Erkek arkadaşım cinsellik istemiyor

Üff sadece konuyla ilgili görüşünüzü yazmak yerine niye nispet yaparsınız? Normal olmadığını hepimiz biliyoruz zaten.düşmeye gör yani.
Yorumum sana nıye batmıs benım gıbı ılıskılerınden ornek veren baska ınsanlarda var. Cınsellık gıbı bır konuda nıspet yapmak nedır yahu? bu kadar basıt dusuncelere mı sahıpsınız hakıkaten. Hayatınız galıba Maslow un 1.basamak ihityaclar hiyerarşisinde takılı kalmış olsa gerek

Bir de bu durumla övünen erkekler falan var.ben temiz kaldıysam karşımdaki kadin da temiz kalmış olacak cart curt deyip duruyorlar instagramda bütün gün.bunlara gire sevişmek kirlilik.eskiden 20 yaşı bile görmeden evlenen insanlarla şimdiki insanlar bir mi? Bu kadar basit birşeyi bile akıl edemiyorlar.

25 yaşında bir kadının karşısındaki kuşu ötmeyen adamı eğer allame-i cihan zengin değilse, önüne maddi manevi dünyaları sermiyorsa kalkipta ötmeyen kuşunu beklemesini veya tahammül etmesini algilayamiyorum . Şahsen böyle bana dünyayı seren bir erkeği dahi seks yoksa ben beklemem . Kıçı kırık birisi ile zaman kaybediyorsunuz nerden tutsanız hiç .tedavi sürecini de beklemem elim kukumda onu mu bekliycem be

Bazı erkekler sorun etmem dese de içten içe sorun ediyolar sizle bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum. İstemiyorsa zorlamayın

Koskoca gülücük koymasan örnek verdin derim de böylesi hoş değil.empati yap yani.

zenginlik şöyle dursun övünmek gibi olmasın benim ailem ondan kat kat zengin.. üstelik kendisi işsiz ben çalışıyorum falan sanırım gözüm yeni açılıyor… çok teşekkür ederim

zenginlik şöyle dursun övünmek gibi olmasın benim ailem ondan kat kat zengin.. üstelik kendisi işsiz ben çalışıyorum falan sanırım gözüm yeni açılıyor… çok teşekkür ederim
Ya ablacım sen iyi misin ya çok sinirlendim şuan sana . Lütfen hemen münasip bir dille ayrıl. Bu kadar toz bezi misin sen ??

çok haklısınız aysenimi. zaten orası apayrı konu, bunu DERT edecek erkeği hiçbir kadının hayatına almaması gerektiğini düşünüyorum.

1 yılın boşa gitmiş resmen bide yanii hem çüksz hem işsiz hiç 2 3 ayı bile bekleme ayrıl gitsin.
Hem paravan evlilik yapacaktı hemde zengin bir kızla evlenecekti bundan iyisi Şam'da kayısı demiştir hdhdhhd yazık size, salın gitsin.

Ben bu durumun doktora gidincede düzelecegini hic sanmiyorum. Ya aseksüel yada baska bir yönelimi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…