- 27 Ekim 2014
- 52
- 8
- 13
- 34
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hemde ne gomme dha neledemediki sdce birazck tenibeyaz degildi o kdrdemedgi sey kalmadı ama bn savndum askimi hepAy babanız da gömmüş adamı laflarıyla yahu resmen
iş ciddiye binince oluyor böyle şeyler.benim kocam Allah var yakışıklıdır.ağırlık sporları falan da yapmış zamanında.bizim isteme zamanlarında ben de göğsündeki ben yüzünden ayrılsam mı demiştim.ne komik bir bahane değil mi?sanırım şeytan dürtüyor.inan o akrabalar var ya kraliyet düğünü yapsan, best model of the World birincisini yanına koysan söylenecek bir şey bulurlar.bir de kız anneleri kızını kimselere layık görmez ya; anneni ayrı bir tebrik ediyorum.Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Bu ne güzel bir yorum ya masallahNişanlımın cevresınden benı ablası sananlar olmus, Bana bu morugu nerden buldun dıyenler
Ki bana dünya tatlısı yakısıklısı gorunuyor.Ondan yakısıklısı yok gözümde.. Keza ona da öyle benım ıcın dusunur..
Elalem ne der diye bakacaksanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?