızlığı bir kenara bıraksak bile(!) karşınızda zayıf güçsüz gerçeklerle yüzleşip çözüm bulmak yerine kaçan korkan , sorun her ne ise bunun için mücadele edip ait olduğu yeri seçmek yerine, oyalanan günü dolduran bir insan var ,hayatta karşısına ne sorun çıkarsa aynı tavrı gösterecek şu an ki iktidarsızlık ya sonra , bilemedim hayat hem çok uzun hem çok kısa , ama güven vermeyen insanlara harcanmayacak kadar da değerli.

Bı anlık da olsa etkilenmesini geri çekse de kendini hisedersin . Bazı değişiklikler oluyor fiziksel malum. Bacağına dokunsan yeterli iken kaşık gibi temas halinde hala yastığa sarılır gibi uyuyorsa ya cinsel yönelimi farklı ya seni istemiyor bekaret sevdalısı . Ya da ereksiyon problemi olduğu için bu zamana kadar bakır kaldı.. garip. Ben o yaşta evlendim. Sanırım en bilinçli ve istekli yaş.. 35 e kadar yoğun geçiyor... Sonrasinj deneyimlemedim henüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…