- 23 Ağustos 2012
- 51.999
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.332
- 898
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
-
Yorumum sana nıye batmıs benım gıbı ılıskılerınden ornek veren baska ınsanlarda var. Cınsellık gıbı bır konuda nıspet yapmak nedır yahu? bu kadar basıt dusuncelere mı sahıpsınız hakıkaten. Hayatınız galıba Maslow un 1.basamak ihityaclar hiyerarşisinde takılı kalmış olsa gerekÜff sadece konuyla ilgili görüşünüzü yazmak yerine niye nispet yaparsınız? Normal olmadığını hepimiz biliyoruz zaten.düşmeye gör yani.
Bir de bu durumla övünen erkekler falan var.ben temiz kaldıysam karşımdaki kadin da temiz kalmış olacak cart curt deyip duruyorlar instagramda bütün gün.bunlara gire sevişmek kirlilik.eskiden 20 yaşı bile görmeden evlenen insanlarla şimdiki insanlar bir mi? Bu kadar basit birşeyi bile akıl edemiyorlar.Bırak git boşver kendi kendine yastıklara sarılıp uyusun çok seviyorsa sarılalark uyumayı. Bı erkeklerde bi değişik gerçekten. Sorun var belli işte kabullenecekte doktora gidecek. Valla zaten kusura bakmasın kimsede ben 27yaşına gelmiş bir erkeğin kimseyle beraber olmamasını anlamıyorum. Benim için önemli bir detay bu yani hiç tecrübesinin olmaması birşeyi bilmemesi.
Bazı erkekler sorun etmem dese de içten içe sorun ediyolar sizle bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum. İstemiyorsa zorlamayınArkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Ne çirkin kilolu kadınlar var etrafta...bayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdi
yaklaştıkça reddedildiğim için artık yaklaşmaktan da uzak kaldım
Koskoca gülücük koymasan örnek verdin derim de böylesi hoş değil.empati yap yani.Yorumum sana nıye batmıs benım gıbı ılıskılerınden ornek veren baska ınsanlarda var. Cınsellık gıbı bır konuda nıspet yapmak nedır yahu? bu kadar basıt dusuncelere mı sahıpsınız hakıkaten. Hayatınız galıba Maslow un 1.basamak ihityaclar hiyerarşisinde takılı kalmış olsa gerek
zenginlik şöyle dursun övünmek gibi olmasın benim ailem ondan kat kat zengin.. üstelik kendisi işsiz ben çalışıyorum falan25 yaşında bir kadının karşısındaki kuşu ötmeyen adamı eğer allame-i cihan zengin değilse, önüne maddi manevi dünyaları sermiyorsa kalkipta ötmeyen kuşunu beklemesini veya tahammül etmesini algilayamiyorum . Şahsen böyle bana dünyayı seren bir erkeği dahi seks yoksa ben beklemem . Kıçı kırık birisi ile zaman kaybediyorsunuz nerden tutsanız hiç .tedavi sürecini de beklemem elim kukumda onu mu bekliycem be
öyle yapacağım hatta tedaviyi de beklemeyeceğim ili güne ayrılıcamNormal bi durum değil,doktora gitmeye ikna olmuyorsa ayrılın
Ya ablacım sen iyi misin ya çok sinirlendim şuan sana . Lütfen hemen münasip bir dille ayrıl. Bu kadar toz bezi misin sen ??zenginlik şöyle dursun övünmek gibi olmasın benim ailem ondan kat kat zengin.. üstelik kendisi işsiz ben çalışıyorum falansanırım gözüm yeni açılıyor… çok teşekkür ederim
çok haklısınız aysenimi. zaten orası apayrı konu, bunu DERT edecek erkeği hiçbir kadının hayatına almaması gerektiğini düşünüyorum.Bir de bu durumla övünen erkekler falan var.ben temiz kaldıysam karşımdaki kadin da temiz kalmış olacak cart curt deyip duruyorlar instagramda bütün gün.bunlara gire sevişmek kirlilik.eskiden 20 yaşı bile görmeden evlenen insanlarla şimdiki insanlar bir mi? Bu kadar basit birşeyi bile akıl edemiyorlar.
Ya ablacım sen iyi misin ya çok sinirlendim şuan sana . Lütfen hemen münasip bir dille ayrıl. Bu kadar toz bezi misin sen ??
1 yılın boşa gitmiş resmen bide yanii hem çüksz hem işsiz hiç 2 3 ayı bile bekleme ayrıl gitsin.zenginlik şöyle dursun övünmek gibi olmasın benim ailem ondan kat kat zengin.. üstelik kendisi işsiz ben çalışıyorum falansanırım gözüm yeni açılıyor… çok teşekkür ederim
Kese yaptırsaydın bariduş için yalvardım sanki annemle duşa girmişiz gibi hemen yıkanıp çıktı erekte olmadı hiç ki yanlış anlaşılmasın gerçekten çok bakımlı bir kadınım
ay hshdhdhs sinirlerim bozuldu ağlanacak halime güliyorum haklısınızKese yaptırsaydın bari
Gül diye dedim zaten.Neyine ağlıyorsun o yansın ağlasın.Millet bu sebeple boşanıyor.Ki bence de boşanmalık bir durum.Yol ver gitsinay hshdhdhs sinirlerim bozuldu ağlanacak halime güliyorum haklısınız
insan gençken sanki hayatının aşkını bulmuş sanıyorGül diye dedim zaten.Neyine ağlıyorsun o yansın ağlasın.Millet bu sebeple boşanıyor.Ki bence de boşanmalık bir durum.Yol ver gitsin
çok haklısınız kendimi çocuk avutuyor gibi hissediyorum artık onla buluşurken süslenmeye bile hevesim olmuyor kendime saygımdan süsleniyorum gün içinde dudağına ben yapışıyordum artık o isteksiz kaldıkça benim bile yapasım gelmiyor ki daha gencim güzelim bunlar işte çok koyuyor önce bir uzmana gitmesini önereceğim sonra karşıt olursa ayrılacağım çok çok teşekkür ederim
Aynen öyle.Sonra ayırdığın zamana üzülürsüninsan gençken sanki hayatının aşkını bulmuş sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?