- 18 Temmuz 2016
- 4.764
- 13.242
- 208
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
-
nasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mı
bide o ne demek günlerce ağlamak falan çocuk gibi.. belli ki sorunu var
aseksüel veya eşcinsel de olabilir dikkatli olun
Ağlama kısmını kaçırmışımnasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mı
bide o ne demek günlerce ağlamak falan çocuk gibi.. belli ki sorunu var
aseksüel veya eşcinsel de olabilir dikkatli olun
Kucuk olsa da en azindan erekte olur. Bunda kuş ötmüyor.Penisi küçük olabilir mi? O sebeple çekiniyor olabilir yada aseksüel.
Artık bülbül ötmüyor şarkısını paylaşma fikri çık aklımdanKucuk olsa da en azindan erekte olur. Bunda kuş ötmüyor.
Adamın büyük bir sağlık sorunu var , bunu bir an önce çözmeli.bayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdi
yaklaştıkça reddedildiğim için artık yaklaşmaktan da uzak kaldım
Kizli erkekli kalabalik fasıla gittik. Bir erkek arkadasimiz baska bir arkadasimiz icin istek yapti. Anons şöyle:Artık bülbül ötmüyor şarkısını paylaşma fikri çık aklımdan
Bu yuzden insanlar bosaniyor birak sevgiliyken ayrilmayi. Uğraşma boşuna benceÇok teşekkür ederim yorumunuz için… Sizce bir uzmana gitmeye ikna etsem bu 26-27 yaş bi erkek için çözülebilecek bir durum mu yoksa ilerde biz evlenince de böyle sürer mi biz asker arkadaşı gibi olur muyuz? Veya sizce bu yüzden ayrılınır mı… İnanın kafam öyle gitgelli ki…
Maşallah hep hayırlı niyazlı anılar hdhhdKizli erkekli kalabalik fasıla gittik. Bir erkek arkadasimiz baska bir arkadasimiz icin istek yapti. Anons şöyle:
Evet O... Bey icin bir istek aldik, sizin icin geliyor O... Bey: artik bülbül ötmüyor
Bizim butun masa yerde ahshd
Bu da boyle bir anımdır.
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedimMaşallah hep hayırlı niyazlı anılar hdhhd
Deneyiminizden çekinse bile fizyolojik etki diye bir şey var. Cilveli eli yüzü düzgün bir yıllık sevgilisiyle duşa giren adamın penisi değil tüm vücut kılları bile dikelir. Gözü ne eski deneyimi, ne başka bir şeyi görmez.Haklısınız. Her kadın gibi arzulandığımı görmekten daha basit bir talebim yok aslında. Ve herkes sevgililikte böyleyse evlenince çok daha beter olur diyor. Uzmana gidince çözülecek mi bilmiyorum ama gitmeyi redderse ayrılmam gerekiyo galiba
Konuyu kafamda o kadar büyüttüm ki en ufak şeylerinde bile aklıma bu gelip kocaman tepkiler veriyorum sonra o çok iyi kalpli ona haksızlık ettim diyip kendime kızıyorum.
Benim deneyimim olmasından çekinmiştir belki de, belki de askesüeldir…
Ağlamak istiyorum
Seni gidi edep….. saka saka cinsellik bir iliskide gercekten cok cok önemli bence bir doktora görünmeli ayip degil bir sey degilArkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Bir yılda az bi süre değil .Eğer gay falan değilse şimdiye kadar bir doktora görünmeliydi.Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?