- 14 Ağustos 2024
- 343
- 921
- 23
- 38
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
-
En çirkin kadına bile tepki verir erkek vücudu böyle bir durumda. Kendinizde sorun aramayın, sorun onda. Bana daha çok eşcinsellik gibi geldi çünkü onlar böyle oluyor genelde, tepki olmaz kadın vücuduna.bayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdi
yaklaştıkça reddedildiğim için artık yaklaşmaktan da uzak kaldım
bence de mantıklı ç.kü yokmuş eli var sonuçta dimi :)Kese yaptırsaydın bari
Adamin kuşu ötmüyor demek ki. Doktora gitmiyorsa bununla mi ugrasacaksin yolla gitsin. Evlenince duzelir mi demişsin adamın çabası yok ki düzelmeye?Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
eşcinselse etrafına karşı bunu gizlemek için olabilir bilmiyorum belkide doktorannenin dediği gibi sadece sevgi istediği içindirBu adam.niye sevgili yapmış ki anlamadım yani adamda hiç hareket yoksa niye hayatına bir kadın alıyor.
Kırklanmış çıkmış banyodan bari işe yarasaydı.bence de mantıklı ç.kü yokmuş eli var sonuçta dimi :)
K kirmizikurdele27 canımın içi sağlıklı ve yetişkin bir erkek sevdiği kadının sesini duyunca bile erekte olur bence ciddi bir sorunu var adamın,
sağlık sorunu yoksa bile ciddi bir sorun var çünkü seni oyalıyor, bir iki günü falan bırak acilen al karşına konuş bir an önce çıkar hayatından, safi libido ziyanı ya çekilir dert değil.
Kusura bakma da bunun hiçbir açıklaması yok kaç git arkana bile bakmaArkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Ne alaka adam net iktidarsız26-27 yaş erkeklerde kanın deli aktığı cinsellik açısından oldukça nirvanada olduğu bir dönem bence. Bana sevgiliniz sizin deneyimimizin olduğunu öğrenince sizden cinsel anlamda uzaklaşmış gibi geldi. Hani konu her oraya gittiğinde sizin bir başka adamla da bunu yapmış olduğunuzu düşünüp uzak duruyor gibi geldi. Kafasını değiştirmeli.
Eşcinsel olduğunu kabul etmek kolay değil. Benim bir arkadaşım eşcinsel olduğunu hep bildiğini ama bunu kabul edemediğini, zamanla değişeceğini sandığını söylemişti. Değişmeyeceğini anlayınca günlerce ağlamış, gözlerine kan oturmuş. Hala söyler mesela eşcinsel erkekleriye ciddiye alamadığını, bir aile kurmak istediğini, baba olmak istediğini vs. Bunlardan vazgeçmek kolay değil. Erkek vücuduna ilgi duyup sadece kadınlara aşık olanlar bile var. Toplum olarak bu konuda çok bilinçsiziz malesef.Bu adam.niye sevgili yapmış ki anlamadım yani adamda hiç hareket yoksa niye hayatına bir kadın alıyor.
Ayyy kupraaa kendine gel diye sarsıcam şimdi seni.... Bir de romantik bir gece ayarlamayı düşünüyorsun.Samimi yorumunuz için çok çok çok teşekkür ederim.
Yerinizde olsam ben de aynısını hissederdim. İnsan kadın olarak sürekli beğenildiğini arzulandığını görmek istiyor.
Siz belli yerlerime dokunmuyor diyorsunuz, benim adam benim özel yerlime hiç dokunmuyorÇok çekinerek söylüyorum bu da gerçekten bi ihtiyaç yani reglden önceki hafta falan delirmiş gibi istekli oluyorum ve bu durum beni çok zorluyor artık.
Bir deda acaba ten uyumumuz mu yok diye söylediğimde de küsüp sessizleşip ben böyleyim yapamıyorum diye ağladı istersen ayrılalım dedi sonra ben yapamadım çok sevdiğim için bu sebepten ayrılınır mı gibi düşündüm kaldım keşke yapsaymışım bu kadar bağlanmazdık.
Yaklaşık 2-3ay sonra doğumgünü var orası için özel bi tatil/gezi/romantik bir gece konak ayarlamayı düşünüyorum böyle bi konseptte de olmazsa konuşucam sanırım
Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor
Senin vücuduna dokunuyormu duşta ?Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
27 Yaş bunun için çok geç bir yaş değil mi sizce? Üniverstedeyken çok yakın bir erkek arkadaşım vardı ilk yıl kısa süreli iki kız arkadaşı oldu sonra hiç kız arkadaşı olmadı.İkinci sınıfın sonları birkaç bira aldık oturduk deniz kenarında muhabbet ediyoruz sonra bana eşcinsel olduğunu söyledi.İnanmadım başta kafa buluyor sandım sonra ağlayarak anlatmaya başladı çocukken çok yakınının sıstematık tecavuzune uğradığını,erkeklere ilgi duyduğunu ama bunu kabullenemediğini ve üniversitede bunu değiştirebileceğini düsündüğünü o kızlarıla o yuzden sevgili olduğunu ama başarısız olduğunu hiç bir sey hissedemediğini falan anlattı .Neyse uzun uzun anlatmayayım ama sonunda 19 yaşında kendi kimliğiyle tanıştı,kabullendi.Eşcinsel olduğunu kabul etmek kolay değil. Benim bir arkadaşım eşcinsel olduğunu hep bildiğini ama bunu kabul edemediğini, zamanla değişeceğini sandığını söylemişti. Değişmeyeceğini anlayınca günlerce ağlamış, gözlerine kan oturmuş. Hala söyler mesela eşcinsel erkekleriye ciddiye alamadığını, bir aile kurmak istediğini, baba olmak istediğini vs. Bunlardan vazgeçmek kolay değil. Erkek vücuduna ilgi duyup sadece kadınlara aşık olanlar bile var. Toplum olarak bu konuda çok bilinçsiziz malesef.
Bı anlık da olsa etkilenmesini geri çekse de kendini hisedersin . Bazı değişiklikler oluyor fiziksel malum. Bacağına dokunsan yeterli iken kaşık gibi temas halinde hala yastığa sarılır gibi uyuyorsa ya cinsel yönelimi farklı ya seni istemiyor bekaret sevdalısı . Ya da ereksiyon problemi olduğu için bu zamana kadar bakır kaldı.. garip. Ben o yaşta evlendim. Sanırım en bilinçli ve istekli yaş.. 35 e kadar yoğun geçiyor... Sonrasinj deneyimlemedim henüz:)Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?